Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lakersi su trenutno u rasulu,Portland osakacen povredama,Utah u velikoj tranziciji,Denver ceka mart,Dallas potpuno druga ekipa,NO unisten.. Od novih snaga tu su sada Clippersi posle ovog trejda i mozda GS. Sem Oklahome,koja ce po meni biti dominantna na zapadu,gotovo da su sve ekipe dosta menjale. Sunsi su izgubili samo Cartera ali to i nije neki gubitak jer je odavno half man player. Gledao sam dosta njihovih utakmica prosle sezone,posle svih trejdova i taj pik sto Nash igra sa Gortatom ne izgleda uopste lose. Naravno da to nije Amare ali prolazi. Dok god Steve bude zdrav,Sunsi ce predstavljati pretnju za svaku odbranu. Prve dve igraju kuci protiv NO i Phile,pa gostovanje NO-mogli bi lako da udju u sezonu sa 3-0 sto bi bio veliki zamajac..

Comment

• Meni samo Oklahoma izgleda mocno na zapadu,svi ostali su tu negde. A posto se igra krnja sezona,nijanse ce odlucivati..

Comment

• Na zapadu su uvek svi tu negde, nije izrazena razlika u klasama kao recimo na istoku gde se izdvajaju 3-4 ekipe. Ali, po meni nije to argument za plasman Suns-a u PO, svakako da su one ekipe koje je ElBiDzej naveo kvalitetnije od Suns-a na papiru, ali to ne znaci da se ne mogu umuvati u doigravanje.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
          Biyombo nije uspeo da "trijumfuje" na sudu i nije dobio dozvolu da ide u NBA, tako da Charlotte ostaje bez njega najmanje ove godine.
          Koga on laze da ima 19 godina. Oni u Africi se radjanju sa 7 godina.
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
            Koga on laze da ima 19 godina. Oni u Africi se radjanju sa 7 godina.
            Pa brate rodi se u dzungli, dok ona nadje prvu opstinu on napuni 5 godina, mislis ti da zna njegova majka, nije ona nista kriva

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Pa brate rodi se u dzungli, dok ona nadje prvu opstinu on napuni 5 godina, mislis ti da zna njegova majka, nije ona nista kriva
              Podaci u pasosu im ispisani hemijskom olovkom, umro sam kad sam video.
              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

Podaci u pasosu im ispisani hemijskom olovkom, umro sam kad sam video.
                Cuti, dok nije krvlju dobro je. Ali stvarno je stravicno sta se radi sa tim Afrikancima u svim sportovima.
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Pa evo svez podatak, ove godine na draftu krajem 2. runde je izabran onaj dripac, mislim da je igrao negde u Spaniji, kasnije se ispostavilo da uopste nije to taj covek i da je stariji od vatre.

Comment

Pa evo svez podatak, ove godine na draftu krajem 2. runde je izabran onaj dripac, mislim da je igrao negde u Spaniji, kasnije se ispostavilo da uopste nije to taj covek i da je stariji od vatre.
                    Nije, ja mislim da ga je Kahn primetio u Kataru ili tako nekoj zabijutini, ja sam plakao od smeha kad sam video sta je bilo. KAAAAAAAAAAAHN!!!
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                      Nije, ja mislim da ga je Kahn primetio u Kataru ili tako nekoj zabijutini, ja sam plakao od smeha kad sam video sta je bilo. KAAAAAAAAAAAHN!!!
                      Ma nesto mi Spanija bila u glavi, ali svejedno je falsifikat i mator k`o biblija.

Comment

• U pitanju je Tanguy Ngombo, 57. pik na draftu. On je valjda Kongoanac ili Senegalac, ima katarsko drzavljanstvo i navodno je `89 godiste. Kazem navodno jer je covek `84 godiste, kazu ljudi da je igrao za tu generaciju na reprezentativnim takmicenjima dok nije presao u Katar.

Sto se tice Odena, on se krece uz pomoc staka. Mislim da sam vam rekao dovoljno.

Comment

• Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post
                          U pitanju je Tanguy Ngombo, 57. pik na draftu. On je valjda Kongoanac ili Senegalac, ima katarsko drzavljanstvo i navodno je `89 godiste. Kazem navodno jer je covek `84 godiste, kazu ljudi da je igrao za tu generaciju na reprezentativnim takmicenjima dok nije presao u Katar.

Sto se tice Odena, on se krece uz pomoc staka. Mislim da sam vam rekao dovoljno.
                          Koliko takvih primera kod nas ima...

Comment

• Chauncey, vidi, ti ces da stojis i gledas na 45 dok Chris dribla loptu na sredini. Ako ti slucajno doda loptu "Attack, attack attack!!!" U svakom slucaju, moras da imas poverenja u njega. (Thrust i Attack su jedine dve stvari koje je znao da kaze Derrick-u, pa otuda i ova sprdnja na njegov racun )
                            sigpic

Comment

• Pozdrav svima,znali neko imali gde live ovaj medija centar nocas u Sacramentu?

Comment

• Prestavljanje ovo ono,nisam video najavu na oficijalnom sajtu!

Comment

Working...
                                X