Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne moraju ako im Odom ostane, ali to onda nije logicno, kako je Stern rekao kako nije prva verzija trade-a korektna, a ova jeste?
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by LejkerBoy View Post
      znaci ako Dwajt ne predje za Lejkerse, onda moraju hitno da dovedu nekog centra ili PF, posto Bajnam ne igra prvih 5 utakmica a i dosta je injury-prone...
      Verujem da ce dobiti nekog PF-a u ovom deal-u za CP-a, ili West u sign and trade-u ili Okafor-a. Sve drugo nema smisla. A ako kojim slucajem ne bude tako morace da dovedu nekog centra za vet minimum ili MLE...
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        Da ti skratim muke, ako se opet ne desi neka mega prevara Lejkersi sa Kobijevim ugovorom nece uzeti prsten.
        Nikad ne otpisuj Mambu. Covek je lud za prstenima. ( Znam da je suludo da osvoje titulu bez centra, ali nada zadnja umire ;) )

Comment

• Btw, postoji i mogucnost da LO ostane, a Lakers-i ce verovatno morati da ponude buduce pikove, to je bio kamen spoticanja u onom prvom trejdu. Stern trazi pikove kako bi mogao da privuce kupce i proda NO. Pokusava vec godinama da ih uvalja i nikako mu ne uspeva.
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
            Btw, postoji i mogucnost da LO ostane, a Lakers-i ce verovatno morati da ponude buduce pikove, to je bio kamen spoticanja u onom prvom trejdu. Stern trazi pikove kako bi mogao da privuce kupce i proda NO. Pokusava vec godinama da ih uvalja i nikako mu ne uspeva.
            Idealna solucija za Lejkerse, ostaje LO onda imaju dovoljno aseta za trejd za Dwajtom, ako ne dodje D12, barem im onda u frontcourtu ostaje LO i Bajnam.

Comment

• Matt Steinmetz: Denver signs Mbah a Moute to four-year, $19 million offer sheet. Unknown if Milwaukee will match. Warriors should have been all over that.
              Ako ga Denver uzme, dobice dobrog igraca, dobar u odbrani a solidan u napadu...
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• http://www.nba.com/2011/news/feature...ess/index.html

I ovako mrzim Fakerse, a ukoliko opet uvale neke ispodprosecne igrace za superstara, zamrzecu ih jos vise.

EDIT:

Von Wafer potpisao sa Magicom.

Njegov tweet:
                Superman, dont leave bro, I just got here

EDIT2: Sta mislite, jel moguce da dodje do ovoga:

http://twitpic.com/1zqhis
                Last edited by ЕлБиЏеј; 10-12-11, 19:51.

Comment

• Oho...ovo mi se vec svidja.

NBA GM tells me he's heard any deal that delivers Chris Paul to LA must also send Andrew Bynum to NO.
                  Coach Larry Drew said #Hawks have interest in Gilbert Arenas if he clears amnesty waivers
                  sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                    Izgleda da je ovaj nas definitivno...
                    Ne svidja mi se to. 2 godine/10 miliona za Ripa je mnogo.

Comment

• http://www.csnwashington.com/sportsn...-here-12-9.htm

Intervju Vesely-a

Comment

• Jbg,moram dupli post

Decision expected from Nene by the end of the day on hefty offer from Nets. Four years, $64M is the most they can offer.
                        A Billups je poludeo zbog amnestiranja...

Billups: "People take my kindness and professionalism for weakness. They think I’ll be OK with (getting claimed). I won’t be OK with this."
                        Billups wants freedom to choose team. Warns those who'd claim him: You'll regret it. "I'm tired of being the glue guy."
                        Stvarno mi ga zao

Comment

• Samo jos Gilbert fali Atlanti Oni resili da dovedu sve veterane, McGrady, Radmanovic, Arenas...ajde razumem da im treba veteran leadership, ali oni prave Boston od ekipe

Comment

• NY je izgleda doveo Bibby-a,a blizu su i Barea-e.

Comment

• David Aldridge:

Source: revised CP3 deal has not been submitted yet to league, is "still being developed." Rockets still in deal, per multiple sources.
                              EDIT:

Moj ubedljivo omiljeni igrac ikada u Evropi (Partizanovi igraci se naravno ne racunaju) Jeremy Pargo potpisao dvogodisnji za Grizlije.
                              Last edited by ЕлБиЏеј; 10-12-11, 22:26.

Comment

• Onda sam vas slagao u onoj drugoj temi

Comment

Working...
                                X