Originally posted by ledeni 80
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pa nije los trejd ionako sam poceo gledati chikago najvise zbog rouzanjima hitno je potrebna neko sjajan na poziciji 2 tkr wejd bi im najvise odgovarao,al moraju malo i klupu da pojacaju,jer ima je ocajna i na poziciji pleja treba da nadju nekoga da malo menja rouza
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postpa nije los trejd ionako sam poceo gledati chikago najvise zbog rouzanjima hitno je potrebna neko sjajan na poziciji 2 tkr wejd bi im najvise odgovarao,al moraju malo i klupu da pojacaju,jer ima je ocajna i na poziciji pleja treba da nadju nekoga da malo menja rouza
Comment
-
GSW pokusava da uvalja Monta-u umesto Steph-a za CP-a. Ne znam zasto se uopste i trude..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postdaj ko ljudi sacekamo 9 decembar pa da vidimo ko ce gde"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Dobrodosao ledeni na pravo mesto, neces se pokajati.
Nema sanse da ce NO prihvatiti Ellis-a, mada on bi pravio show jednako kao CP3.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Ode Knee-Mac u Atlanta-u, izgleda da ima istine u prici o Jamal-u.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment