Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ledeni 80 View Post
    evo i ja samo da se ukljucim malo u nba ako dozvoljavate
    veliki sam fan nba-a kosarke skoro 23 godina pratim i odmalena sam veliki fan lejkersa,a za njih sam poceo navijati od kako je divac poceo da igra za njih a moj omiljeni igrac je kobe;)
    Pa sta kazes za ovaj trejd ajde ukljucuj se.

Comment

• pa nije los trejd ionako sam poceo gledati chikago najvise zbog rouza njima hitno je potrebna neko sjajan na poziciji 2 tkr wejd bi im najvise odgovarao,al moraju malo i klupu da pojacaju,jer ima je ocajna i na poziciji pleja treba da nadju nekoga da malo menja rouza

Comment

pa nije los trejd ionako sam poceo gledati chikago najvise zbog rouza njima hitno je potrebna neko sjajan na poziciji 2 tkr wejd bi im najvise odgovarao,al moraju malo i klupu da pojacaju,jer ima je ocajna i na poziciji pleja treba da nadju nekoga da malo menja rouza
        Ma Steph + ? za Paula

Comment

• bogami svi se otimaju za polako li ce imati vise srece?

Comment

bogami svi se otimaju za polako li ce imati vise srece?
            Pitanje je ko ce imati vise da ponudi, licno navijam da ode u Kliperse.

Comment

• ja on i grifin bre ludilo al ja navijam da ode u komsiluk:P radi kobe

Comment

• GSW pokusava da uvalja Monta-u umesto Steph-a za CP-a. Ne znam zasto se uopste i trude...
                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• daj ko ljudi sacekamo 9 decembar pa da vidimo ko ce gde

Comment

daj ko ljudi sacekamo 9 decembar pa da vidimo ko ce gde
                    Pametno receno. Al` ipak s druge strane, moramo da kenjamo o necemu, ipak je ovo forum.
                    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Dobrodosao ledeni na pravo mesto, neces se pokajati.

Nema sanse da ce NO prihvatiti Ellis-a, mada on bi pravio show jednako kao CP3.
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• ma ovako zezanje ne bih propustio nizasta na svetu

Comment

• Ode Knee-Mac u Atlanta-u, izgleda da ima istine u prici o Jamal-u.
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• gledam ovu atalantu imaju sjane igrace al opet im nesto fali jbt:S

Comment

• Pa potpisace za vet minimum, to znaci da ga Cikago uopste nije ni hteo? Kad malo bolje razmislim bice on solidan fit za Atlantu, imace sigurno vecu ulogu i dobijace vise minuta nego da je potpisao za Cikago

Go Hawks!!!

Comment

• Ima li nekih najava za neki trejd vezano za Boston? Za koga biste vi uvaljali Ronda??
                                sigpic

Comment

Working...
                                X