Moje misljenje vezano za Clipperse je da im uopste ni ne treba CP3. Mlada su ekipa, imaju mnogo potencijala i mislim da na dosadasnji roster treba samo nadogradjivati, nikako "menjati". Medjutim, ako se ukaze prilika za dovodjenje neke iznadprosecne trojke, siguran sam da ce zagristi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
CP3 svakom treba,osim Netsima (za sada),Bullsima i Wizardsima
Ali isto tako tvrdim da je Bledsoe veliki talenat i da ga treba ove sezone gurnuti u vatru.
Postava Bledsoe,Gordon,FA krilo,Blake i Jordan ima potencijal da uradi velike stvari.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostAlleyoop-ova za izvoz. Odmah bi postali najatraktivniji tim u ligi (dobro uz Heat, da se neki ne naljute). Samo sto bi izgubili Jordana, veoma dobrog centra. Ako bi doveli i Chanlera, bogami i Lakersi bi imali o cemu da razmisljaju.
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Nesrecno? To je bio tako glup trade da nema dalje.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Kad sam rekao nesrecan mislio sam katastrofalan naravno...Ali sad treba da daju izuzetno talentovanog centra i sjajnog beka sutera za CP3, ne znam koliko je to pametno....
Last edited by Freshman; 07-12-11, 14:07.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Opet nisam izvalio da sam na drugoj strani...Sad vidim da su Klipersi odustali od toga da EG-a ukljuce u taj trejd, fala onoj stvari... To bi bio totalno glup potez... Imaju buducnost na poziciji PG-a u Bledsou, i ne treba im CP3 bar po meni... Kao sto svi ovde pominju, njima je trojka problem, i tu kad bi doveli pristojnog igraca, PO im je osiguran, a za dalje ko zna, sve zavisi od toga kako ce se ostale ekipe na zapadu pojacati...
sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Pozdrav ljudi,
veliki pozdrav za sve na forumu, ja sam pored automoto sporta (čime se i bavim) velki ljubitelj košarke i NBA lige. Odličan je forum po pitanju košarke, svidjaju mi se prenosi a posebno komentatori, kao i LIVE NBA koji se prikazuje svakog dana. Očekuje nas skraćena ali uzbudljiva NBA sezona pa se tome i radujem. Fan sam Lakersa ali generalno najviše sam fan dobre košarke.
Comment
-
Izgleda da nam dolazi Jamal u S&T-u oko Ronnie-a. Rekao sam da ga ne zelim, ali na pomisao da ce on i Derrick igrati u tandemu, svrsavam.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment