Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ta 2-3 % vise je ko zna koliko miliona
    Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Nije vise toliko problem oko tih par porcenata, nego sistem kako ce funkcionisati liga. Igraci zele mnogo vecu slobodu u biranju nove sredine kad postanu slobodni agenti, dok vlasnici manjih klubova zele da zadrze dobre igrace u svojim timovima.

E meni sad nista nije jasno sta se desava sa lokautom. Sud je zakazan tek za 29. Februar i kazu da proces moze trajati par godina, tako da to nista nece pomoci u resavanju problema. A Shannon Brown (on je predstavljao Lakers-e na onom sastanku unije) je rekao da sa nada da ce uspeti da se dogovore do kraja sledece nedelje. Jos neki ljudi spominju da ocekuju da ce lokaut biti zavrsen za par nedelja, pa mi sad vise nista nije jasno.

Danas vlasnici treba da imaju sastanak da odluce sta da rade, pa ce se valjda znati nesto vise posle toga. Mada ja stvarno ne vidim nacin kako se moze postici dogovor u nekom skorijem periodu

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
        Nije vise toliko problem oko tih par porcenata, nego sistem kako ce funkcionisati liga. Igraci zele mnogo vecu slobodu u biranju nove sredine kad postanu slobodni agenti, dok vlasnici manjih klubova zele da zadrze dobre igrace u svojim timovima.

E meni sad nista nije jasno sta se desava sa lokautom. Sud je zakazan tek za 29. Februar i kazu da proces moze trajati par godina, tako da to nista nece pomoci u resavanju problema. A Shannon Brown (on je predstavljao Lakers-e na onom sastanku unije) je rekao da sa nada da ce uspeti da se dogovore do kraja sledece nedelje. Jos neki ljudi spominju da ocekuju da ce lokaut biti zavrsen za par nedelja, pa mi sad vise nista nije jasno.

Danas vlasnici treba da imaju sastanak da odluce sta da rade, pa ce se valjda znati nesto vise posle toga. Mada ja stvarno ne vidim nacin kako se moze postici dogovor u nekom skorijem periodu
        Batali to ugazismo Armani

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
          Batali to ugazismo Armani
          Hahah, a mene ste srusili na tiketu Jos ja mislio opusteno ulazi 1, kad ono raspali Armani izgubi 30-9 u zadnjoj cetvrtini

Ne mogu vise da gledam ono mucenje od kosarke, hocu NBAaaaaaaaaaaaa!

Comment

• Inace neki lik, Stephen A. Smith, je rekao da Tracy McGrady dolazi u Cikago kad se zavrsi lokaut, da je to vec gotova stvar i da je u pozadini vec sve dogovoreno. Kazu da covek zna sta prica, i da je on prvi rekao da ce Bosh i James zavrsiti u Miami-ju. Ja sam gledao raspali Detroit cele prosle sezone i ono mucenje, hocu konacno da gledam i da navijam za neki normalan tim, T-Mac je definitivno zasluzio da konacno prodje tu prvu rundu playoffa i da pokusa da osvoji titulu. Zbog njega sam i krenuo da pratim NBA, i evo sad konacno moze imati najbolju priliku u karijeri da nesto napravi, tako da se lokaut mora zavrsiti uskoro

Comment

Inace neki lik, Stephen A. Smith, je rekao da Tracy McGrady dolazi u Cikago kad se zavrsi lokaut, da je to vec gotova stvar i da je u pozadini vec sve dogovoreno. Kazu da covek zna sta prica, i da je on prvi rekao da ce Bosh i James zavrsiti u Miami-ju. Ja sam gledao raspali Detroit cele prosle sezone i ono mucenje, hocu konacno da gledam i da navijam za neki normalan tim, T-Mac je definitivno zasluzio da konacno prodje tu prvu rundu playoffa i da pokusa da osvoji titulu. Zbog njega sam i krenuo da pratim NBA, i evo sad konacno moze imati najbolju priliku u karijeri da nesto napravi, tako da se lokaut mora zavrsiti uskoro
              Ako je Stephen A to rekao onda ce tako i biti... Jedan od najboljih NBA analiticara u Americi. ;)
              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Nadam se da ce biti tako. Takodje je rekao da ocekuje da se lokaut zavrsi u roku od dve nedelje, mada ga nista ne bi iznenadilo, jer su po njegovom misljenju odavno trebali da postignu dogovor

Comment

• Nista on nije potvrdio, nego je samo izneo misljenje da ce Tracy sigurno biti Bull kad se sve ovo oko lockout-a zavrsi. Njega vidi kao jedini fit na SG-u od igraca koju su dostupni u free agency-u.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                    Nista on nije potvrdio, nego je samo izneo misljenje da ce Tracy sigurno biti Bull kad se sve ovo oko lockout-a zavrsi. Njega vidi kao jedini fit na SG-u od igraca koju su dostupni u free agency-u.
                    Opet nije dobar fit, vama treba suter da se ne lazemo. Deng je sleser Rouz je sleser i Mek je bio sleser sad kao igra nekog sg/pg-a ali svejedno potencira na penetraciji, ne bi to islo.

Comment

• Ma banged up T-Mac nam svakako ne odgovara osim sa klupe da donese kreativnost bench mob-u, kakva crna startna postava... Na stranu to sto bih ja voleo da ga vidim bar sezonu u crvenom dresu Bulls-a, ali da nije dobar fit to stoji.
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ma nek ulazi i sa klupe, igrao bi verovatno za 1 milion godisnje, a za te pare se sigurno isplati dovesti ga. Ne znam kolko ste pratili Detroit prosle god, al imao je par utakmica gde je stvarno odigrao kao nekad u najboljim danima i sto je vise sezona odmicala bio je sve bolji i bolji, mnogo je napredovao u odnosu na zadnje dve sezone u Hjustonu i Nju Jorku. Sad kaze da je konacno 100% spreman i zelja mu je da dodje u Cikago. To da nije najbolji fit to stoji, al imam ogromnu zelju da ga konacno gledam u nekom jakom timu, jer covek je ranije bio rame uz rame sa Kobe-om, al je uvek imao raspad saigrace, vreme je da mu se posreci.

I evo sta je Stephen A. konkretno rekao ''I'll tell you this, though, Ill give you some news right here - the minute this lockout ends Tracy McGrady is coming to Chicago. He will be a Chicago Bull. The minute this deal is done he will be a Chicago Bull, you can bet the house on that."
                        Last edited by lenjivac; 18-11-11, 02:05.

Comment

Ma nek ulazi i sa klupe, igrao bi verovatno za 1 milion godisnje, a za te pare se sigurno isplati dovesti ga. Ne znam kolko ste pratili Detroit prosle god, al imao je par utakmica gde je stvarno odigrao kao nekad u najboljim danima i sto je vise sezona odmicala bio je sve bolji i bolji, mnogo je napredovao u odnosu na zadnje dve sezone u Hjustonu i Nju Jorku. Sad kaze da je konacno 100% spreman i zelja mu je da dodje u Cikago. To da nije najbolji fit to stoji, al imam ogromnu zelju da ga konacno gledam u nekom jakom timu, jer covek je ranije bio rame uz rame sa Kobe-om, al je uvek imao raspad saigrace, vreme je da mu se posreci
                          Posle Ajversona omiljeni igrac kad sam bio klinac i dok MVP nije dosao u NBA

Comment

• Nemojte ljudi ko Boga vas molim...tuzno je citati sve ovo

I sad mi Stephen A. uliva novu laznu nadu

Comment

Ma nek ulazi i sa klupe, igrao bi verovatno za 1 milion godisnje, a za te pare se sigurno isplati dovesti ga. Ne znam kolko ste pratili Detroit prosle god, al imao je par utakmica gde je stvarno odigrao kao nekad u najboljim danima i sto je vise sezona odmicala bio je sve bolji i bolji, mnogo je napredovao u odnosu na zadnje dve sezone u Hjustonu i Nju Jorku. Sad kaze da je konacno 100% spreman i zelja mu je da dodje u Cikago. To da nije najbolji fit to stoji, al imam ogromnu zelju da ga konacno gledam u nekom jakom timu, jer covek je ranije bio rame uz rame sa Kobe-om, al je uvek imao raspad saigrace, vreme je da mu se posreci.

I evo sta je Stephen A. konkretno rekao ''I'll tell you this, though, Ill give you some news right here - the minute this lockout ends Tracy McGrady is coming to Chicago. He will be a Chicago Bull. The minute this deal is done he will be a Chicago Bull, you can bet the house on that."

Svi americki novinari, posebno ESPN-ovci sve sto govore, govore sa ogromnim samopouzdanjem kako su njihove informacije ili misljenja 100% tacni. On je samo na podcast-u izrazio svoju sigurnost da ce Reinsdorf i Pax potpisati Tracy-a cim se zavrsi lockout jer i on zeli da dodje u Chicago, sto je zeleo i prosle sezone. Ili treba ponovo da crtam da timovi ne mogu da imaju ama bas nikakve kontakte sa igracima tokom lockout-a?
                              sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                                Svi americki novinari, posebno ESPN-ovci sve sto govore, govore sa ogromnim samopouzdanjem kako su njihove informacije ili misljenja 100% tacni. On je samo na podcast-u izrazio svoju sigurnost da ce Reinsdorf i Pax potpisati Tracy-a cim se zavrsi lockout jer i on zeli da dodje u Chicago, sto je zeleo i prosle sezone. Ili treba ponovo da crtam da timovi ne mogu da imaju ama bas nikakve kontakte sa igracima tokom lockout-a?
                                Mekinja,ja sa mnegde procitao da postoje nacini da dodje do kontakta i da neki igraci vec znaju gde ce igrati seldece sezone. Nelegalno je,ali boli ih uvo

Comment

Working...
                                X