Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "I really think I'm going to be on a new team come training camp," Chandler told ESPN.com in a telephone interview Wednesday night. "I'm really taking a hard look at all of my options, trying to see what best suits me."
    Pa recimo 99% da je na izlaznim vratima Dalasa...;)
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Ja nemam ideju sta bi Dalas mogao ove godine , tesko ce dva puta isto ponoviti ako uzmemo u obzir da im svi igraci imaju 30+ godina , doduse ja mislim da ce oni sigurno uci u play-off a mozda i do finala zapada
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
        Ja nemam ideju sta bi Dalas mogao ove godine , tesko ce dva puta isto ponoviti ako uzmemo u obzir da im svi igraci imaju 30+ godina , doduse ja mislim da ce oni sigurno uci u play-off a mozda i do finala zapada
        Bez Cendlera mogu samo San Antonio da pobede.

Comment

• A zamislite da Bullsi uzmu Butler-a i T-Mac-a da im obojica budu starteri, a da trejduju Noah-u, Deng-a, Korver-a i prvi pik za Howard-a i Hedo-a. Orlando bi dobro prosao(bolje nego da prave trejd sa Lakers-ima), a Bullsi bi imali najjaci tandem u ligi, Rose-Howard. Znam da je verovatno nerealno, ali malo mastanja nije na odmet sad kad vec ima tolko traceva.

A ako GS uzme Chandler-a, i jos pritom trejduju Montu za recimo Iggy-a ili Gay-a, bili bi rame uz rame sa Oklahomom.

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
            A zamislite da Bullsi uzmu Butler-a i T-Mac-a da im obojica budu starteri, a da trejduju Noah-u, Deng-a, Korver-a i prvi pik za Howard-a i Hedo-a. Orlando bi dobro prosao(bolje nego da prave trejd sa Lakers-ima), a Bullsi bi imali najjaci tandem u ligi, Rose-Howard. Znam da je verovatno nerealno, ali malo mastanja nije na odmet sad kad vec ima tolko traceva.

A ako GS uzme Chandler-a, i jos pritom trejduju Montu za recimo Iggy-a ili Gay-a, bili bi rame uz rame sa Oklahomom.
            Najjaci tandem lige uz duzno postovanje prema svim igracima je James Wade i ne postoji bolji tandem jer su to i dva najbolja igraca na svetu trenutno. Plus Rose nije combo sa Hauardom jer je Rose slasher npr Deron Howard to je vec ruzno

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Najjaci tandem lige uz duzno postovanje prema svim igracima je James Wade i ne postoji bolji tandem jer su to i dva najbolja igraca na svetu trenutno. Plus Rose nije combo sa Hauardom jer je Rose slasher npr Deron Howard to je vec ruzno
              Dobro, bili bi drugi najjaci tandem lige (ovde ne mogu da se raspravljam jer basket poznajes mnogo bolje od mene, a sto se tice fudbala i dalje tvrdim da je Barsa najbolji klub u Evropi), ali zamislite kakvo bi klanje bilo u finalu istoka

Comment

• Ko hoce da se igra i da masta evo pa nek kombinuje. Mada verovatno znate za ovo.

http://espn.go.com/nba/tradeMachine

Comment

• Izbacen raspored predsezonskih utakmica na NBA.com

Comment

• Nema svih ekipa, jos se ne zna ceo raspored. Ili sam ja corav, pa ne vidim Bulls-e nigde.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
                      Dobro, bili bi drugi najjaci tandem lige (ovde ne mogu da se raspravljam jer basket poznajes mnogo bolje od mene, a sto se tice fudbala i dalje tvrdim da je Barsa najbolji klub u Evropi), ali zamislite kakvo bi klanje bilo u finalu istoka
                      Nikad nisam rekao da nije, samo zadrzavam pravo da ih mrzim vise od svega. A i neces jos dugo tako da mislis, posle El Klasika Barsa ti je katanac

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=3dd25lt dovidjenja zurim.
                      Last edited by LBJmvpFORlife; 04-12-11, 00:49.

Comment

• A zamislite da Bullsi uzmu Butler-a i T-Mac-a da im obojica budu starteri, a da trejduju Noah-u, Deng-a, Korver-a i prvi pik za Howard-a i Hedo-a.
                        Mastanje je divna stvar...
                        Vezano za GSW, Gay bi dosao ali Elis nije dovoljan u razmeni, treba tu jos jedan igrac... Elis valjda zaradjuje oko 11m po sezoni dok Gay zaradjuje 16,4 milki po sezoni... Mada ne verujem da ce Memfis trejdovati Gay-a...
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Stvarno, nigde Bulls-a u preaseason-u!

A Miami dve tekme protiv svojih najvećih mrzitelja - Orlando!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                          sigpic
                          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                          - 4xMVP -

Comment

• Ma, nema nas zato sto nije izbacen citav raspored... Ima tu jos par ekipa koje nedostaju. Mi smo uzeli 18. i 21. cini mi se, samo ne znam tacno vremena, pretpostavljam od 2 po nasem kao i uvek.
                            A, sto se tice tog mastanja, nemojte molim vas, mastacemo ako nam daju bar nekog osnova za to, ovako... Nadajmo se prvo da nam nece opet Bogs igrati startnog SG-a, dovoljno za pocetak.
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Verovatno Mac. Vidim i da je Miami rezervisao te termine, samo što je 18. nedelja pa tekme kreću ranije. A 21. Miami ide od 01.h, pa idu Boston, NY... i tu bi trebali da ste vi.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                              sigpic
                              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                              - 4xMVP -

Comment

• Ipak Lietuvos NECE pustiti Valanciunas-a da ode u Toronto ove sezone.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X