Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://hoopdata.com/salaries/index.aspx

Imas i ovde, jos detaljnije.

S tim sto je last updated 14.9.2010.
    Last edited by Nebojsa; 30-11-11, 09:57.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ne vidim stvarno svrhu Paul-ovog prelaska u Boston. Preci u tim ciju okosnicu cine tri veterana i nije najsrecnija opcija po njega. U tom slucaju bi morao da ceka par godina da izgrade tim oko njega i time bi izgubio dragoceno vreme. Za igraca njegovog apetita koji zeli prsten to svakako i nije najbolja opcija. Za NO je spasavaj sta se spasavati moze, bolje da ga naplate nego da im ode sledece sezone za dz. Mislim da su za njega najbolje opcije Miami, NY ili LA, jer te ekipe vec imaju oformljene timove.
      Sta ti mislis Mac?
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Ja mislim da ce CP gotovo sigurno zavrsiti u NY-u (glavni faktor zena kao i u Melovom slucaju) i da ce i oni konacno napraviti tu veliku trojku. Naravno, osim ako se LA i Kobe ne umesaju, pre par dana sam procitao da zele i Dwight-a i Paul-a. Sto se tice Boston-a, mislim da sad vidimo koliko zaista cene Alien-a i da ce pokusati da ga utrape dok jos ima neku vrednost. Ainge je poceo reconstruction prosle godine dovodjenjem Green-a, verovatno im je plan da sledeci korak bude dovodjenje neke zvezde u prime-u (u ovom slucaju CP) i da se zatim verovatno jos nekim blockbuster trejdom napravi ekipa oko njega. Realno, svi vide da Boston ove godine zaista nema sta da trazi, ukoliko ne promene previse ekipu mogu mozda da naprave jos jedan push i dodju do polufinala konferencije, ali stvarno ne znam da li su sposobni za dalje. Ainge je toga svestan i mora brzo da reaguje jer Miami, LA i NY nece sedeti skrstenih ruku. Nekako vidim nas i Boston kao ekipe koje ce najebati, oni zbog novog CBA-a, a mi zbog jeftinog vlasnika. Malo sam se verovatno udaljio od teme, slazem se s tobom da nema smisla dovoditi Paul-a u trenutni roster Celtics-a, ali ne verujem da bi tu bio kraj.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Znas kako, njima samo KG, Pierce i Allen zaradjuju oko 45 miliona, jos tu kada pridodamo Paul-a to je oko 62 miliona, tu mesta u SC-u za jos jednu veliku zvezdu nema, a da dovedu neku zvezdu u trejdu ne mogu, jer nemaju cime da trguju... Jedina opcija bi im bila da cekaju da istekne vazeci ugovor KG-u ( zaradjuje 21 milion ove godine)... Onda se vracamo na ono sto sam ja rekao, a to je da bi CP morao opet da ceka da izgrade tim oko njega... Sto se tice LA i dovodjenja i Paul-a i Dwight-a... to je gotovo nemoguce, al` ako je neko cudotvorac onda je to Mitch... No, tesko je prognozirati, ostaje nam da vidimo sta ce se desiti narednih par nedelja.
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Opa, pocinjemo... Clippers-i su spremni da posalju u New Orleans Gordon-a, Jordan-a i jos jedan deo (Bledsoe-a/Aminu-a/1. pik Minny-a) u zamenu za CP3-a.
            A, New Jersey i brat Prokhorov spremaju paket od nekoliko buducih pikova i Brook Lopez-a za Dwight-a i Hedo-a. Ovo ce doneti Magic-u odlicnog centra i brdo salary cap prostora + nekoliko pikova prve runde. Ako cemo da budemo egzaktni, ovim trejdom i amnestiranjem Arenas-a, Orlando ce obrisati 47 miliona sa svog salary cap-a!

Uh, imam jos informacija, stay tuned, ludilo je pocelo!
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Bostonu sad treba neki centar a ne plej.Al valjda ainge zna najbolje.

Comment

• Gde bi mogao Nes,citao sam da ga Dzejms zove u Majami?

Comment

• S obzirom da Phoenix trenutno ima celog jednog plejmejkera, cisto sumnjam da ce Steve negde u skorije vreme.
                  sigpic

Comment

• Covek,nije osvoji prsten a realno zasluzuje ga,covek nekim igracima moze da drzi casove,covek sa lakocom igra kosarku...

Comment

• Od danas, timovi mogu da pricaju sa slobodnim agentima, tako da je Free Agency otvoren!!!

Doduse, nikakvih dogovora ne sme biti, pa ni usmenih, ali u svakom ponovo radi bioskop!

EDIT: Taman kad covek pomisli da je ovaj drugi Gasol malo pametniji i gotivniji od prvog, covek uzme i postavi ultimatum NBA ekipama da zeli 9 miliona po sezoni ili ide u Evropu.
                      sigpic

Comment

• Mislim da NO nece moci da dobije bolju ponudu od Clippersa. Pogotovo ako uz Gordona i Jordana dobiju i Bledsoe-a...

Pocelo je,pocelo

Comment

• Lepo. Počela trka. Želim da vidim koliko će klubovi koristiti ovu mogućnost o amnestiji. Ako je bude iskoristio veći broj klubova ima bre da pršti na sve strane.

Gasol!?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                          sigpic
                          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                          - 4xMVP -

Comment

• Bane,ja mislim da ce velika vecina klubova to da koristi...Dosta njih ima katastrofalne igrace sa velikim ugovorima...

Comment

• Po meni je CP3 bolji od Ronda, ali isto tako bi mi bilo zao da igrac sa takvim osecajem za asistenciju i koga stvarno obozavam, napusti Boston. U tom slucaju ako ostvare trejd, morace da menjaju nekog iz velike trojke, ali to bi stvarno resko islo. Ko jos hoce matorce od 35g..

BOSTON DO TITULE!!!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                                Bane,ja mislim da ce velika vecina klubova to da koristi...Dosta njih ima katastrofalne igrace sa velikim ugovorima...
                                I ja mislim isto. A i svi glavni pretedenti na titulu (osim Oklahoma-e) su fino prešli Salary. Moraće se na taj način oslobađati prostor.
                                Last edited by Branislav; 30-11-11, 13:59.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                                sigpic
                                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X