Znas kako ja razmisljam... Ja to gledam po sebi... Imam neki termin za basket jednom nedeljno, igramo 5 na 5, i vec jebena dva termina gubim zato sto imam fosile u ekipi... Jos kada krenu da divljaju po terenu, pa to ni na sta ne lici, a onda mi pukne ku**c... Uzmem loptu i krenem da sutiram preko dve ruke, sve nerezonski sutevi... ja tako hranim svoj ego, jer apsolutno mrzim da gubim. Znam da sam najbolji tu. Neki krenu malo da buncaju jer sam sebican, al` vremenom i ti debili shvate da si ti bolji, oni koji to ne shvate i nastave da smaraju, lupis mu samar, ako nije pi**a pa ti vrati, ti se pobijes s njim. Tako se gradi autoritet. To je po mom musljenju car sporta i zato ga volim. Bilo da igram "Ne ljuti se covece" sa nekim tamo detetom ili partiju bilijara s ribom, moram da dobijem. Nema goreg osecaja od poraza...
A onda imas Kobe-a, coveka koji trenira po 9 sati dnevno, ne znam je l` si citao kako se hrani? Jebena 3.3 grama proteina unosi po kilogramu telesne tezine, ima neka tamo punjenja i praznjenja sa ugljenim hidratima tokom nedelje, ni sam bog ne shvata... Ima 5 titula, olimpijsko zlato, ustaje u 4 sata ujutru i ide na trcanje, a zaradjuje 24 miliona godisnje... Ja da sam na njegovom mestu, sutnuo bih preko svih pet igraca zajedno sa onih 7 s klupe i strucnim stabom, nikom ne bi dodao loptu, pa makar to bio Ray Allen koji sam stoji u cosku i ceka loptu... Sto bi rekao Messina: "Kako ja da mu kazem da se spusti u stav kada on helikopterom dolazi na trening!" Dakle, sve je stvar karaktera osobe...
A onda imas Kobe-a, coveka koji trenira po 9 sati dnevno, ne znam je l` si citao kako se hrani? Jebena 3.3 grama proteina unosi po kilogramu telesne tezine, ima neka tamo punjenja i praznjenja sa ugljenim hidratima tokom nedelje, ni sam bog ne shvata... Ima 5 titula, olimpijsko zlato, ustaje u 4 sata ujutru i ide na trcanje, a zaradjuje 24 miliona godisnje... Ja da sam na njegovom mestu, sutnuo bih preko svih pet igraca zajedno sa onih 7 s klupe i strucnim stabom, nikom ne bi dodao loptu, pa makar to bio Ray Allen koji sam stoji u cosku i ceka loptu... Sto bi rekao Messina: "Kako ja da mu kazem da se spusti u stav kada on helikopterom dolazi na trening!" Dakle, sve je stvar karaktera osobe...
Comment