Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Znas kako ja razmisljam... Ja to gledam po sebi... Imam neki termin za basket jednom nedeljno, igramo 5 na 5, i vec jebena dva termina gubim zato sto imam fosile u ekipi... Jos kada krenu da divljaju po terenu, pa to ni na sta ne lici, a onda mi pukne ku**c... Uzmem loptu i krenem da sutiram preko dve ruke, sve nerezonski sutevi... ja tako hranim svoj ego, jer apsolutno mrzim da gubim. Znam da sam najbolji tu. Neki krenu malo da buncaju jer sam sebican, al` vremenom i ti debili shvate da si ti bolji, oni koji to ne shvate i nastave da smaraju, lupis mu samar, ako nije pi**a pa ti vrati, ti se pobijes s njim. Tako se gradi autoritet. To je po mom musljenju car sporta i zato ga volim. Bilo da igram "Ne ljuti se covece" sa nekim tamo detetom ili partiju bilijara s ribom, moram da dobijem. Nema goreg osecaja od poraza...

A onda imas Kobe-a, coveka koji trenira po 9 sati dnevno, ne znam je l` si citao kako se hrani? Jebena 3.3 grama proteina unosi po kilogramu telesne tezine, ima neka tamo punjenja i praznjenja sa ugljenim hidratima tokom nedelje, ni sam bog ne shvata... Ima 5 titula, olimpijsko zlato, ustaje u 4 sata ujutru i ide na trcanje, a zaradjuje 24 miliona godisnje... Ja da sam na njegovom mestu, sutnuo bih preko svih pet igraca zajedno sa onih 7 s klupe i strucnim stabom, nikom ne bi dodao loptu, pa makar to bio Ray Allen koji sam stoji u cosku i ceka loptu... Sto bi rekao Messina: "Kako ja da mu kazem da se spusti u stav kada on helikopterom dolazi na trening!" Dakle, sve je stvar karaktera osobe...
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
      Znas kako ja razmisljam... Ja to gledam po sebi... Imam neki termin za basket jednom nedeljno, igramo 5 na 5, i vec jebena dva termina gubim zato sto imam fosile u ekipi... Jos kada krenu da divljaju po terenu, pa to ni na sta ne lici, a onda mi pukne ku**c... Uzmem loptu i krenem da sutiram preko dve ruke, sve nerezonski sutevi... ja tako hranim svoj ego, jer apsolutno mrzim da gubim. Znam da sam najbolji tu. Neki krenu malo da buncaju jer sam sebican, al` vremenom i ti debili shvate da si ti bolji, oni koji to ne shvate i nastave da smaraju, lupis mu samar, ako nije pi**a pa ti vrati, ti se pobijes s njim. Tako se gradi autoritet. To je po mom musljenju car sporta i zato ga volim. Bilo da igram "Ne ljuti se covece" sa nekim tamo detetom ili partiju bilijara s ribom, moram da dobijem. Nema goreg osecaja od poraza...

A onda imas Kobe-a, coveka koji trenira po 9 sati dnevno, ne znam je l` si citao kako se hrani? Jebena 3.3 grama proteina unosi po kilogramu telesne tezine, ima neka tamo punjenja i praznjenja sa ugljenim hidratima tokom nedelje, ni sam bog ne shvata... Ima 5 titula, olimpijsko zlato, ustaje u 4 sata ujutru i ide na trcanje, a zaradjuje 24 miliona godisnje... Ja da sam na njegovom mestu, sutnuo bih preko svih pet igraca zajedno sa onih 7 s klupe i strucnim stabom, nikom ne bi dodao loptu, pa makar to bio Ray Allen koji sam stoji u cosku i ceka loptu... Sto bi rekao Messina: "Kako ja da mu kazem da se spusti u stav kada on helikopterom dolazi na trening!" Dakle, sve je stvar karaktera osobe...
      Ma Kobe je Kobe ja njega gotivim mnogo al' kazem ti sta god da radi ako on svom saigracu ovako ne da loptu to je kraj, Derek Fiser je doneo petu titulu njemu zato sto mu ej davao loptu pa pokidao je Bostona game 6 sam. Sta je sve pogodio... Kasnije u game 7 daleko najjaci na terenu Ron Ron... Ne ide bez tima, a Stiv Ker ona trojka na pas Dzordana? Moras da budes timski da bi uzeo...

Comment

• Ovi sto su u Kini,gadno su se zajebali...

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
          Ma Kobe je Kobe ja njega gotivim mnogo al' kazem ti sta god da radi ako on svom saigracu ovako ne da loptu to je kraj, Derek Fiser je doneo petu titulu njemu zato sto mu ej davao loptu pa pokidao je Bostona game 6 sam. Sta je sve pogodio... Kasnije u game 7 daleko najjaci na terenu Ron Ron... Ne ide bez tima, a Stiv Ker ona trojka na pas Dzordana? Moras da budes timski da bi uzeo...
          Ma ja se apsolutno slazem da tim donosi titulu. Nijedan igrac u istoriji nije uzeo sam titulu. Jordan je nije uzeo dok mu Pippen nije dosao... Mozda je mogao i bez njega, al` nije... Steve mu je bezbroj puta spasavao guzicu... Evo sada cu da ti dam podatak, ne znam je l` citao negde... Jordan je svojevremeno zabranjivao svojim saigracim da sutiraju tokom utakmice jer je smatrao da ne dobija dovoljno lopti, a tog istog Steve Kerr-a koji mu je bezbroj puta spasavao guzicu, javno omalovazavao u svlacionici pred svima... On mozda jeste slina, ali to je taj sampionski ego o kojem ti pricam, bez kojeg on ne bi bio to sto jeste... najbolji igrac u istoriji kosarke.
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

Ma ja se apsolutno slazem da tim donosi titulu. Nijedan igrac u istoriji nije uzeo sam titulu. Jordan je nije uzeo dok mu Pippen nije dosao... Mozda je mogao i bez njega, al` nije... Steve mu je bezbroj puta spasavao guzicu... Evo sada cu da ti dam podatak, ne znam je l` citao negde... Jordan je svojevremeno zabranjivao svojim saigracim da sutiraju tokom utakmice jer je smatrao da ne dobija dovoljno lopti, a tog istog Steve Kerr-a koji mu je bezbroj puta spasavao guzicu, javno omalovazavao u svlacionici pred svima... On mozda jeste slina, ali to je taj sampionski ego o kojem ti pricam, bez kojeg on ne bi bio to sto jeste... najbolji igrac u istoriji kosarke.
            Koji je milion puta pokazao da je jedan od najljigavijih i najlosijih ljudi u NBA. Po cenu toga ne mora nikada LBJ da bude veci od njega, mrzim ga kao Barselonu, glavni krivac za odugovlacenje ovog lock-out-a kao da nema dosta para, lepo mu je rekao Marberi sve sto je trebalo reci, najveci igrac najgori covek.

Comment

Koji je milion puta pokazao da je jedan od najljigavijih i najlosijih ljudi u NBA. Po cenu toga ne mora nikada LBJ da bude veci od njega, mrzim ga kao Barselonu, glavni krivac za odugovlacenje ovog lock-out-a kao da nema dosta para, lepo mu je rekao Marberi sve sto je trebalo reci, najveci igrac najgori covek.
              Jbg, on je takav karaketer... Sa takvim karakerom negde dobijes, a negde izgubis... Najbolji kosarkas u istoriji, al` zato ljiga od coveka. Al` i on je imao radnu etiku kao Kobe, i to mora da se ceni.

Brate, ti da zaradejes 24 miliona godisnje, da l` bi se budio u 4 ujutru i trenirao po 9 sati? Ja da imam tolike pare dao bih im dovoljno materijala da snime Hangover 3 o meni.

Comment

Jbg, on je takav karaketer... Sa takvim karakerom negde dobijes, a negde izgubis... Najbolji kosarkas u istoriji, al` zato ljiga od coveka. Al` i on je imao radnu etiku kao Kobe, i to mora da se ceni.

Brate, ti da zaradejes 24 miliona godisnje, da l` bi se budio u 4 ujutru i trenirao po 9 sati? Ja da imam tolike pare dao bih im dovoljno materijala da snime Hangover 3 o meni.
                Drugo je Kobe nije on tolika ljiga, na terenu mozda van terena ne bih bas rekao. A i niko nema radnu etiku kao Kobe niko i nikad, 6 6 6 koncept je on licno izmislio...

Comment

Drugo je Kobe nije on tolika ljiga, na terenu mozda van terena ne bih bas rekao. A i niko nema radnu etiku kao Kobe niko i nikad, 6 6 6 koncept je on licno izmislio...
                  Ma i Jordan se ubijao od treninga. E sad, da l` Kobe ima bolju radnu etiku od njega to ne znam... Al` po mom misljenju svakako dva igraca sa najboljom radnom etikom ikada.

Comment

Ma i Jordan se ubijao od treninga. E sad, da l` Kobe ima bolju radnu etiku od njega to ne znam... Al` po mom misljenju svakako dva igraca sa najboljom radnom etikom ikada.
                    Ne znam za Dzordana, mozda u pocetku posle ne verujem toliko a Kobe dugo radio po onom njegovom, 6 meseci 6 dana u nedelji 6 sati dnevno. To je naravno mimo ekipe.

Comment

Ne znam za Dzordana, mozda u pocetku posle ne verujem toliko a Kobe dugo radio po onom njegovom, 6 meseci 6 dana u nedelji 6 sati dnevno. To je naravno mimo ekipe.
                      Ma ubijao se dok nije poceo da se kocka i igra golf. Posle malo manje...

Comment

• Meni nije jasna ta fora sto svaki sportista mora da bude i dusa od coveka, kapiram, to je plus, a i ljudi vole u sustini te tuzne price ljudi koji su uspeli i slicno. On je najbolji kosarkas, nije dobio nagradu da je najbolji covek svih vremena pa da kapiram sto ga iko pljuje. Bio je najbolji pa su ga zato i vise trpeli nego sto bi nekog obicnog. Drugo, gledao bih ga i sad, zato sto je odlican kosarkas, ne zato sto je los covek. Da to stalno gledamo, trebali bi da se roknemo jer nas ljige vodile,vode i vodice nas. Tipa ne treba da kupimo bilo sta od kompanija stvari koje nam trebaju jer su ti ljudi koji to vode ljige ili sta god. jer ko tebi moze da garantuje da je Lebron covek? To sta se prica o tim ljudima, sve je to jebani marketing, mali broj ljudi znaju kakvi su oni zaista, sad da li je neko opusteniji i boli ga kurac kao Jordana da pljuje koga hoce i slicno, to je njegova stvar, ali ne mozes ni da ga tek tako pljujes, jer covek je bio esktremno popularan, ljudi su ga gledali kao Boga, cak i dan danas, imao je prosto ogromnu moc.. Ja volim Jordana ali nisam zaludjen sa njim, voleo sam ga kao kosarkasa i tu je kraj, jebe mi se kakav je ovako, niti se druzim sa njim, niti ce on da donosi neka vazne stvari koje ce uticati na mene, on je covek vrsta zabavljaca i nista vise.... Ili je dobar zabavljac ili nije.... A i sve je to biznis, nista vise....

Comment

• Indiana ce pokusati sve da dodje do Jamal-a u FA-u. Ocigledno da je Bird-a mnogo ohrabrila ona proslogodisnja PO serija i da je konacno spreman da od Pacers-a napravi nesto vise. Vec duze vremena su klasican mediocre team, mozda ce u ovom offseason-u otici stepenik gore.
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Mislim da je Nene-u mesto u Miami-u.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                            sigpic
                            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                              Mislim da je Nene-u mesto u Miami-u.
                              Nesto ne verujem da ce tu zavsiti...Moze da uzme ogromne pare u nekom drugom timu. Jedino ako mu se bas zuri sa prstenom

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                                Nesto ne verujem da ce tu zavsiti...Moze da uzme ogromne pare u nekom drugom timu. Jedino ako mu se bas zuri sa prstenom
                                Pa pazi, čovek ima punih 29 god. i ušao je u tridesetu. E sad, dal mu se žuri...

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                                sigpic
                                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X