Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ernesto View Post
    Svejedno, i jedan i drugi su bili 50 godina ispred svog vremena. E to su velicine.

LeBron je minimum 51 ispred

Comment

• Evo sad citam Wilt-ovu statistiku... Sezona 61.-62. 50.4 poena i 25.7 skokova. Boles`. Nema veze sto su tadasnji centri bili 195, covek bio ispred svog vremena.
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Evo sad citam Wilt-ovu statistiku... Sezona 61.-62. 50.4 poena i 25.7 skokova. Boles`. Nema veze sto su tadasnji centri bili 195, covek bio ispred svog vremena.
        Ma ja znam basketball reference napamet koji ti je .1. Ima dve sezone preko 50 koliko ja znam al pogledaj ti Bilu Raselu broj skokova prosecno u PO to ti da vidis ;)

EDIT: nije dve al ima onu sa 44 sad sam video, uglavnom te dve su ono ruzno silovanje.

EDIT: Gledaj brata na 6. mestu sa 27 godina koje je to izdrkavanje http://www.basketball-reference.com/friv/ratings.cgi
        Last edited by LBJmvpFORlife; 29-11-11, 04:09.

Comment

• Ja bih licno voleo da Boston osvoji titulu (mada je to tesko, zbog godina igraca), ako ne Boston onda Oklahoma. Ukoliko Majami nsto ne promeni u igri, tacnije ako ne dovedu nekog malo bljeg igraca na poziciji 1 ili 5, milim da ni ove sezone nece osvojiti titulu..
          sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Ma ja znam basketball reference napamet koji ti je .1. Ima dve sezone preko 50 koliko ja znam al pogledaj ti Bilu Raselu broj skokova prosecno u PO to ti da vidis ;)

EDIT: nije dve al ima onu sa 44 sad sam video, uglavnom te dve su ono ruzno silovanje.

EDIT: Gledaj brata na 6. mestu sa 27 godina koje je to izdrkavanje http://www.basketball-reference.com/friv/ratings.cgi
            Ma ne valja ova lista nesto.

Nego vidi brata Bill-a sumnjiv mi nesto, uzeo 11 titula za 12 godina. Dominacija kao Real 50.-ih i 60.-ih. Mrzim takve ekipe.
            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

Ma ne valja ova lista nesto.

Nego vidi brata Bill-a sumnjiv mi nesto, uzeo 11 titula za 12 godina. Dominacija kao Real 50.-ih i 60.-ih. Mrzim takve ekipe.
              25 skokova po utakmici na 160 utakmica u PO ma koje je to zajebavanje... Kako da ne uzmu 11 titula kad stalno njihova lopta

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                25 skokova po utakmici na 160 utakmica u PO ma koje je to zajebavanje... Kako da ne uzmu 11 titula kad stalno njihova lopta
                Brate, odoh. Ne postujem narednih par dana, ozracio sam se od kompa.

EDIT: Urnisali smo temu. Al`ce metla da radi sutra.

Comment

Brate, odoh. Ne postujem narednih par dana, ozracio sam se od kompa.
                  Slab si, ja odoh da igram dotu dok ne zaspim za tastaturom pa kad se probudim dolaze ljudi na jedno 40 partija PES-a I <3 PC

Tema je ziva nema potrebe za brisanjem treba da pevamo, vracamo se na velika vrata.

Comment

• @MVP

Klip o kome si pricao...

Comment

• Vidis, taj klip sto si postavio... on apsolutno nista pogresno nije uradio, to je taj ego sto njega, a i svakog drugog igraca cini velikim. S njim znas na cemu si... ili ga mrzis ili volis... ili pukovnik ili pokojnik...
                      On se ne plasi odgovornosti, kada promasi, preuzima kritiku na sebe. Na kraju krajeva taj isti ego mu je doneo 5 titula i kada se podvuce crta, on u istoriju odlazi kao drugi najbolji kosarkas svih vremena i kao igrac koji je najblize prisao Michael Jordan-u...

Kada si vec postavio taj klip, moram opet da se vratim na Lebrona... Secam se utakmice dok je Lebron igrao za Cavs-e, plejof je u pitanju, poslednji posed, on ima otvoren sut i dodaje Mo-u u korner koji promasuje trojku... Zbog toga je trpeo kritike medija par meseci jer nije preuzeo odgovornost na sebe... i posle mnogo godina kasnije ista stvar se desava, samo u dresu Miami-a u velikom finalu protiv Dallas-a...

Comment

• Zna li neko hoce li League Pass biti free na Bozic?

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                          Zna li neko hoce li League Pass biti free na Bozic?
                          Prosle godine je bio besplatan prvu sedmicu sezone,mislim da na Bozic (katolicki) nije...ako gresim neka me neko ispravi.I secam se da je bio jos jednom,ne znam kada,mozda poslednja sedmica regularne sezone ili na MLK day.

P.S. Nadam se samo da ce svi prenosi ici na osnovnom programu SK,a ne na +,1,2,3...
                          sigpic

Comment

Vidis, taj klip sto si postavio... on apsolutno nista pogresno nije uradio, to je taj ego sto njega, a i svakog drugog igraca cini velikim. S njim znas na cemu si... ili ga mrzis ili volis... ili pukovnik ili pokojnik...
                            On se ne plasi odgovornosti, kada promasi, preuzima kritiku na sebe. Na kraju krajeva taj isti ego mu je doneo 5 titula i kada se podvuce crta, on u istoriju odlazi kao drugi najbolji kosarkas svih vremena i kao igrac koji je najblize prisao Michael Jordan-u...

Kada si vec postavio taj klip, moram opet da se vratim na Lebrona... Secam se utakmice dok je Lebron igrao za Cavs-e, plejof je u pitanju, poslednji posed, on ima otvoren sut i dodaje Mo-u u korner koji promasuje trojku... Zbog toga je trpeo kritike medija par meseci jer nije preuzeo odgovornost na sebe... i posle mnogo godina kasnije ista stvar se desava, samo u dresu Miami-a u velikom finalu protiv Dallas-a...
                            Svejedno, ne mogu voleti vise ovog koji nije samo sujetan nije to vise ego, to je odvratna sebicnost, ja da sam mu saigrac posle ovoga on loptu od mene dobio ne bi, mozda bi mene isterali mozda to ne bi bilo vazno ali to se tako radi. 3 titule mu je doneo Supermen 2 je uzeo sam. A kritike medija, pa stvarno me kao nekog poznavaoca kosarke ne interesuju Mo je bek suter bolji svakako trojkas od Dzejmsa. Wide open? Daj mu loptu i to je to.

Comment

• Zato ja volim da pogledam:SA,Boston,Cikago,tamo se igra timski,svako zna svoju poziciju...

Comment

• Kakva crna metla Erni? Ja sam odusevljen ovom diskusijom. "Zajebana" tema a gospodski razgovor. Nije to lako

Mnogo mi je drago sto se prica o NBA...

P.S. cuo sam da je Millsap stavljen na trade block?

Comment

Working...
                                X