Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Yep, noon po nji'ovom.

Evo ovako:

After several days of NBA ultimatums and threats, owners and players made significant progress toward a collective bargaining agreement that would end the lockout, league sources told Yahoo! Sports. With the Players Association agreeable to a 50-50 split of revenue, the sides also made progress on three of the five system issues that union officials said needed to be resolved to complete a deal, sources said. The players are determined to keep system issues which allow them freedom to move to luxury-tax teams, among other issues involving the tax and escrow systems

Tacno se zna o cemu ce pricati, tacno se zna ko sta hoce, sve crno na belo...
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Pa sta mislite? Jel postoje sanse da se to veceras zavrsi?

Pa da konacno krenemo sa nekim analizama

EDIT : I da dodam da u petak ima 127 utakmica u koledz kosarci Igra mnogo jakih timova i super talentovanih igraca. Tako da cu malo pisati o tome
      Last edited by Ljuba90; 10-11-11, 12:17.

Comment

• Ne znam da li ce veceras doci do konacnog dogovora, verovatno ce pricati sve do subote. A, u petak college basketball night, budite uz nas.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
          Kao da do sad je islo brze, pa da se brinemo sto ide sporo. Sedi kuci i cekaj zavrsnu presudu, cim nastavljaju da pregovaraju, znaci da ima nade, pa cemo videti sta ce da bidne!
          Nisam ni rekao da nema nade, prethodna dva dana govorim da sam optimista, i dalje sam optimista. A to da je uvek islo sporo to si u pravu, al kad je tako islo uvek su u jednom trenutku propali pregovori. Dovoljno je da dodju do jedne stavke u sistemu oko koje ne mogu da se dogovore i odma padaju uvrede i prekidaju se pregovori, jedino to me brine. 3 od 5 stvari su dogovorili, ali i dalje ne mogu da nadju resenje za najbtiniju stvar (MLE). I sad se pojavilo jos nekoliko problema koji treba da se resavaju. Ali i dalje sam poprilicno siguran da ni jedni ni drugi nisu spremni da izgube jos utakmica zbog ovih par stvari u sistemu i verujem da ce se dogovoriti u narednih par dana

Comment

• http://www.mondo.rs/s223688/Sport/Sp...dana_duso.html

Hvala Stefon hvala majstore!

Nikad nije bio moj idol, samo mi se dopadalo kako igra... Van terena nikad nije uradio ništa da nekom pomogne i promeni nečiji život. Samo je prodavao patike za 100 ili 150 dolara. I još ih prodaje
            Alava bagra.

Comment

• Sada sam i ja procitao tekst,Stefon je bas realan,izvini Leteci ako ti vise ne mozes da igras ima ko moze!

Comment

• Tek sat vremena traje sastanak, a izgleda da se vec nesto zakomplikovalo. Kazem ja, mogu oni da napreduju kolko oce, al kad dodju do neke stavke oko koje se ne slazu, onda sve propadne.

Sad me vec postaje strah da pratim sve ovo. Nikad nisam bio veci optimista, i ovaj put cu se totalno skenjati ako se ne dogovore

EDIT: Izgleda da su se vlasnici medjusobno popickali i sad je sve na njima, sad cemo videti dal je vecina za dogovor ili za otkazivanje sezone. Alan Hahn je napisao da unija trenutno ne bi ni trebala da bude na sastanku, jer vlasnici trenutno pregovaraju medju sobom.

Opet kazem, sve ovo treba uzimati sa velikom dozom rezerve, i pozitivne i negativne info, jer svako ima svoje ''izvore''
                Last edited by lenjivac; 10-11-11, 19:09.

Comment

• Nije valjda da svi gledate evroligu?

Neki javljaju da je dogovor postignut ili da su blizu dogovora, al jos se niko ne oglasava od ovih pouzdanijih.
                  Last edited by lenjivac; 10-11-11, 21:51.

Comment

• Kada je to jedini izvor kosarke, nemamo drugog izbora.

Valjda ce se dogovoriti, hocu NBA jbt...
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
                      Nije valjda da svi gledate evroligu?
                      Mora se
                      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Ipak nista, sad Ken javlja da sastanak i dalje traje i da jos nema dogovora.

A jbt sto volim kad ima 100 izvora pa ne znas kome da verujes

EDIT: Dave Checketts je javio da je postignut dogovor. On je navodno veoma blizak sa Sternom. Sad je jos par njih javilo da jos nema dogovora, al da su veoma blizu, valjda ostalo jos par manjih stvari da rese.

Ajde zavrsavajte to!
                        Last edited by lenjivac; 10-11-11, 21:59.

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
                          Nije valjda da svi gledate evroligu?

Neki javljaju da je dogovor postignut ili da su blizu dogovora, al jos se niko ne oglasava od ovih pouzdanijih.
                          Umalo me srcka ne strefi sad...pazi sta pises

P.S. Jebes te druge izvore...Ken sedi tu ispred vrata i sve prvi sazna

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                            Umalo me srcka ne strefi sad...pazi sta pises

P.S. Jebes te druge izvore...Ken sedi tu ispred vrata i sve prvi sazna
                            Ja se izvinjavam pripazicu ubuduce

Sad je Aldridge javio da nema jos nikakvih informacija, al da je taj lik, Dave Checketts, veoma blizak sa Sternom i nada se da je u pravu

tribjazz Brian T. Smith
                            Checketts isn't a loudmouth. Long had ties to pro sports (#UtahJazz, Madison Square Garden) and almost bought the #NFL's Rams.

Monroe_SA Mike Monroe
                            I'll say this about Checketts: Every time he's tipped me on anything (more than a few times) he was right on the money ... just saying

tribjazz Brian T. Smith
                            For a big-money guy, Checketts is about as real and no-BS as they come.

RealGM RealGM
                            Dave Checketts is well-known for being very close to David Stern.

Comment

• Sad javljaju svi da je lazna uzbuna i da dogovora jos nema. Ne znam ljudi, poludecu od ovoga, necu nista vise da pisem. Kazu da ima jos mnogo stvari da se resi...

P.S. Izvinjavam se sto ne koristim edit, dugacak je prethodni post

Comment

• Marc Stein rece da ide dobro jbt...nece valjda sada zasrati.

Sides finally agreeing on restrictions for tax teams on use of mid-level exception and sign-and-trades
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X