Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cisto sumnjam da bi mogli boljeg da nadju.
    Svi ga se secamo jos od doba kada je vodio Sakramento.Ni u Hjustonu nije radio los posao.
    Mozda bi Minesota ove sezone mogla da bude prijatno iznenadjenje.

Comment

• Ako im Rubio bude igrao preko 10 minuta,oni nemaju sta da traze...ali ce biti zanimljivi za gledanje

Comment

• Ako nista drugo ocekujem da ne budu medju poslednjima i da nemaju najslabiji skor u ligi.
        A mozda se i nekim cudom dokopaju osmog mesta.

Comment

• Na zapadu?

Ja ih licno bas gotivim,ali pocinju da me nerviraju zbog toga sto veruju u Rubia...covek nije dao 10 poena na EP

Comment

• Pa ja ovako gledam.NO ce sigurno da ispadne ove godine iz prvih osam.Borice se za osmo mesto, ali i Hjuston,Finiks i Juta su zajedno sa njima ravnopravni.
            Zavisi kako Adelman postavi odbranu i kako ce njegove zamisli funkcionisati na terenu.Za njih ce uspeh da ne budu poslednji, ogroman uspeh da budu u prvih 10, a podvig da budu osmi.

Napravice Adelman od Rubija igracinu.Naucice bolje da sutira.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
              Pa ja ovako gledam.NO ce sigurno da ispadne ove godine iz prvih osam.Borice se za osmo mesto, ali i Hjuston,Finiks i Juta su zajedno sa njima ravnopravni.
              Zavisi kako Adelman postavi odbranu i kako ce njegove zamisli funkcionisati na terenu.Za njih ce uspeh da ne budu poslednji, ogroman uspeh da budu u prvih 10, a podvig da budu osmi.

Napravice Adelman od Rubija igracinu.Naucice bolje da sutira.
              Kakvi crni Juta i Finiks nece da ih bude na mapi, pored LAL OKC Memfisa Denvera Dalasa Portlanda koji su po meni sigurni ocekujem da u borbi za dva mesta na zapadu SAS Kliperse NO Hjuston eventualno GSW. Voleo bih da Odu NO i Klipersi. Za ostale mislim da mesta nema

Comment

• Klipersi moraju uci u PO, ali za to im je potrebna jedna iskusna trojka...mozda Prince

Comment

• Veceras pocinje Vegas Summer League, probacu da iskopam neke linkove ako se uopste i prenosi, pa da gledamo. Verujte, ima nekoliko mnogo zanimljivih ekipa, ali mnogo...

EDIT: Ipak nista od toga, strimovace utakmice koje se budu igrale sledece nedelje, ako bude nesto ove javljam.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                    Kakvi crni Juta i Finiks nece da ih bude na mapi, pored LAL OKC Memfisa Denvera Dalasa Portlanda koji su po meni sigurni ocekujem da u borbi za dva mesta na zapadu SAS Kliperse NO Hjuston eventualno GSW. Voleo bih da Odu NO i Klipersi. Za ostale mislim da mesta nema
                    Ljuba je objasnio sta Klipersima trenutno fali.Od Gplden Stejta nista nece ni biti pored njihovog novog trenera i treba da se raduju ako ne budu sa njim poslednji na Zapadu.Jutu sam naveo, zato sto mi je prva pala na pamet, ali s obzirom da nemaju ni Slouna ni Derona plejof za njih nije tako daleko, a bices y pravu i za Finiks ako ode iz Arizone Grent Hil koji je trebao da bude slobodan agent.Sa njegovim odlaskom Finiks ne bi imao sta da trazi.
                    SA jeste da je ostao bez MekDajsa koji se penzionisao, mislim da nisu izgubili puno na kvalitetu po pitanju centarske linije i ne bi trebalo da budu plasirani gore od sedmog mesta.

Postyo je Ljuba pomenuo da treba Klipersima iskusna trojka, pitam se kakve su sanse da Hil predje u Kliperse.

Comment

• Iako je SAS jedna od retkih ekipa u NBA koju ne gotivim, mislim da ih ne treba "izbacivati" iz prvih 8...Ovo je poslednja sansa za trio Parker-Manu-Duncan da urade nesto i verujem da ce dati 150% svojih mogucnosti...ali ipak mislim da to nece biti dovoljno za nesto vise od prve,evenutalno druge runde PO-a

Comment

• Ma kakav Grent Hil kakav Mekdajs oni ne mogu biti odlucujuci faktor ni u snu mogu samo u nekoj meri doprineti vise Hil nego Mekdajs ali sigurno ne mogu biti odlucujuc faktor.

Comment

• Grent Hil ako ostane treba ocekivati od Finiksa da imaju slican skor kao i prosle sezone.Mozda koja pobeda manje, ali ne tako drasticno smanjen broj pobeda.
                          Edit:Mislio sam da se Mekdajs penzionisao i da ce Spliter imati vecu minutazu.
                          Sanjao sam da je 2012 godina, Dankan napusta SA i ne secam se gde je presao, ali ono sto sam zapamtio je da je Dvajt Hauard njegova zamena.
                          Last edited by Ricma; 13-09-11, 09:13.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                            Iako je SAS jedna od retkih ekipa u NBA koju ne gotivim, mislim da ih ne treba "izbacivati" iz prvih 8...Ovo je poslednja sansa za trio Parker-Manu-Duncan da urade nesto i verujem da ce dati 150% svojih mogucnosti...ali ipak mislim da to nece biti dovoljno za nesto vise od prve,evenutalno druge runde PO-a
                            Nesto ne verujem da njihovih 150% moze pomoci, proslo im je vreme . Cak predpostavljam da je Timmy-u pun qrac basketa, sto je razumljivo jer ga ionako 20 godina igra na isti nacin, post, fadeaway, tabla.

Jedva cekam videti Clipperse, po mom misljenju najatraktivniju ekipu na zapadu. Realno je da dodju do PO-a, ali sa DelNegrom na klupi dalje od prve runde ne mogu.

Comment

• Timmy je verovatno najveca aktivna legenda kosarke,uz Kobe-a i Kidda...Nije tip igraca kojeg boli ona stvar za basket,iako po njegovoj faci deluje da ne zna ni koji sport igra

Comment

• Ma znam da je legenda, ali gledam kako bih se ja osecao kada bi vise od jedne decenije radio svaki dan jednu istu stvar, bez emocija i temperamenta (makar ja tako vidim Timmy-a, iako zasigurno takav nije ). Cudna su bica ti basketasi, vole kosarku vise nego 'leba da jedu.

Comment

Working...
                                X