Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monster Energy Grand Prix de France

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Culi View Post
    +1 Rossini (ali da se ne dovezujemo vise na tu temu, bice veca rasprava nego Simonceli/Pedrosa)
    ako si ti meni dao i ocenio sa +1,ja tebe ocenjujem sa -10..znas znanje,svaka ti cast..,a na tu i na jos mnogo ostalih tema,mozes samnom kad god hoces..steta sto nema chat samo za gp....
    sigpic

Comment

• Ovo za Brno i/ili Mizano je sjajna ideja, mogli bismo. Ja dajem svoj bubreg ako treba, jedan mi je dovoljan!

Jeste li se ranije organizovali za tako nesto? Ako jeste, dajte bacite neku cifru koliku treba da izdvajamo, da znam da li da razmisljam i o prodaji plucnog krila ili ne...

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
        ..i jos nesto...sve one lepe i prelepe devojke su tu zato sto im se svidjaju neki zubati,usati,mrsavi,nosati,debeli,niski i omaleni muskarci?????..toliko lepih muskaraca na ovom svetu,a one koje su prelepe potrcale za ovima ovamo zubatima,nosatima itd...ja se izvinjavam damama,devojkama,curama a i ostalom zenskom svetu na ovom forumu,ali zna se sta sve njih privlaci...novac i moc...;)...neka me neko demantuje!!!!
        ih rossini......da li ti zaista tako malo verujes u ljubav?
        don't be scared homie
        sigpic

Comment

• Originally posted by Hurricane View Post
          OK ljudi, ocemo li mi da se organizujemo ove godine u Brno ili/i Mizano da idemo?
          Meni je blizi mugelo,iz sarajeva do splita na trajekt do ancone i jos malo eto ga mugelo( a i mislim da je 2x atraktivniji mugelo od brna,osim sto u brnu je prejako pivo) ALI uvijek postoji ali kakve su cijene karata i nocenja u italiji pitanje je sad,imam osjecaj da je papreno samo tako,gledam na moto gp stranici 300 funti karte e sad jesam li fulio ili je to fakat tako????
          Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• ajde idemopitam komentatore sta ce biti od te njihove organizacije a oni nista ne odgovarajuja vec idem u san marino ove godine,a znam i jos neke sa foruma koji idu,pa bismo se mogli tamo naci ili bilo sta da izorganizujemo....a isla bih i u brno,ma bilo gde
            don't be scared homie
            sigpic

Comment

• Ja nisam bio nigde, imao sam prilike u Brno ali mi bilo iskrslo nesto. Mada kazu da karte nisu problem, na dan trke, kvalifikacija, treninga obezbedjenje moze biti podmiceno i za 10/15e A sto se tice spavanja tu su satori Ja ove godine obavezno idem u Brno sa jos nekim drugarima, mada bi voleo da se i ljudi sa foruma ukljuce, organizujemo neki transport i prodjemo za pristupacnu sumu novca.
              Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                ih rossini......da li ti zaista tako malo verujes u ljubav?
                ..pa to je tako Deni,svidelo se to nekom ili ne.....a sto se tice ljubavi..??sta to bese?potseti me...
                sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                  ajde idemopitam komentatore sta ce biti od te njihove organizacije a oni nista ne odgovarajuja vec idem u san marino ove godine,a znam i jos neke sa foruma koji idu,pa bismo se mogli tamo naci ili bilo sta da izorganizujemo....a isla bih i u brno,ma bilo gde
                  Ciao denia_el,

Oprosti za ne odgovaranje, ali nisam bio pri računaru. Povredio sam mišić podkolenice, pa sam praktično vezan za krevet dva dana. Plan i dalje postoji, a uskoro bi trebalo da imamo detalje.

Muđelo je poseban, ali i Brno je dobro. Najviše ljudi je prisutno za trku u Brnu, preko 140.000 samo u nedelju... No, Muđelo, Bolonja, Rosi na Dukatiju - cene će biti astronomske i to je najveći problem za većinu. Put nije problem - trajekti su Zadar-Ankona, Bar-Bari (dosta da se vozi posle) ili okolo, preko severa Italije. Ima da se vozi, ali nije tako daleko. Naravno, sve zavisi odakle se kreće, ali sve je autoputem.

Trenutno mi je malo teško da kucam, a ima još stvari na koje moram da odgovorim. Daj mi par dana da se oporavi noga.

Hvala svima.

Pozdrav,

Srđan

Comment

• hvala srdjane
                    mnogo nam je zao sto si se povredio i zelimo ti brz,najbrzi oporavak
                    nemoj nam zameriti,ali sigurno razumes koliko smo nestrpljivipusticemo te da se oporavis,ali da nas uskoro obradujes sa lepim vestima
                    don't be scared homie
                    sigpic

Comment

..pa to je tako Deni,svidelo se to nekom ili ne.....a sto se tice ljubavi..??sta to bese?potseti me...
                      jao druze pa nije valjda dotle doslo?
                      don't be scared homie
                      sigpic

Comment

ako si ti meni dao i ocenio sa +1,ja tebe ocenjujem sa -10..znas znanje,svaka ti cast..,a na tu i na jos mnogo ostalih tema,mozes samnom kad god hoces..steta sto nema chat samo za gp....
                        moram da priznam da te nisam razumeo sta si hteo ovime da kazes? +1 obicno znaci da si potrefio/la poentu, ali objasnices se ti sigurno, a opet za gp kad god hoces ali uzivo ovo prepucavanje i googlovanje zjebi.

Comment

• ..nisam znao da je +1 oznaka za pogodak...eto..i ja da naucim jos ponesto..;)
                          ..da se dopunim samo...jel to neki kladionicarski termin..ili..?
                          sigpic

Comment

• ne to je "lokalna-network" izreka kao npr "point there" ili bas tako. Jbga i ja ucim od mladjih oni vise po ceo dan za tim racunarom ;)

EDIT: ovaj link tj ovaj casopis listam od kad je izasao pa mi tek sad kad sam video naslovnu stranu pade na pamet da podelim sa vama, ukoliko niste imali prilike da listate http://mag.gpweek.com/?iid=48342 tu dole imate arhivu pa krenete od broja 1 pa do sad zadnjeg sa Simoncelijem. naravno tu pored motogp-a ima i formula i reli pa uzivajte
                            Last edited by Culi; 18-05-11, 21:53.

Comment

• FIM PRESS RELEASE
                              MIES, 18/05/11

MotoGP Class Applications for 2012 Season

On 30 April 2011, the FIM announced that 13 teams containing 21 riders, not currently participating in the MotoGP class, had been provided with terms and conditions for participation in 2012. Those teams were invited to confirm their interest and submit comprehensive details of their plans for participation to IRTA. The deadline was Saturday, 14 May.

During the Le Mans event the applications were reviewed by IRTA and Dorna. Eleven teams comprising 16 riders have now been invited to participate in the next stage of selection. These teams have until Friday 3 June, to lodge a security deposit with IRTA.
                              At the Catalunya Grand Prix Dorna and IRTA will decide which teams will then be offered a contract of participation for 2012. Teams applying to participate in the CRT category will also need to have their application approved by the Grand Prix Commission members.

Following the Catalunya Grand Prix a list of accepted teams will be published.

Comment

• @denia_el: Hvala

@culi: Hvala i tebi

Comment

Working...
                                X