Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monster Energy Grand Prix de France

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Propustio je proslu godinu zbog povrede.
    Tacno je da je Stoner taj Dukati vozio fenomenalno. Ali je tacno i da on nije bio zadovoljan, jer je isuvise cesto otkazivao prednji kraj, pa bi on zavrsavao pored staze..
    Stonerov stil se ne moze uporedjivati. Njemu je taj Dukati "lezao" Rosiju ne. I dok ga ne prilagode njemu, nece biti boljih rezultata.
    Ali jedno su postigli,sredili su taj prednji kraj, sada im samo ostaje da ponovo vrate onu snagu koju ima Dukati, a da ne pokvare ovo sto su do sada uradili.

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
      pa milsim na Stonera Vesna!!hoces da mi kazes,ne samo ti,vec i ovde neki drugi da Repsol u tome nema udela sto je proso kako je proso???????pa sad ako mi kazete da Repsol ne vedri i oblaci u Gp,ondaaaa.....
      Pa sigurno da Repsol ima dosta udela u odlucivanju, kao i sama Dorna. Ipak je njima novac na prvom mestu, sto je sasvim normalno.
      Zato su iz Dorne toliko zahvaljivali Rosiju sto jos ostaje u motogp-u, i sto prelaskom u Dukati izaziva jos vecu znatizelju. Jer on je magnet za sve gledaoce, a onda su tu i prava na prenose.
      Da je neki drugi vozac to uradio, ne znam, ali Stoner se tako ponasao i ranje, a vozio je Dukati, ne Hondu. Zakljucak izvedi sam.

Comment

• ..pesnicio?????..mislim pesnicio na stazi?????.....ma daj Vesna...
        sigpic

Comment

..pesnicio?????
          Ne to, ali i sve ono drugo sto je radio, "kvario" drugim vozacima brze krugove, jer je neko njemu pokvario, svadjao se..........
          Ne mislim da bi i neki drugi vozac bas nesto gore prosao. Jer i takve stvari doprinose gledanosti, a Dorni je to najvaznije.
          Ja mislim da Honda u drugim, mnogo vaznijim aspektima ima onaj odlucujuci uticaj. Ovo je za njih--nista.Obicno carkanje na koga ne vredi trositi vreme.
          Sigurna sam da u takve stvari uopste ne ulaze. To je isuvise velika kompanija da bi se bavila i ovakvim sitnicama.

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
            Pa sigurno da Repsol ima dosta udela u odlucivanju, kao i sama Dorna. Ipak je njima novac na prvom mestu, sto je sasvim normalno.
            Zato su iz Dorne toliko zahvaljivali Rosiju sto jos ostaje u motogp-u, i sto prelaskom u Dukati izaziva jos vecu znatizelju. Jer on je magnet za sve gledaoce, a onda su tu i prava na prenose.
            Da je neki drugi vozac to uradio, ne znam, ali Stoner se tako ponasao i ranje, a vozio je Dukati, ne Hondu. Zakljucak izvedi sam.
            ..malo ste mi kontradiktorni u razmisljanjima,bez bilo kakve uvrede..sa jedne strane znate da su novac i moc na prvom mestu,kao sto kazes normalno,a sa druge vidim pisete ovde kako je neko odlucio,ili donosi odluke na osnovu nekakve tamo halabuke nekih pojedinaca...pa to je u najmanju ruku smesno..novac,novac,novac,moc,moc,moc i samo novac i moc je ovde bitna...svi ostali,ili preciznije receno vecina vozaca,99,50 %,svo drugo osoblje i sva druga bulumenta koja prati njih su nebitni u celoj prici!!!
            sigpic

Comment

• ..ja ne pricam sada o nekakvom i necijem kvarenju trke,vremena itd..ja pricam o incidentu i incidentima i ko koliko utice na to da li ce biti neko kaznjen ili ne,cak i neke druge vaznije stvari??!!nemoj mi reci da je za Hondu a i za Repsol,bilo isto sto je Stoner krenuo sa pola,umesto da u najmanju ruku bude diskvalifikovan???????????????
              sigpic

Comment

• a ti rossini uvek nadjes u pola noci da raspravljas,ja bih da te podrzim,ali vise ne znam ni sta citam
                don't be scared homie
                sigpic

Comment

• Nisam kontradiktorna. Bez obzira na novac, moraju i da ispostuju neke norme, da tako kazem, lepog ponasanja, tj. uvazavanja misljenja vozaca.
                  Zato i reaguju na necije neprekidne zalopoljke. Mada to radi komisija, a ovi (Honda), se u to ne mesaju previse.

Comment

• diskvalifikovan nego sta!jao sto nije naleteo na marka pa da razbaca i njega i njegovu narandzastu hondu!
                    don't be scared homie
                    sigpic

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
                      Nisam kontradiktorna. Bez obzira na novac, moraju i da ispostuju neke norme, da tako kazem, lepog ponasanja, tj. uvazavanja misljenja vozaca.
                      Zato i reaguju na necije neprekidne zalopoljke. Mada to radi komisija, a ovi (Honda), se u to ne mesaju previse.
                      Pa i ima ih previse!

Comment

..malo ste mi kontradiktorni u razmisljanjima,bez bilo kakve uvrede..sa jedne strane znate da su novac i moc na prvom mestu,kao sto kazes normalno,a sa druge vidim pisete ovde kako je neko odlucio,ili donosi odluke na osnovu nekakve tamo halabuke nekih pojedinaca...pa to je u najmanju ruku smesno..novac,novac,novac,moc,moc,moc i samo novac i moc je ovde bitna...svi ostali,ili preciznije receno vecina vozaca,99,50 %,svo drugo osoblje i sva druga bulumenta koja prati njih su nebitni u celoj prici!!!
                        ..a i da se nadovezem,da budem precizniji i jasniji..oni su tu(vozaci) da prave cirkus,zabavu,znatizelju,da voze,da se lome,da se krse..da podizu rejting gledanosti,prodaje karata,da budu magnet za dovodjenje jakih sponzora,da bi bilo jos vise moci i jos vise novca...mislim da sam jasan..zna se ko odlucuje,i zasto se odlucuje..izgleda da ne pratite moje postove i ne razumete ih na pravi nacin..malocas sam napisao,pomalo ironicno,nisu oni ulozili na 100-ne milona dolara da bi dobili najbolju lozu za gledanje...zna se zasta se ulaze novac i koji mu je krajnji cilj..jos vise novca i jos vece MOCI!!!!
                        sigpic

Comment

• ..a to sto si kazala malocas za Rosija,to je ista situacija kao u slucaju Shumaher...cim je Shumaher otiso,F1 je je za par godina na gubitku od nekih 40% profita(i ne samo profita,izgubila je mnogo toga)..40% su nekih,doduse nezvanicno,800 miliona $(da se ispravim,po sezoni)!!!!tako ce biti i sa Gp-jem kad bude otiso Vale...i zato i zbog toga mocnici odlucuju ko ce biti kaznjen,a ko ne..Marko je morao biti kaznjen!!....i zato ne bih vise na tu temu..
                          Last edited by Rossini; 18-05-11, 00:30.
                          sigpic

Comment

• ..i jos nesto...sve one lepe i prelepe devojke su tu zato sto im se svidjaju neki zubati,usati,mrsavi,nosati,debeli,niski i omaleni muskarci?????..toliko lepih muskaraca na ovom svetu,a one koje su prelepe potrcale za ovima ovamo zubatima,nosatima itd...ja se izvinjavam damama,devojkama,curama a i ostalom zenskom svetu na ovom forumu,ali zna se sta sve njih privlaci...novac i moc...;)...neka me neko demantuje!!!!
                            Last edited by Rossini; 18-05-11, 00:31.
                            sigpic

Comment

• +1 Rossini (ali da se ne dovezujemo vise na tu temu, bice veca rasprava nego Simonceli/Pedrosa)

Comment

• OK ljudi, ocemo li mi da se organizujemo ove godine u Brno ili/i Mizano da idemo?
                                Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

Working...
                                X