Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bwin Grande Prémio de Portugal 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ..to ce biti sigurno..ali ove sezone....po mom misljenju,ova sezona je za Rosija samo priprema za 2012,veliku i nedostiznu 10-ku(domaci zadatak za sve buduce a i sadasnje narastaje)i slavano povlacenje iz Gp....ne mora da znaci da ce tako biti,ali miris ranijh kuhinja je ostavilo traga sta se sprema i priprema..
    Last edited by Rossini; 05-05-11, 00:57.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
      ..to ce biti sigurno..ali ove sezone....po mom misljenju,ova sezona je za Rosija samo priprema za 2012,veliku i nedostiznu 10-ku(domaci zadatak za sve buduce a i sadasnje narastaje)i slavano povlacenje iz Gp....ne mora da znaci da ce tako biti,ali miris ranijh kuhinja je ostavilo traga sta se sprema i priprema..

Mene interesuje kol'ko je to rossi produzio ugovor s dukatijem ja sam cuo da je 3 sezone ? nez :S
      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• ..i ja tako znam,da su 3 u pitanju ..ali sve to ide i govori samo u jednom pravcu..jedna sezona usaglasavanje svega i svacega,dovodjenja tog motora u vrhunsku formu,sledeca planirana za 10 titulu i kao rezerva ako se nesto nepredvidjeno desi,a treca za sigurnu 10 titulu ako se desi nesto u prethodnoj,stim sto ce,ako je osvoji odmah naredne sezone,ona treca biti samo defile Dukatija i Rosija u svrhu proklamovanja,kako samog proizvodjaca tako i do sada najveceg vozaca svih vremena,i naravno odbrana titule Dukatija...jer ne zaboravimo da Rosiju ipak pocinje odbrojavanje,ma koliko to neko hteo da prihvati ili ne..
        Last edited by Rossini; 05-05-11, 01:49.
        sigpic

Comment

• A gde sam ja nestao???

Comment

• Koliko ja vidim, u flasi si i dalje.

Comment

• Pozz svima, nznm da li ste vec diskutovali na ovu temu, ali sta je sa Ben Spisom? Bio je ispod svih ocekivanja u ove tri trke, ne razumem u cemu je problem, da li je tolika razlika izmedju njegove i Lorencove masine ili on negde gresi?
              sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                Pozz svima, nznm da li ste vec diskutovali na ovu temu, ali sta je sa Ben Spisom? Bio je ispod svih ocekivanja u ove tri trke, ne razumem u cemu je problem, da li je tolika razlika izmedju njegove i Lorencove masine ili on negde gresi?
                ..verovatno da postoji neka razlika u podesavanjima samo,ali sto se tice masine mislim da ne..trebace mu vremena da se on privikne na Gp,mislim da je to samo uzrok..nedovoljno izvozenih kilometara...
                sigpic

Comment

• Pa ovo mu je vec druga sezona, pritom prakticno nije ni promenio masinu, presao s privatne Yamahe na fabricku. Nadam se da ga nece zahvatiti Dovijev sindrom (sjajna prva sezona u privatnoj ekipi i onda stagniranje u fabrickoj).
                  sigpic

Comment

• Neko od mehaničara je slučajno zaboravio da skloni alatku sa Benove mašine koja se nalazila odmah do prednje kočnice i služi za privremeno blokiranje protoka goriva kroz cev da ne prelije na stazu dok je mašina još na startnom gridu. Ben je pokušao sam da skine u toku trke i nekako je uspeo (kada je prvi put izleteo sa staze) ali posle je ta alatka mlatarala tamo-vamo i strašno mu je smetala prilikom kočenja i nije mogao uopšte da se skoncentriše na trku, npr. kada je udario Nikija.
                    FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

• Originally posted by MLADOSTLE View Post
                      Neko od mehaničara je slučajno zaboravio da skloni alatku sa Benove mašine koja se nalazila odmah do prednje kočnice i služi za privremeno blokiranje protoka goriva kroz cev da ne prelije na stazu dok je mašina još na startnom gridu. Ben je pokušao sam da skine u toku trke i nekako je uspeo (kada je prvi put izleteo sa staze) ali posle je ta alatka mlatarala tamo-vamo i strašno mu je smetala prilikom kočenja i nije mogao uopšte da se skoncentriše na trku, npr. kada je udario Nikija.
                      hahaha...bas tako..ali sve je to stvar prilogadjavanja..nije isto SB i GP..zar ne..??ali sustina je ta..
                      sigpic

Comment

• Jeste culi da je izasao novi Sport Klub kanal. Zove se SportKlub Prime, koji dolazi u standardnom analognom paketu, koji ce "kao" prenositi auto-moto trke. Na http://www.sbb.rs/Vesti/5030/FORMULA...UB+PRIME.shtml kazu da ce biti samo F1 i jos neke glupe kategorije GT2 i GT3, kao i neki Porse kup, ali nigde ne spominju MotoGp. Ako bude bez MotoGp-a onde stvatno jebi mu majku, sa oprostenjem...
                        Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Aha na ovom linku koji sam dao gore ne pise nista o MotoGp-u, ali na http://www.sportklub.info/vest.php?i...rt-klub-prajm- kazu da ce biti i MotoGp Ajde pa i to cudo da vidimo
                          Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Originally posted by Hurricane View Post
                            Aha na ovom linku koji sam dao gore ne pise nista o MotoGp-u, ali na http://www.sportklub.info/vest.php?i...rt-klub-prajm- kazu da ce biti i MotoGp Ajde pa i to cudo da vidimo
                            Lobiramo, lobiramo Rekli smo da ćemo raditi na tome da sve organizujemo, da MotoGP uvek bude tu i nadam se da će ovo biti rešenje. Svi želimo da se to desi. Prošli put smo imali tehnički problem, sada bi trebalo najzad trajno da bude rešeno pitanje prenosa.

Inače F1 i MotoGP se poklapaju po datumima, ali ne i vremenima prikazivanja. Trke su na različitim kontinentima, tako da nema preklapanja.

Comment

• Ne znam dali neko od vas prati "After the flag ",izlazi otp. posle svakog GP vikenda,vodi ga njihov komentator Gavin Emmett(koji je legenda),danas popodne je izasla nova epizoda posle Estorila,ima deo odredjen za pitanja za vozace koja salju ljudi sirom sveta i to se zove " Ask the riders ",nego da skratim pricu i da se pohvalim ja sam poslao pitanje polovinom marta i danas me je zvao drugar i kaze mi da su izvukli moje pitanje

http://www.youtube.com/watch?v=QEJLWMIiNSU

Ako nekoga zanima moje pitanje je negde 14:23 minuta(jedini iz Srbije),danas su opet na sajtu objavili da saljemo pitanja( http://www.motogp.com/en/news/2011/A...Riders+Le+Mans )tako da saljite

Ocekujem neku nagradu,ne znam sta ali dao sam im adresu pa cu da vidim...

Comment

• Brate,i mene su izvukli prosle godine za japan,maleziju i australiju.Pogledaj ako hoces.
                                FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

Working...
                                X