Originally posted by Djuka99gp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bwin Grande Prémio de Portugal 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Miss Poison View PostDjuka bio si ti nekad pametan.... A onda si poceo Stonera da citiras O.o
Mada ja mislim da Djuka ovo sve namerno radi. Da bi nas nervirao. Samo ja se uopste ne nerviram.
A znate zasto--imam dokaz gde Djuka kaze da je Rosi najbolji vozac svih vremena i da ce verovatno tako i ostati.
Ne nasedajte na njegove provokacije.
Comment
-
Ja se nadam da vi dobro znate da ja sve vas ovde jako volim i da ste mi svi super,bilo bi dosadno da nema ovakvih carki i rasprava.
Pa sta ako je izgubio,ta Honda je mnogo dominantan motor,a i jos nesto.To takodje pokazuje za koliko se vozac oporavi od neke povrede i operacije,a vas Rosi ce se oporavljati jos godinu dana,jer po vama kako nesto ne ide samo kazeta "pa on je povredjen,boli ga rame-noga".
Comment
-
Originally posted by Djuka99gp View PostJa se nadam da vi dobro znate da ja sve vas ovde jako volim i da ste mi svi super,bilo bi dosadno da nema ovakvih carki i rasprava.
Pa sta ako je izgubio,ta Honda je mnogo dominantan motor,a i jos nesto.To takodje pokazuje za koliko se vozac oporavi od neke povrede i operacije,a vas Rosi ce se oporavljati jos godinu dana,jer po vama kako nesto ne ide samo kazeta "pa on je povredjen,boli ga rame-noga".
Comment
-
Opet neko rece da se Pedrosa nije povredio.Za Rosija je ok ali samo neka mi neko objasni kako je Pedrosa mogao da nadoknadi 72 boda za 4 trke?
Nemojte ljudi molim vas,pa to ni Rosi ne bi stigao a ne Pedrosa.
Sto se tice poslednje trke,Pedrosa je mogao u 3. krugu da obidje Lorenca i zavrsi posao samo nije hteo.Od samog starta se videlo da je brzi i da kontrolise stvari i samo je bilo pitanje vremena kad ce ga obici.Jednostavno je covek bio brzi samo nije hteo to odmah da demonstrira.Ja se nijednog trenutka nisam nadao pobedi Lorenca iako je skoro celu trku vodio jer sam znao da ne moze nista da uradi i da je sporiji.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Djuka99gp View PostPa zar to ne pokazuje da vozi malo i glavom,nije alav ko Simoceli pa padne svaki put zato sto forsira ko sivonja?!?!
Ako bi svi vozili samo glavom, bojim se da niko vise i ne bi gledao motogp, priznaces?
Comment
Comment