Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bwin Grande Prémio de Portugal 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Greska.Lorenco je bas dosao do izrazajo zahvaljujuci tome sto ga je drao prosle godine pre tog fatalnog pada i kad je Rosi slomio nogu.

Comment

• Ljudi, stvarno ste pretjerali. Iako neizmjerno volim i postujem Rosija, i kao covjeka i kao vozaca, ne moze uvijek da se nadje opravdanje za sve sto on uradi, mozemo da ga trazimo kao subjektivni posmatraci, ali nije on Bog. Nema uvijek opravdanja, pa i on je covjek, a nas narod kaze: Ko radi taj i grijesi. ;)
      Mistakes make us who we are.

Comment

• Originally posted by Djuka99gp View Post
        Greska.Lorenco je bas dosao do izrazajo zahvaljujuci tome sto ga je drao prosle godine pre tog fatalnog pada i kad je Rosi slomio nogu.
        Izvini, ali gresis! Rosi je bio glavna vest zbog pada! Pa je bio glavna vest kada se vratio! Pa, seti se samo himne u Laguni, Lorenco je pobedio, ali se o tome pisalo! Pa je Rosi pobedio, pa se oprostio od M1 istog dana kada je Lorenco proslavio titulu, i naravno, bitnija vest je bila odlazak iz Jamahe! Pri tom, Rosi nema tviter, a Lorenco na taj nacin pokusava da pridobije navijace! Pogledaj Lorencove proslave - Poznato? U svemu pokusava da bude kao Rosi, ali ne moze! Jedan je Doktor!!!

Comment

• Ja govorim o trkama,a ne o tome koji ce izvesti veci cirkus posle trke,dali ce Rosi izaci sa nekim tamo usima,ili ce se Lorecno daviti u vestackom jezeru.

Comment

Greska.Lorenco je bas dosao do izrazajo zahvaljujuci tome sto ga je drao prosle godine pre tog fatalnog pada i kad je Rosi slomio nogu.
            Mi ne opravdavamo i ne nalazimo izgovore za lose rezultate Rosija. On sam kaze da nije bio dobar, za razliku od nekih koji cesto kukaju i zale se--te ovaj je kamikaza, te ovaj je preagresivan, pa zato i nisam mogao nista.
            I jos nesto, pre nego sto je Rosi polomio nogu, imao je pad na moto-krosu gde je i sredio rame.Samo sto nije pricao o tome. Zato ga je Lorenco pobedio u one dve trke.
            Uostalom, to je i sam Lorenco kazao, citiram--vozio sam iza Rosija, i bio jako iznenadjen kako rano pocinje da koci. Znao sam tada da ga mogu lako obici.
            A opste je poznato da je Rosi od onih koji najkasnije koce. Zbog ramena, to je palo u vodu.
            Ne osporavam uopste Lorencu titulu, mozda bi je osvojio i da je Rosi bio apsolutno zdrav, ali reci da ga je Drao, to nema veze sa iole zdravim razumom.

Comment

• Glagol "drati" treba koristiti samo kada se prica o Katalunji 2009, Nemackoj 2009, Laguni 2008... da ne nabrajam dalje!

Comment

• Vidim da ovde neke istina strasno boli,a pogotovo Pabla.

Comment

Vidim da ovde neke istina strasno boli,a pogotovo Pabla.
                  A neki uopste ne vide istinu, sto je mnogo gore.

Comment

Vidim da ovde neke istina strasno boli,a pogotovo Pabla.
                    Ne. Istina je da Lorenco je korektno osvojio prosli sampionat. Istina je da mozda i ne bi, da Pedroza i Rosi nisu bili povredjeni. Istina je da kopira Rosija u proslavama, da je od njega sve ucio, da je talentovan vozac, ali isto tako i da mu je smetala Rosijeva agresivna voznja, da je umeo da se zali na to! Svaka njemu cast, on vozi glavom, pametno, ali ja vise volim one vozace koji voze srcem!

Comment

• Buuuuuaaaahahahahahahahhahahaahahh...jako si me slatko nasmejala sad.
                      Nije mi jasno zasto ne mozete da prihvatite cinjenicu da su trenutno do nega bolja bar 4 vozaca.

Kako je ono bese rekao Stoner "ambicije su premasile tvoj talenat" ili tako nesto.

Comment

• Ajde da bojkotujemo Djuku!
                        Vesna, banuj ga, iskida mi zivce!

Comment

• Napravicu novi profil.
                          Last edited by Djuka99gp; 04-05-11, 22:21.

Comment

• a da je bar NEKO to rekao,nego stoner
                            don't be scared homie
                            sigpic

Comment

• Ma ko god da je rekao ti bi napisala isto.

Comment

• Ma pusti ga neka se raduje. Meni uopste ne smeta. Ni najmanje.
                                Tacno je da su sada nekoliko vozaca bolji od Rosija, pa sta? Nije kraj sveta.
                                Ono sto bi meni smetalo i sto bi me bolelo je da je doziveo poraz od tek operisanog vozaca. I to kakav poraz.

Comment

Working...
                                X