Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bwin Grande Prémio de Portugal 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @LL
    Ne mozes reci da ga nije vozio fantasticno, obilazenja, i sve. Sta je Hejden uradio, a evo koja je godina da je u Dukatiju? Dukati je bio Stonerov, i nema tu price. Ne govorimo ovdje sa subjektivnoscu, ja Stonera kao licnost ne podnosim, ali vozac je fenomenalan.
    I jos nesto. Djuka, nece on da promijeni Dukati u Jamahu, samo ce da nadje svoj Setup. Stoner nije prilagodjavao Setup sebi, vec sebe postojocem Setup-u. Tako da kad se oduzme i sabere sve, dobijamo da je Stoner=Dukati, ma koliko taj motor bio nerazvijen.
    Last edited by Miss Poison; 04-05-11, 19:52.
    Mistakes make us who we are.

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
      Stoner kad je testirao Ducati nije imao povrede, prelazilo se sa 990 na 800cc tako da je taj Ducati imao neku posebnu snagu plus tada je bilo vise vremena za testiranje. Poslije se navikao na taj Ducati 3 godine ga je vozio a ne sjecam se da je uzeo titulu poslije 2007? 2009 je bio 4i 2010 je bio 4 i to godina koju je Valentino slomio nogu i propustio par trka i na kraju zavrsio ispred njega pa mozes misliti koliko je fantasticno razvio motor 2010 i ostavio ga Valentinu. I Honda i Yamaha su napredovale dosta cijelo vrijeme dok je on vukao problem prednjeg kraja.
      Ne kazem da je los vozac al taj Ducati je nerazvijen.
      ...bas tako..slazem se apsolutno!
      Last edited by Rossini; 04-05-11, 20:03.
      sigpic

Comment

• Ma samo mi je muka od te price kako su ga prvo u Jamahi sabotirali i podesavanja mu namerno bila losa pred kraj sezone i zato nije postizao rezultate (pobedjivao).I kako je sad taj Dukati odjednom postao nerazvijen,toliko da ga i apenac moze pobediti.
        Last edited by Djuka99gp; 04-05-11, 20:03.

Comment

• Originally posted by Djuka99gp View Post
          Ma samo mi je muka od te price kako su ga prvo u Jamahi sabotirali i podesavanja mu namerno bila losa pred kraj sezone i zato nije postizao rezultate (pobedjivao).I kako je sad taj Dukati odjednom postao nerazvijen,toliko da ga i apenac moze pobediti.
          nisam bas najbolje razumeo?da li to mozda hoces da kazes kako Vale trazi opravdanja za lose rezultate ili..?zaista nisam razumeo tvoj post..
          sigpic

Comment

• i opet stoner i "krocenje" dukatija....ja sam ( a nisam jedina) izgleda nesto propustila poslednjih sezona,pa ako neko moze da mi pojasni kako je to stoner "ukrotio" dukati i kako je on to njega vozio?4 godine ga je vozio,u prvoj sezoni osvojio titulu (zasluzeno,naravno),a posle toga nista posebno.padao je on kao kruska,kao i svi ostali.i ne vidim nista specijalno u njegovom vozenju dukatija.niti je on tako fenomenalan da ga obuzda,niti je dukati bas takva zver koja se ne da ukrotiti.i ako postoje razlike izmedju masina u stabilnosti i bilo cemu drugom,one su sasvim minimalne.dakle?i naravno da ne umanjujem stonerov kvalitet,nego samo zelim da mi neko ukaze na ono sto ja eto nisam primetila,a odgledala sve trke
            don't be scared homie
            sigpic

Comment

• Nisam rekao da on trazi opravdanje,nego drugi ga pravdaju tako sto pisu razne gluposti.
              Tesko im je da prihvate realnost.
              Da si bio i prosle godine sa nama pred kraj sezone skontao bi o cemu pricam.

Comment

Nisam rekao da on trazi opravdanje,nego drugi ga pravdaju tako sto pisu razne gluposti.
                Tesko im je da prihvate realnost.
                Da si bio i prosle godine sa nama pred kraj sezone skontao bi o cemu pricam.
                ..aha..ok,tnx..
                sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                  i opet stoner i "krocenje" dukatija....ja sam ( a nisam jedina) izgleda nesto propustila poslednjih sezona,pa ako neko moze da mi pojasni kako je to stoner "ukrotio" dukati i kako je on to njega vozio?4 godine ga je vozio,u prvoj sezoni osvojio titulu (zasluzeno,naravno),a posle toga nista posebno.padao je on kao kruska,kao i svi ostali.i ne vidim nista specijalno u njegovom vozenju dukatija.niti je on tako fenomenalan da ga obuzda,niti je dukati bas takva zver koja se ne da ukrotiti.i ako postoje razlike izmedju masina u stabilnosti i bilo cemu drugom,one su sasvim minimalne.dakle?i naravno da ne umanjujem stonerov kvalitet,nego samo zelim da mi neko ukaze na ono sto ja eto nisam primetila,a odgledala sve trke
                  ahahahahha...bravo Deni!!!
                  sigpic

Comment

• Imas pravo na svoje misljenje svakako, al cinjenice su cinjenice @ Djuka

Miss Poison sve je to ok dobro je on vozio Ducati al samo on, i nije uspio da ga razvije da mogu svi da ga voze. Melandri, Capirossi, Hayden.
                    Ukrotio ga nije jer ako se dobro sjecam citavu proslu sezonu je prekukao oko prednjeg kraja i nije ga rijesio sa tehnicarima.

Rossia su doveli bas iz tog razloga da naprave upravljiviji motor, Djuka moze da govori "jadan team Ducatia" sa koliko god hoce ironije cinjenica je da
                    taj "jadan team" godinu dana sa Stonerom nije bio ni blizu resavanja problema dok ekipa JB i Rossi nisu sjeli u Estoril sa malo oporavljenijim ramenom i krenuli da resavaju problem.

Stoner je dobar vozac od pocetka do kraja prosle godine i ove godine opeth to govorim al za razvoj masine 0.
                    Vidjecemo vec u narednim trkama kad se Rossi jos oporavi sto moze od tog Ducatia. Mislim da je poslije 3 trke previse rano pricati koliko Rossi moze na taj motor. Mislim da to jedino znaju oni u timu Ducatia.
                    Last edited by L. Lawliet; 04-05-11, 20:49.
                    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Jeste poceli su da resavaju problem i od tog Dukatia ce ostati samo isti tockovi.

Comment

Jeste poceli su da resavaju problem i od tog Dukatia ce ostati samo isti tockovi.
                        On ima pravo da podesi taj motor kako njemu odgovara.

Comment

• Ostavili su karbonsku shasiju, ubacaju novi gearbox, malo tezi motor koji blaze reaguje na dodavanje gasa i malo prepravljenu shasiju koja ce da rijesi problem prednjeg kraja. Cek ne vidim problem?

Promjene na motor ne bi trebale da budu?

Honda je promjenila i menjac i shasiju, i revizirala motor, double clutch system ubacila i dominira trenutno na stazi. UZAS! Stvarno ne vidim tvoju poentu?
                          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Ja u potpunosti vidim poentu Djukinog pisanja, LL. Djuka jednostavno ne podnosi Rosija, i tu je kraj svake price sa njim.
                            Ma sta Rosi da uradi, po njemu ce to biti, ili imao je srece, ili su drugi motori nesto zakazali, ili ce vec smisliti nesto. Tako ce biti, naravno ako Rosi pocne da pobedjuje, ali da mu oda priznanje, nece.
                            Kao sto mi ostali odajemo priznanja svakom vozacu, koji neku trku zavrsi maestralnom voznjom, kao sto je to bila poslednja.Pedroza, pokazao Lorencu kako se vozi, iako tek nedavno operisan.

Comment

• E Vesna nemoj da pricas tako,ja nikad nisam rekao da je Rosi imao srece,i ni u jednom trenutku nisam osporio to sto on jeste.
                              Nego me je samo iznerviralo pravdanje za njegove lose voznje,na sve moguce nacine hocete da opravdate to sto nemoze da dodje do podijuma.

Comment

• Djuka je tu da nam dize pritisak!
                                I naravno da ne voli Rosija, posto zbog njega Lorenco nikako ne moze da dodje do izrazaja!

Comment

Working...
                                X