Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bwin Grande Prémio de Portugal 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by L. Lawliet View Post
    Ima Rossi dobar setup, danas su uslovi na stazi bili suvi al sjutra se ne ocekuju identicni uslovi prije ce biti neki od juce gdje je Rossi bio stalno u Top 4 ocekujte chudo sjutra od njega

Iskreno niđe veze jarane ako on samo po kiši može da bude u top 4 onda je to smiješno i još su izjavili da su 90 % spremni i bude 9 ? Daj da ga vidim po suhom kakav je nece uvjek biti kiše ! :S
    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Mediaset: Rossi replies to Stoner

Saturday, 30 April 2011

After their highly publicised coming together at Jerez almost four weeks ago Valentino Rossi and Casey Stoner met on track once more on Friday, for the opening two practice sessions of the bwin Grande Prémio de Portugal. At the end of the day the Australian took issue with Rossi for what he alleged was a case of following him around the Estoril track, and the Ducati rider responded with comments published by Mediaset in which Rossi said he did not understand what the problem was. “These are situations which occur frequently,” said Rossi. “I was not waiting for him, I had simply slowed down to rest. If he doesn’t want to be followed he would have to ride on his own. He’s followed me many times. I don’t know what’s been his problem with me recently. Perhaps he just doesn’t like me. He talks about things he doesn’t know; why I didn’t continue with Yamaha, how my shoulder is…”

Rossi continued: “He was already saying, before the incident at Jerez for which I can only apologise, that I was a negligent rider and that he was worried to come across me on track. Perhaps it’s because he hasn’t gotten over our battle at Laguna Seca. But races are like that… you win some, you lose some.”
      Last edited by Valentino Rossi #46; 30-04-11, 21:02.
      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

pa lepo mu je objasnio
        9-ti?mos mislitibar njemu nikada nije bio problem da se progura;)sve ce to biti super....
        don't be scared homie
        sigpic

Comment

Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post
          Iskreno niđe veze jarane ako on samo po kiši može da bude u top 4 onda je to smiješno i još su izjavili da su 90 % spremni i bude 9 ? Daj da ga vidim po suhom kakav je nece uvjek biti kiše ! :S
          U petak nije bilo kise, a i nemaju previse los setup, a on jeste 90% al bolji ce biti u trci. Vidjeces vec danas je suvo na stazi.
          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Sad sam gledao WarmUP izgleda da je Rossi našao vrijeme u Prva 2 sektora al u 3 gubi dosta ugl dobar bio sad ! ...
            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

http://www.fromsportcom.com/v-2/4/178/v-257817.html

Britanski Eurosport i cuveni komentatori, kao u stara dobra vremena.. ajmo Luti
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Jako dobra Moto 2 trka, Simon i Bradl su odlucivali o pobedniku i na kraju zasluzena pobeda Nemca. Sve bi sigurno bilo drugacije jer je Janone od sredine trke poveo da vozi kao besan, preuzeo vodjstvo (ne veliko doduse) ali 4 kruga pre kraja pravi gresku u sikani i na kraju zavrsava 13.

sigpic

Comment

Originally posted by ClayWarrior View Post
                  Jako dobra Moto 2 trka, Simon i Bradl su odlucivali o pobedniku i na kraju zasluzena pobeda Nemca. Sve bi sigurno bilo drugacije jer je Janone od sredine trke poveo da vozi kao besan, preuzeo vodjstvo (ne veliko doduse) ali 4 kruga pre kraja pravi gresku u sikani i na kraju zavrsava 13.
                  Nisam gledao Moto2 jel to Iannone bio medju prva 3 i napravio grešku ? :S
                  Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post
                    Nisam gledao Moto2 jel to Iannone bio medju prva 3 i napravio grešku ? :S
                    Naravno, bio je malo ispred ove dvojice

sigpic

Comment

iannone je vodio trku i pao 3 kruga pred kraj trke steta! GOOO VALLLLEEEEEE

Comment

pozzzz

pozdrav svima, sport klub ne zelim ni da komentarisem, fudbala koliko hoces cele godine i tenisa naravno, mi imamo 18 trka GODISNJE i na nama se krati program, a hvale se ekskluzivnim pravom za GP???? ajd da je neka tekma vazna ili neko finale djokovica pa da razumem, ovako... no comment! trke cemo gledati samo one u RANIM jutarnjim terminima!
                        Last edited by nele.82; 01-05-11, 13:32.
                        "If we dont see us, we will hear us!"

Comment

Izgleda da imamo ''pogresan'' Sportklub http://www.fromsportcom.com/v-2/4/172/v-257250.html

Idemo Horhe

sigpic

Comment

Originally posted by ClayWarrior View Post
                            Izgleda da imamo ''pogresan'' Sportklub http://www.fromsportcom.com/v-2/4/172/v-257250.html

Idemo Horhe

LOL ja se ponadao reko sad kad budu Srdjan komentatori kad nakvi "Rusi il nakvi retardi"
                            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

POZDRAV za sve clanove!
                              Nov sam i volim ovu trojicu sa mog avatara!

Sta vise reci za SK...
                              Gledao sam Moto2, dobra trka, steta za Ianonea, mozda mu ovo pomogne da shvati da je lakse pobediti sa bolje startne pozicije nego da se probija sa 14.
                              Navijaci Ianonea, vas sam, ali mislim da mu fali kval. ritam. Cini mi se da je danas pao bas zato sto mu se prednja guma istrosila, a evidentno je bilo da je prednji kraj tad popustio.
                              Svaka cast za Bradla, pametna i stabilna trka.
                              A SADA ROSSI!!!

Comment

Mrzim poraze od amebe Pedrose ali bitno je da su Stoner i Rosi barem po vremenu ostali dosta iza

Dovi

sigpic

Comment

Working...
                                X