Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://espn.go.com/blog/TrueHoop/pos...-vs-air-jordan

Ima neko pametniji od nas, napisao analizirao. To mu je posao.

Comment

• Originally posted by trigger View Post
      svako navija za tim koji je uspesan,eto ja ne bi navijao za boston da KG i allen nisu presli,isto tako ne verujem da si ti navijao za detroit pre 2004 kada su osvojili titulu tako da prozivanje hitovaca nije fora stvarno
      Ja sam ih zgotivio sezonu pre toga.Kada je dosao Milicic tamo 2003, video sam da je pomocni trener Srbin, pa sam iz sveg srca krenuo da navijam za njih, pa sta bude bude.Imam i njihov dres koji se skoro pa raspao.
      Ben Wallace ftw.

Comment

• E ponovo mene posle 100 god... E ovako vidim da se zahuktalo! Kakve su ovo "clutch" statistike,to prvi put u zivotu vidim??
        Kolko sam ja skontao ispade da su svi bolji od Kobija u clutch situaciji?! Vise volim kad odgledam tekmu nego "box score",tako da mi ove tabele uopste nisu jasne?? I sad to treba da me ubedi da je Lebron clutch??

Comment

• *Nowitzki said. “I’ve been in this league for 13 years. I’ve never faked an injury or an illness before. But it happened. It’s over to me. It’s not going to add anything extra to me. This is the NBA Finals. If you need an extra motivation, you have a problem. So we’re one win away from my dream, what I’ve worked on for half of my life. This is really all I’m worried about. This is all I’m focusing on.Tako je majstore ceo zivot si u treningu i sad te deli jos jedna tekma do cilja (au sta bi dao za taj osecaj) *

Comment

• The 36-year-old Wallace, who has been considering retirement, said he might in fact keep playing.
            "I'm leaning more towards coming back," Wallace said. "It's just a matter of getting myself healthy and getting ready to play."

Stižu bolja vremena....

How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by nikola stanimirovic View Post
              E ponovo mene posle 100 god... E ovako vidim da se zahuktalo! Kakve su ovo "clutch" statistike,to prvi put u zivotu vidim??
              Kolko sam ja skontao ispade da su svi bolji od Kobija u clutch situaciji?! Vise volim kad odgledam tekmu nego "box score",tako da mi ove tabele uopste nisu jasne?? I sad to treba da me ubedi da je Lebron clutch??
              Ja iskreno verujem da si ti pametniji od svih ljudi koji se bave ovim poslom

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
                The 36-year-old Wallace, who has been considering retirement, said he might in fact keep playing.
                "I'm leaning more towards coming back," Wallace said. "It's just a matter of getting myself healthy and getting ready to play."

Stižu bolja vremena....
                procitao sam na jednom sajtu da ce da se vrati u seltikse ako je to istina onda su ovi iz uprave stvarno ludi mesto da dovode mlade igrace oni prosiruju staracki dom

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                  procitao sam na jednom sajtu da ce da se vrati u seltikse ako je to istina onda su ovi iz uprave stvarno ludi mesto da dovode mlade igrace oni prosiruju staracki dom
                  Sto da ne jedan od igraca sa najvisim basketball IQ-om danas.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                    Sto da ne jedan od igraca sa najvisim basketball IQ-om danas.
                    mozda hoce da ucvrsti rekord u tehnickim faulovima,posto ne verujem da ista vise moze da uradi sad

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                      Ja iskreno verujem da si ti pametniji od svih ljudi koji se bave ovim poslom

Comment

• Vidim samo sevaju na netu prozivke za Lebrona.
                        Ovu sam video danas, i dobra je
                        LeBron James was just traded to the Florida Panthers. He should be wildly sucessful, since in the NHL, there are only 3 periods.
                        Nadam se da ce Lebron da ih veceras demantuje :]

Comment

• Veceras lagana pobjeda Majamija....

Comment

• Attached Files

Comment

• Napred Dallas!!! Ako je neko zasluzio prsten,posle svega sto su uradili u karijeri, onda su to Novicki i Kid

Comment

• Originally posted by milanche View Post
                                Napred Dallas!!! Ako je neko zasluzio prsten,posle svega sto su uradili u karijeri, onda su to Novicki i Kid
                                Pa sto ga nisu uzeli kad su to "uradili u karijeri" nego misle da mogu sad? Ne ne

Comment

Working...
                                X