Недеља на понедељак тј. прекосутра у 2:00 ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by carter985 View Postbas to, nego da videmo clutch poene u ovoj seriji
dirkenstein 30-ak
d-wistle 15-ak
le pizda 0
1. Uses the word "bandwagon" when referring to Heat fans
2. Often uses phrases like "Lebron traveled" and "FUCK THE HEAT"
3. Displays a blatant disregard for statistics unfavorable to their team
4. Disses players by using crude, unoriginal nicknames (LeBrick, LeBum, etc...)
...and....
5. Will accept nothing, admit nothing, and speak of nothing that can make them seem like a reasonable NBA fan."
Nesto mi je poznato ...
@Kobe Bryant
Brate, po cemu se to LeBron kurci? Nikada ga nisi video da kaze kako je najbolji ikada, kako je bolji od Bryanta, kako je postigao sve sto se postici moze itd . A i da se nekada hvalio prekomerno, ima povoda, jer je jedan od najbogatijih sportista na svetu, sa 26 godina je osvojio 2 MVP titule i zajedno uz Kidda je smatran za hodajuceg tripl-dabla .
Comment
-
4:3 za Miami
Proslu utakmicu Miami je odigrao ispod proseka,dok Dallas ne moze vise od toga!
Pogadjali su mnogo teske suteve,Jet i Dirk su vrhunski igraci,ali sto je mnogo...mnogo je!!!
A ona mala vezara Barea..................ahahaha..............mnogo je smesan i mnogo ga sere!
Comment
-
Zaista ne razumem ovoliku opsednutost skranvljenju lika i dela LeBrona. Ok, priznajem da ga ni ja nisam mnogo voleo dok nije dosao u moj omiljeni tim ali sam ga postovao. On je sa raspadom od tima stigao do finala i nije dobijao podrsku od uprave za veca dela. Naravno da je doslo do zasicenja. Jordan kazu je ostao u timu i uzimao titule. Jeste ali Jordan je imao Rodmana i Pipena, dva HOF igraca. A sta je LeBron imao? Mo Williamsa i Varejaa. Larry Bird je isto imao isto simpaticne izjave a zaboravlja kakve je zaigrace imao. Ok LeBron je mozda odigrao slabije, mada sve govori kada neko ima TD i to mu spada u los mec. Ima ovih dana simpaticnih fora za 4/4, vidim ih i na ovom forumu i to je ok. Ja licno verujem da ce se izdici iz svega i odluciti sledece dve utakmice. Usput da dodam da mi je Wade ubedljivo omiljeni igrac a da LeBron ne spada u TOP 50 ali sam osetio potrebu da kazem nesto.
Comment
-
Originally posted by carter985 View Postsigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa sta to je pod temperaturom ? Sto je izasao da igra, ako ne moze ? Mediji ponovo prenapumpali. A, sta je to Dirk uradio, pa da je veci igrac od Wade-a i LeBron-a ? Sta ? A, kada smo vec kod toga, ko su Stevenson i Terry da komentarisu Wade-a i James-a ?
i da lepo ti je mamba rekao, ti nisi gospodin
Comment
-
videcemo ko je sta u sledecu utakmicu.....bacate lopte ko kamen sa ramena i one ulaze u obruc ono je smesno ali to nece dugo trajatiLast edited by Black Mamba 24; 11-06-11, 15:47.
Comment
-
Originally posted by dalebron View Postvidecemo ko je sta u sledecu utakmicu.....bacate lopte ko kamen sa ramena i one ulaze u obruc ono je smesno ali to nece dugo trajatiHow do you know you've found Lebron James' cell phone?
It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!
:dw::lol1: :pp:
Comment
Comment