Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LBJ is back
    CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Po mom misljenju ko veceras dobije osvaja prsten...
      Majami je favorit(i ako navijam za Dalas) treba biti objektivan i reci da LBJ ne moze da ponovi onoliko losu proslu partiju i ako mu se pridoda standardni Vejd i Bos sa svojim coskaskim doprinosom, trebalo bi da znaci dobijenu utakmicu...
      Sa druge strane Novicki ima los procenat suta u celoj seriji i da nije superioran u zavrsnicama bio bi veliko razocarenje finala, dok po mom misljenju Merion a posebno Cendler drze Dalas u egalu tokom predhodne cetiri utakmice(mozda i Dzet malo pre svega sa energijom koju unosi u ekipu)...

Ali sa nadom ne gledanja Barea tokom cele utakmice i vanserijskom partijom Dirka veceras moze i Dalas do pobede...

Comment

• Ako se po analizama kladionicarskih trendova "dan poznaje" onda nocas dobija Miami!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
        sigpic
        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
        - 4xMVP -

Comment

• Ubedjen sam da dobija Majami..Osecaj za filing me ne vara
          CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• GO HEAT!!!

Comment

• Ja iskreno mislim da LeBron ni veceras nece odigrati vrhunski,ali nekih 15-ak poena i dosta skokova i asistencija je dovoljno

Comment

• Veceras ce ako bude trebalo, D-Wade ici na 40+, nije da mu je to tesko protiv Dallas-a. Nema cekanja, mora se titula sada osvojiti. Odmah u kost, u prvoj sezoni !
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• AJMO DALAS DOMINIRAJ VCRS NAD HEATOM

Comment

• Ajmo Majami! Pokazite momci od cega ste!

Comment

• Ja bih rekao da je u ovoj seriji sve moguce,pa i da Majami veceras dobije,a Dalas naredne dve.Naravno,moze i skroz drugacija situacija da se desi...
                      Napisao sam vec,a i ostali ste pisali,da je ovo finale slabo po kvalitetu,ali ne nedostaje mu uzbudjenja.Ja se nadam da ce Dalas da uzme titulu,jer zasluzuje ovaj tim to...Nikad se nije desilo u istoriji NBA da se spoje tri superstara,mada Bosh to i nije,i zato bih voleo da Mavs-i uzmu prsten.Jos jednom,svaka cast Vejdu i Dirku na prvom mestu,najozbiljniji su u ovom finalu.
                      P.S.Neka mi se javi onaj admin koji me je banovao zbog komentara o kosarci pre negde,bas me zanima koji je?
                      Pozz

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
                        Pa može li da bude odigrana utakmica gde će sportisti više dati svoje srce nego ova večeras ?
                        Ja sam nekako ubeđen da ne može..
                        Većini igrača je verovatno najbitnija utakmica karijere,jer će pobednik biti u ogromnoj prednosti..
                        Dalas mora da dobije po svaku cenu,jer bi Majami verovatno pobedom već slavio titulu...
                        Samo se nadam da ćemo imati zdravog Novickog...
                        Čoveče koji je to osećaj...gledaš ga na zagrevanju i u svlačinonici i kapiraš da ti ne gine jedno 30 poena od njega i opet mu ništa ne možeš...
                        Naravno brate da moze,izbacio sam onaj link sa utakmice gde Jordan sa temperaturom od 39 stepeni daje 38 mpoena Juti u Solt Lejku,posle dve pobede Jute za redom
                        Evo toga opethttp://www.youtube.com/watch?v=OLQl7UJOYUs
                        Svaka cast i Dirku,sjajan je kada je najpotrebnije.
                        Pozdrav

Comment

• Au Jime koja su to vremena bila ju,ju kad vidim.Sta bi cika Jordan danas radio ovim zvezdama pa to bi strasno

Comment

• Originally posted by aleksandar 91 View Post
                            Au Jime koja su to vremena bila ju,ju kad vidim.Sta bi cika Jordan danas radio ovim zvezdama pa to bi strasno
                            Hehehe,ne mislim da bi samo Dzordan,vec i Pipen,Meloun,Stokton,Rodman...
                            Obe te ekipe su mnogo jake,i odbrana i napad na svemirskom nivou
                            Pozdrav...

Comment

• lm, dobija majami danas tekmu

Comment

• hejvud ne igra, moramo da probijamo i punimo tajsona faulovima. mahimi nije ni priblizno dobar kao tajson kad udje da ga zameni.
                                zato agresivno na obruc od samog starta i samo sipajte.

Comment

Working...
                                X