Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ne mora da znaci da sledeca odlucuje. prosle godine je boston dobio petu kod kuce pa su pukli naredne dve u los andjelesu.

Comment

• Debeli, niko nije ni rekao da ce 100% biti tako, vec da kako stvari se krecu do sad, verujem da ce odluciti ko ce izaci kao pobednik. Uvek postoje i druge mogucnosti, sport je to i profesionalci su to, ali po vidjenom do sad, ova sad pobeda ce previse znaciti. Jer nije tipa 1-1, pa i ako izgubis imas sansu, sad ko izgubi, gubice sa 3-2/2-3, i taj ne sme sledecu da gubi, i iz tog razloga mislim da ce odluciti pobednika vecerasnja utakmica.

Comment

• Samo bih da uputim jednu dobronamernu kritiku komentatorima mozda je neko vec rekao, mozda ovde i nije mesto za to al ako bi mogli da kad igraci na kraju poluvremena ili utakmice daju izjave na parketu da vi tad precutite da mozemo da ih cujemo posto se ton normalno cuje skoro uvek pa mi onda vi smetate , inace jedni ste od retkih komentatora kod nas koji rade svoj posao bas kako treba

Comment

• Dodjoh na ideju da uradim neku mini analizu

2-2 u velikom finalu, igra mozda nije na zavidnom nivou, ali je svakako ono sto se ocekuje od finala-borba, strast, zelja, mrznja, bitka.
          Miami je mogao da pobedi sa 4-0 da imaju malo vecu dubinu u ekipi, to je bar svima jasno. U svakoj utakmici su po nekoliko puta imali prednost od 10-15 razlike, a Dallas je to obicno stizao. Svaka im cast na tome.

Dallas igru bazira na Novickom koji dosta sam radi i pogadja iz neverovatnih pozicija. Najveca prednost pored Dirka je i fantasticna iskoriscenost skokova u napadu ekipe Dallasa. Chandleru i Marionu treba cestitati na tome. Barea za mene razocarenje, koliko je samo zicera promasio-to mora da popravi. Terry ne gresi kada je najbitnije. Kidd katastofalan, igra kao da nema 100 godina iskustva.

Miami igra na momentum. Kada se zalete svima je jasno da ce se odlepiti na 10-ak razlike ,ali isto tako lako se hlade, postaju odsutni, bezvoljni. Wade svakako motor ekipe i covek koji uzima stvar u svoje ruke. Bosh ima trenutke kada je fantastican, ali i trenutke kada je nevidljiv. Anthony otkrovenje (mada samo za laike). Koliko je samo bitnih lopti ugrabio taj covek, odlican bloker, jos bolji odbrambeni igrac - pogotovo kada cuva Dirka (ali nekad ni to nije dovoljno). Bibby po meni ne treba da igra vise od 10 minuta. Mike Miller sve bolji i bolji. Kao i uvek borben, uvek prvi na skoku, a poceli su i neki sutevi da ulaze. Haslem jos nije opravljen od povrede, ali je i pored toga solidan. I na kraju naravno James. Najveca enigma za mene. Unistio je Boston, unistio je Bullse. Sada ga nema. Verujem da je taktika da se najvise ide na Wade-a jer je Kidd prespor da bi ga cuvao, a JET ipak nije dobar odbrambeni igrac. Ali ipak mora mnogo agresivnije da igra. Kako u napadu, tako i u odbrani. Ok, ne moras da uzimas previse suteva, ali idi pod kos i iznudi bacanja. Ipak Marion igra strasnu odbranu. A mozda Jamesa muci i pritisak da MORA da osvoji prsten, sto je po meni nonsens.

Majami je jaci, dokazao je to u ovom PO-u, ali Dallas ima ono nesto, ono sto ih je i dovelo do finala, do 2 preokreta protiv Majamija i jednog protiv OKC-a.Imaju ljudi "Cojones"

Ostaje nam da uzivamo u naredna 2,3 meca i da cestitamo ovim momcima na velikoj borbi.

Aj ziveli

Comment

• Браво, чекао сам овако нешто. Одлично, свака част. Цитираћу овај пост
            Arise, Serbia!
            You fell asleep long ago,
            And have lain in the dark.
            Now wake up
            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Slobodno se prikljucite ljudi analizama da vidimo kako ko gleda na mec

Hvala Urose ;)

Comment

• Ljubo svaka cast za analizu. U pravu si da Dallas ima "ono nesto" sto ih je dovelo do ovde. Majamiju treba to...ta prejaka zelja za pobedom. Ne kazem da oni to nemaju, ali jednostavno moraju da se bore kao za zivot. Lebron mora da eksplodira veceras i u narednim utakmicama ako hoce do pobede.

Comment

• Necu ulaziti u neke dublje analize jer je vec dosta toga dobrog napisano, samo zelim da iznesem misljenje da ova 5. utakmica nece biti od nekog "presudnog" znacaja. Serija se seli u Miami, videli smo da se do preokreta jako lako dolazi, a i smatram da Miami moze da dobije dve utakmice za redom.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                  sigpic
                  RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                  - 4xMVP -

Comment

• Ја мислим док Далас има "то нешто", неће моћи нико да их заустави. Веома су сложни, добар тим и на томе треба да им завиди пола НБА тимова.
                    Имају одличне шутере, тј. сви могу да им шутирају са дистанце, али то чини ми се не користе баш најбоље у овом плеј оф-у. И ако крену са шутевима као шту знају, Мајами неће имати шансе, поготово ако настави са онаквом игром, онаквом игром Џејмса и Боша.
                    Што се тиче Пеђе ... он лик и за оно време што игра не може да га искористи јер и не добија лопте и то ми се не свиђа. Увек га посматрам, и увек могу да му добаце да шутне за 3, али неће људи. Нон стоп шета по линији за 3, и често буде у доброј позицији да убоде трицу.

Ево и моје ВЕОМА аматерско мишљење.
                    Last edited by Урош94; 09-06-11, 17:18.
                    Arise, Serbia!
                    You fell asleep long ago,
                    And have lain in the dark.
                    Now wake up
                    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Tesko se Mavs-ima pise, u zajebanoj su situaciji, izgube utakmicu, sve je gotovo, a ako dobiju imaju barem neke sanse, pritisak je veliki

Comment

• Originally posted by dusan1610 View Post
                        Tesko se Mavs-ima pise, u zajebanoj su situaciji, izgube utakmicu, sve je gotovo, a ako dobiju imaju barem neke sanse, pritisak je veliki
                        Bravo...cini mi se da Mavsi imaju ogroman pritisak...Ali ako pobede,onda ce Majami imati ogroman pritisak i velika ocekivanja od publike da vezu dve pobede,sto je jako,jako tesko ;)

U svakom slucaju spremite dosta kafe,guarane,grickalica i uzivajte u utakmici

Comment

• A Man alone: Dirk vs. the Heat
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                            Bravo...cini mi se da Mavsi imaju ogroman pritisak...Ali ako pobede,onda ce Majami imati ogroman pritisak i velika ocekivanja od publike da vezu dve pobede,sto je jako,jako tesko ;)

U svakom slucaju spremite dosta kafe,guarane,grickalica i uzivajte u utakmici
                            Kao i uvijek, poslusacu te za ovo sto si nabrojao

Comment

• Ima Dallas ono nesto, a to je Dirk. Ostatak tima se itekako moze zaustaviti, dok sa druge strane, James je odigrao najgoru tekmu u karijeri, u ofanzivnom smislu, a opet je bilo -3. Nije to toliko ni odbrana Marion-a, deluje nezainteresovano. Wade i on su imali razgovor sinoc. Iako Dirk nema prsten, veci pritisak u ovom finalu je na LBJ-u. Kada je Miami pobedio u trecoj tekmi, novinari su ga opet napali, iako je odigrao dobro, igrao timski, fazon, povukao se. Pa nije sve u poenima. Wade i James su dovoljni veceras da se dobije Dallas. Ja ocekujem da proigraju kada je to najvaznije, kao sto su to cinili protiv Chicaga u zadnjoj tekmi, kao sto su igrali u seriji sa Boston-om, i da jos jednom pokazu da nema ubojitijeg tandema u ligi od njih.
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ako Dallas dobije veceras znaci da je vezao 2 pobede za redom. Ne znam zasto vecina vas misli da isto ne moze da ucini i Miami na svom terenu?
                                Pa nije Miami najgori od sve dece, stavise mislim da je najbolji!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                                sigpic
                                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X