Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    Nikoga ja ne plašim.
    Da si više ovde, tj. da radiš svoj posao, tj. da čitaš postove koji su napisni dok nisi bio, znao bi o čemu pričam.
    nemoj okice tako ostro, ziv se iztraumirah. moracu da popijem sada nesto za smirenje, a imam da zavrsim neki veoma vazan posao pa cu biti sav osamucen.
    mir, tolerancija, ljubav

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• ako se nesto ruzno napise,to bude u toku utakmica(jbg sta ces kad bude uzbudljivo)emocije prorade,nije to gospodski sport ko tenis u kom gotovo i nema neizvesnosti

Comment

• Ma ko je oštar
        To hvatam zalet za večeras!
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by trigger View Post
          ako se nesto ruzno napise,to bude u toku utakmica(jbg sta ces kad bude uzbudljivo)emocije prorade,nije to gospodski sport ko tenis u kom gotovo i nema neizvesnosti
          e pa trigger nema vise da ti "rade emocije'. ima da ugusis svaku strast i samo frigidno i kulturiska. kao da gledas tenis, bilijar, sah, kuglanje, karling, umetnicko klizanje, macevanje...itd.

sigpic
          - 4xMVP -

Comment

• Znas, nisam ja jedini zaduzen za ovaj deo, a nema potrebe da se drugi mesaju ovde, jer mi dozvoljavamo da se pise po emocijama, kada je u toku tekma, takav je sport, nemam ja nista protiv ponasanja na tenisu, ili bilo gde drugo, ali ovo je kosarkaski pdf, samim tim drugi deo foruma, gde ne vaze ista pravila kao na ostatku foruma. Ne moram se ja nikome pravdati, radili smo kako smo radili tokom cele sezone, ako bude razloga da se menja, mi cemo sigurno promeniti, do tada cu strogo da osudim, ko god da se mesa ovde.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Uuuu, jeeeee... šta ti bi??????????????
              Ovo sve shvatam kao zezanje, tako se i ponašam.
              Koliko znam niste ni "mutavi", ni malo.
              Ništa ne razumem.
              Izvini, molim te.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne, ja izgleda ne smem ozbiljan post da napisem.

Samo kazem, mrzim kada mi se drugi mesaju, ne volim to, clanovi koji su se registrovali zbog kosarke, ponasaju se na ovom pdf-u kako i drugi, tako da se to ne treba menjati. ;)

Nisam ja nista protiv tebe mislio. ;)
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                  Znas, nisam ja jedini zaduzen za ovaj deo, a nema potrebe da se drugi mesaju ovde, jer mi dozvoljavamo da se pise po emocijama, kada je u toku tekma, takav je sport, nemam ja nista protiv ponasanja na tenisu, ili bilo gde drugo, ali ovo je kosarkaski pdf, samim tim drugi deo foruma, gde ne vaze ista pravila kao na ostatku foruma. Ne moram se ja nikome pravdati, radili smo kako smo radili tokom cele sezone, ako bude razloga da se menja, mi cemo sigurno promeniti, do tada cu strogo da osudim, ko god da se mesa ovde.
                  E ovo je vec nesto!
                  Evo mene nazad!

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

• Bane dobrodosao!

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                      a izvini, malo ces ti da pardoniras. ja se uopste ne salim. cak stavise, mrtav sam ozbiljan. dead as dead can be!

Majk je banovan, pre njega delgado, lbj se ne pojavljuje od one rasprave sa vladanom, emil je sve manje prisutan... polako ali sigurno se raspadamo.

ah, da... zaboravi. hiljade i hiljade novih clanova ceka da se registruje ali smo im mi smetnja!
                      Tu je on,veceras je sigurno tu

Comment

• J*** sport dje duela nema salim se,ovde izgleda uvek neke zanimljivosti

Comment

• Aleksandre, sport bez duela je sport koji za mene ne postoji.
                          sigpic

Comment

• http://www.sportklub.info/forum/show...425#post515425
                            http://www.sportklub.info/forum/show...470#post515470
                            http://www.sportklub.info/forum/show...463#post515463
                            http://www.sportklub.info/forum/show...466#post515466
                            http://www.sportklub.info/forum/show...469#post515469
                            http://www.sportklub.info/forum/show...781#post515781

Toliko o tome,kolovodjo!

Niko nikoga ne tjera,Debeli Majk je banovan zato sto je vrijedjao drugog clana,ako ne moze da se kontrolise onda bolje da nista ne postuje,u suprotnom se zna sta slijedi.Delgado je isto vrijedjao,jednom je upozoren,nastavio i to je rekao ono Ernestu,a vidimo svi kakvi su njegovi postovi i kako se momak razumije u NBA,koliko je korektan.Debeli Majk je isto imao warn prije bana.
                            sigpic

Comment

• Bucko je pominjao neke abortuse pa je odstranjen! Wb Bane!

Inace, prvo ocekujem da ce Pedja konacno veceras da udje na teren i da pogodi koju trojku, to mu se jos nije desilo protiv Majami-a. Uglavnom, "navijam" da bude 2:2, da bi bila sto duza i bolja serija.

P.S. Mir i ljubav! Nema smajli rastamana nekog, pa mora eto tako da pisem kao Bane.

Comment

• Sta imate reci u svoju odbranu?

http://www.sportske.net/vest/kosarka...ove-43868.html
                                sigpic

Comment

Working...
                                X