Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ljuba90 View Post
    Carteru,nemas ti pojma

Sad ce Kelti da stisnu u odbrani,samo gledajte
    idemo matorci
    http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Kako igra Dzermejn u drugom poluvremenu,svaka mu cast...ako ovako nastavi u PO,Kelti osvajaju

Comment

• Kako samo igra Jermain, alal vera !!!!
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• ajmo kelti
          "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Dible,rekao sam da stizete ovo bez problema...ja sam uvek realan,ma koliko ne gotivio Kelte,oni su najbolja ekipa...jedino razlog zasto nece osvojiti prsten je zato sto su matori

Edit : retardirana igra Knicksa u napadu,po obicaju svi blenu u amarea i mela kada je kod njih lopta,nikakvo kretanje igraca bez lopte...nije mi jasno kako su vodili na poluvremenu,jedino ako kelti nisu igrali ovako cvrstu odbranu
            Last edited by Ljuba90; 18-04-11, 01:50.

Comment

• Ma tek se zagrevamo Dobra tekma za sada

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
                Ma tek se zagrevamo Dobra tekma za sada
                napred senilne starkelje pokazite ovim lozacima gde im je mesto

Comment

• A ja mislio da od Popaja dobijamo neku "produktivnost" na ovom forumu,a ne ovo lozacko bodrenje

Salim se popke

Comment

• Nesto slicno kao Lakers-NOH, Celtics-i se priblize, ali ne mogu da povedu, ja zadovoljan ako rezultat bude isti.

Ali, tekma je odlicna, zaista, sada kada je i Boston poceo igrati, pravi PO spektakl.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                      A ja mislio da od Popaja dobijamo neku "produktivnost" na ovom forumu,a ne ovo lozacko bodrenje

Salim se popke
                      moram malo da bodrim, umoran sam mnogo pa me mrzi da pisem nesto pametno

Comment

• Stigose na -5, moze to da se dobije a moze i da se izgubi. Mnogo Boston oscilira, dosta utakmica je imalo scenario, prva i treca cetvrtina odlicni, druga i cetvrta katastrofa, i obrnuto. Nadam se da ce sada uspeti da povezu dve cetvrtine dobro odigrane

Comment

• jel moze neko da mi ucini ogromnu uslugu... propustio sam obe prve tekme danas, a ne skroluje mi se kroz 20 strana pa ako neko moze u par recenica da opise makar jedan od mecheva, hvala hvala

Comment

• ja sam skrolovao tih 20 strana

Ovo sada je vec prava PO tekma,znaci gine se po terenu...tako treba.

Comment

• Nego ljudi evo sad ustanem i imam sta da vidim, izgubio Lejkers.
                              Ajde sad morate mi objasniti sto, kako, i tako to
                              Poene sam vidio Kobi 34, Gasol 8, Odom 10.
                              sigpic

Comment

• Mi smo sutra najebali,jer nema sanse da gledamo Heate...zbog idiota sirom sveta koji ni ne prate nba,vec gledaju majami u PO,i to verujem da znaju samo wadea,lebrona i bosha

A Boston poveo,i iskreno nije mi zao retardiran je NY,kazem ja D'Antoni je kurton od trenera...tj nije kurton,ali nikad nece osvojiti prsten,pa makar imao 12 najboljih igraca na svetu u ekipi

Comment

Working...
                                X