Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Kako samo igra Jermain, alal vera !!!!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Dible,rekao sam da stizete ovo bez problema...ja sam uvek realan,ma koliko ne gotivio Kelte,oni su najbolja ekipa...jedino razlog zasto nece osvojiti prsten je zato sto su matori
Edit : retardirana igra Knicksa u napadu,po obicaju svi blenu u amarea i mela kada je kod njih lopta,nikakvo kretanje igraca bez lopte...nije mi jasno kako su vodili na poluvremenu,jedino ako kelti nisu igrali ovako cvrstu odbranuLast edited by Ljuba90; 18-04-11, 01:50.
Comment
-
Nesto slicno kao Lakers-NOH, Celtics-i se priblize, ali ne mogu da povedu, ja zadovoljan ako rezultat bude isti.
Ali, tekma je odlicna, zaista, sada kada je i Boston poceo igrati, pravi PO spektakl.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostA ja mislio da od Popaja dobijamo neku "produktivnost" na ovom forumu,a ne ovo lozacko bodrenje
Salim se popke
Comment
-
Stigose na -5, moze to da se dobije a moze i da se izgubi. Mnogo Boston oscilira, dosta utakmica je imalo scenario, prva i treca cetvrtina odlicni, druga i cetvrta katastrofa, i obrnuto. Nadam se da ce sada uspeti da povezu dve cetvrtine dobro odigrane
Comment
-
jel moze neko da mi ucini ogromnu uslugu... propustio sam obe prve tekme danas, a ne skroluje mi se kroz 20 stranapa ako neko moze u par recenica da opise makar jedan od mecheva, hvala hvala
Comment
-
Mi smo sutra najebali,jer nema sanse da gledamo Heate...zbog idiota sirom sveta koji ni ne prate nba,vec gledaju majami u PO,i to verujem da znaju samo wadea,lebrona i bosha
A Boston poveo,i iskreno nije mi zaoretardiran je NY,kazem ja D'Antoni je kurton od trenera...tj nije kurton,ali nikad nece osvojiti prsten,pa makar imao 12 najboljih igraca na svetu u ekipi
Comment
Comment