Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post
    Realan scenario. Mogu da zamislim kako je ovim fenserima iz Njujorka kad vode celu utakmicu i ovako izgube. Nisam samo skapirao sto Mike D`Antony nije trazio time, jesu li imali uopste neki time out?
    Nisu imali Time out...ipak niko nije toliko los trener

A Nene kida

ne znam da li se neko slaze sa mnom,ali po meni su u seriji OKC-DEN sanse 50%-50%

Comment

• sad stigoh sa nekog rodjendana, odgledah samo poslednja dva minuta bostona. matorci sigurica u zavrsnicama uvek. rej kraljina.
      a gledam ovaj rezultat lejkersa i hornetsa i ne mogu da verujem da je noh pobedio
      Last edited by Debeli Majk; 18-04-11, 02:49.

Comment

• Denver - OKC meni omiljena serija...
        Sto reci drug pre mene, sanse su 50-50, navijam onako blago za OKC, ali mi nece biti krivo ni ako Denver prodje dalje ;)
        Fenomenalno vece inace, sinoc sam prespavao, ali ovo veceras poslastice...

Comment

• Aj da se slozim sa tobom 50/50
          Mada OKC vodi 3-1 u sezoni, zadnje dve su dobili pred kraj sezone ako se ne varam.

Comment

• Denver se zapalio na pocetku, NENE je zivotinja !!!
            Dobili su 2 u finisu OKC, ali nije lako dobiti nijedan tim 3 puta zaredom u kratkom roku, tako da veceras moze biti svega..

Comment

• U pravu si Bledi,zaboravio sam to...ali nekako imam veru u ovu ekipu Denvera...ali imaju oni jedan veliki problem koji imaju sve ekipe sa ovakvom dubinom,a bez izrazene zvezde-nemaju "go to" igraca...evo recimo Boston je takodje ekipa sa dubinom u rosteru,ali imaju 2,3 "go to" igraca,isto tako i Dalas...Moze u ovoj seriji biti svega i svacega...Nije mi jasno kako Perkins koji je odlican odbrambeni igrac u igri 1 na 1(plus ima Ibaku koji je najbolji kada pomaze i blokira suteve) dozvoljava da ga Nene ovako puni...Nene je vrhunski centar,ali 10 poena za par minuta je mnogo

Comment

• Ma bice neizvesna serija, sve su prilike. Nene igra stvarno odlicno, a Perk je u zadnje vreme dosta smrsao.

EDIT: Denver igra za sada odlicno, mada mora malo pasti u procentu suta. Denver jedno bacanje, a Oklahoma vec 13. Odnos faulova 10:1 u korist Denvera
                Last edited by Bledi; 18-04-11, 03:10.

Comment

• Kako Ibaka smecuje
                  Sta bi sa onim kao da ce da igra za Spaniju? Patka pretpostavljam?

Ljuba se ucutao, i on zakuntao

Comment

• Odlican mec za sada

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
                      Kako Ibaka smecuje
                      Sta bi sa onim kao da ce da igra za Spaniju? Patka pretpostavljam?
                      Заправо, читао сам пре неких месец-два да је добио држављанство а и Скариоло пре неког времена рече да рачуна на њега за Европско.

Кад се само сетим да је на такмичење у закуцавањима излазио са оним афричким симболима и како је поносан што је Африканац ,а овамо узима држављанство да би играо за земљу у којој је провео годину дана.
                      Last edited by 3 sekunde u reketu; 18-04-11, 03:46.

Comment

• Apsolutno fantastican mec, zaista odlican match-up...
                        Denver deluje bolesno u napadu, imaju 7 ili 8 igraca koji mogu svako vece i do 20 poena, ali nemaju pravog lidera
                        OKC ima Duranta i Westbrooka koji su apsolutno nenormalni, ali je ostatak ekipe prosek, definitivno su nedovrsena ekipa, Perkins za sada slab u oba pravca...

Ako OKC uvede mec u neizvesnu zavrsnicu, onda je u prednosti, mada meni ovo deluje kao mec u kojem Denver dobija...

Drugari, ostatak pratim iz kreveta, do sutra, pozz

Comment

• I ja sam to citao, ali rekoh da nema nekih novih informacija. Sta ces Spance zgazile godine pojacavaju se sa Afrikancima, ali opet cemo da ih oduvamo.
                          Tu si u pravu, mahao je zastavom Konga, a sad za Spance ce da igra.

Comment

• http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropsk...-stize-i-Ibaka'

vest od pre mesec dana...
                            uhh, bolesno, bolesno Gasol / Gasol / Ibaka
                            sva sreca pa se Duda vraca, objasnice im Novica neke stvari ;)

Comment

• Ucutao sam se bez veze

Westbrook kida,cak mu i trojke ulaze

A Spancima ni Ibaka nece pomoci

Comment

• Daj bre Nene, nemoj sad da se povredis Koji baksuz!

Kad li ce ovaj Birdman da istetovira obrascice, jos mu samo to ostalo.
                                Last edited by Bledi; 18-04-11, 04:15.

Comment

Working...
                                X