Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Polako,nije jos gotovo,zasto Vejd?

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
      Polako,nije jos gotovo,zasto Vejd?
      Pa zbog one informacije koju je dao komentator SK-a, a u vezi nekog novinara u SAD-u koji je napisao clanak:"Zasto treba mrzeti Miami kao grad i Miami Heat kao tim?" i pritom naveo 100 razloga, a za Wade-a je napisao da ga treba mrzeti zato sto je dosadan!
      Klasicne provokacije i ismevanja!
      Last edited by Branislav; 06-06-11, 16:57.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• Dosadan?Ovi amerikanci su prsli

Comment

Dosadan?Ovi amerikanci su prsli
          Prsli i otisli u pm. Kolicina mrznje koja se stvorila oko ove trojice igraca nije zabelezena u istoriji NBA lige i ja sada (kao postovalac James-a i navijac Miami-a) treba da glumim neko ludilo i postujem neke druge? Tesko od mene.
          Nikoga ja ne mrzim ali hocu da vidim sve klubove "pod nogama" Miami Heat-a i "BIG 3".

sigpic
          - 4xMVP -

Comment

• Ajde jos Dzejmsa i Bosa da "mrze"zato sto su presli u Majami,ali zasto Vejd?Covek igra 7-8 godina za Majami,uzeo je jednu titulu,ne pravi skandale ko neki kosarkasi..

Comment

Ajde jos Dzejmsa i Bosa da "mrze"zato sto su presli u Majami,ali zasto Vejd?Covek igra 7-8 godina za Majami,uzeo je jednu titulu,ne pravi skandale ko neki kosarkasi..
              Ma njegov dres i broj ce biti bez sumnje povuceni iz upotrebe u Miami-u kada zavrsi karijeru. Za njega, kao ni za James-a i Bosh-a, nema sta da se kaze osim reci hvale ali...

sigpic
              - 4xMVP -

Comment

• Kada si vec spomenuo Bosa,jesi li cuo sta je rekao kada su ga faulirali i kada je imao jedno slobodno?

Comment

Kada si vec spomenuo Bosa,jesi li cuo sta je rekao kada su ga faulirali i kada je imao jedno slobodno?
                  Ne?

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

• Rekao je:"To u kurac"pogledaj kada budes imao vremena snimak,u drugim poluvremenu je to bilo..

Comment

Rekao je:"To,mamu ti jebem"pogledaj kada budes imao vremena snimak,u drugim poluvremenu je to bilo..

Ok. Hvala. Pa morao je covek nesto da lane kada mu umalo ne izbise oko.

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

• Cek ako ti ne postujes Kida ili bilo koga drugog igraca zasto bi neko postovao tog istog Jamesa koji je svojim prelaskom u Majami kod tih navijaca izazvao mrznju.Ti isti su ga obozavali al on oce titule i zato je kao morao da ode do Vejda umesto sam da uzme,al to sad na stranu al najvise je izazvao gnev sa svim onim cirkusom oko prelaska koje je bilo kao da su ljudi sleteli na Mars a ne da on ide u Majami.Pitaj nekog navijaca Cavsa sta misli o njemu ili Toronta o Boshu?A slusao si sigurno izjave mnogih velikih igraca da ovo nije nacin za uzimanje titule.O izdajicama bivsih klubova ce se uvek tako pricati ali i o najboljim sto oni sad jesu.

Comment

• Sram bilo ljude koji odu iz jednog kluba u drugi,ne bi li osvojili prsten,ajde da ih mrzimo...

Za neupucene-ukljucite malo mozga...Da li stvarno mislite da je LeBron zeleo da napravi onako pompezan "Decision"? Evo ja cu vam reci-naravno da nije,to su zahtevali ljudi koji su mnogo,mnogo iznad njega i bilo kog drugog igraca...Ja ne znam kako iko od vas ovde moze da mrzi bilo kog igraca. Mozete da imate nesto protiv njihove igre,ali da imate nesto protiv njihovih licnosti-to je van svake pameti,pa ne poznajete ih. Ne znate nista o tom Jamesu,ne znate koliko je imao tezak zivot. Ej ljudima je Wade dosadan,pa procitajte malo kakve je on probleme imao u proslosti. Budite malo tolerantniji.

Comment

• @aleksandar
                            Citava ona ujdurma oko James-ovog prelaska u Miami bila je dobro isprogramirana od strane medijskih magova. Vec sam nesto pisao o tome, cini mi se, u temi Off Season, a i T-Mac je postavio jedan tekst o tome kako je James izmanipulisan od strane medijskih producenata i magnata.

P.S. I opet ponavljam, nikoga ja ne mrzim ali hocu da vidim "BIG 3" na tronu, prvo zato sto ih obozavam, a onda zbog sve ove mrznje koja se baca na njih cele sezone! Nadam se da ce gaziti sve pred sobom u narednih 5 godina!
                            Last edited by Branislav; 06-06-11, 17:33.

sigpic
                            - 4xMVP -

Comment

• Ma sta ocekivati od amerikanaca?Njima je bitna samo lova

Comment

• Nzm ko je stajao iza toga al navijacima to nije ni bitno on je to uradio.Onda oko titula kazu oce titule a imaju 25-30 god,a zasto nije niko hejtovo big 3 Bostona zato sto su oni hteli titulu u karijeri a pokusavali su sa svojim timovima ranije i tek su sa 30+ osli.Ja ih ne mrzim al nadam se da ce onda barem jos neko u Nba oformiti ovakvu grupu igraca da barem bude zanimljivo u narednih 5 god

Comment

Working...
                                X