Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Memphis ako zeli da pobedi veceras morace da igra granitnu odbranu... treba da nateraju Westbrook-a da uzme vise suteva od Durant-a i da on (Westbrook) bude taj koji ce dominirati na tereneu a ne KD... i na kraju, OJ ce morati da ima fantasticno sutersko vece jer je on taj X faktor ove serije i Memphis-ovog prolaza dalje...;)
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• veceras ocekujem pobjedu Oklahome,osim ako *Durantula* opet nesto ne zezne,a jel se zna ko ce da komentarise utakmicu?

Comment

• Originally posted by Dario View Post
        veceras ocekujem pobjedu Oklahome,osim ako *Durantula* opet nesto ne zezne,a jel se zna ko ce da komentarise utakmicu?
        Najverovatnije Srdjan i Darko

Comment

• Originally posted by dusan1610 View Post
          Najverovatnije Srdjan i Darko
          zar Srdjan nije radio Chelsea-Newcastle,ako moze 2 prijenosa dnevno jos bolje,pogotovo ako mu je plata po prijenosima...

Comment

• Originally posted by Dario View Post
            zar Srdjan nije radio Chelsea-Newcastle,ako moze 2 prijenosa dnevno jos bolje,pogotovo ako mu je plata po prijenosima...
            Nije sigurno da ce oni prenositi, ali najverovatnije hoce

Comment

• pa koliko sam ja skontao, dosad je praksa bila da ove "ranije" tekme penosi ilija a tako ce najverovatnije biti i danas...

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
                pa koliko sam ja skontao, dosad je praksa bila da ove "ranije" tekme penosi ilija a tako ce najverovatnije biti i danas...
                Prosle nedelje su Dalas - LAL prenosili Srdjan i Darko, a isto je tekma bila od 21:30h, nego ljudi razmisljam ja nesto mi necemo moci da gledamo ovo na SK-u, Rafa i Nole verovatno od 19h, a tesko Boga mi da oni zavrse do 21:30h

Comment

• uh Dusane jest bas ajde to ce onda Nole morati da dobije 6-0 6-0 da mi mozemo NBA da gledamo...

Comment

• Auuuu a ja bas planirao da odgledam prvo na SK pa onda da predjem na komp i da se spremim za Majami, ali mora glupi tenis da bude

Comment

• Na nba.com pise za Wade-a da je "Public enemy NO.1 in Chicago"

Comment

• Pa i jeste. ;)
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ako se tenis ne bude zavrsio do pola 10, moracemo do pocetka prenosa utakmice na SK da gledamo preko streama.
                          Cisto da znate.

Comment

• Dace Bog da Nole to zavrsi na vreme, inace ja odo' da spavam da budem svez za veceras, nema sanse da se drkam preko stream-a...
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Steta sto ne moze da se prebaci na sk +,3,4,5 pa da se gleda, mrtvi tenis.....

Comment

• Ja mislim da nije nemoguce da se pocetak prebaci na SK Prime ako bude bilo potrebe, pa ko ima, mozda ce biti tu... ;)
                                Ali, ja verujem da ce Nole ovo da zavrsi do pola 10.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X