Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odlicna tekma nocas za razliku od one sinocne... nisam se pokajao sto sam ostao budan

EDIT: O Boze ne opet
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Konacno da gledamo neki 7. mec

Comment

• Nesto o sinocnjem mecu, vredi procitati... ;)

http://www.sportklub.info/forum/show...205#post491205
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Cestitke svim navijacima Cikaga na prolazu desektovane Atlante(Hinrich+Teague u 6oj) , a sada sledi ono sto smo cele sezone cekali , finale konferencije izmedju Cikaga i Majamija. Krljanje i rat kako na terenu tako i na forumu. Ocekujem prolaz Majamija u 6 utakmica, jedan brejk i to je to. Majami je bolja ekipa , ako izgubi naravno da cu priznati da je Cikago bolji, jer 4 utakmice su to, nema lazi nema prevare.
          Kljucne ce biti 2 stvari :

1) Chalmersova odbrana iliti "stopovanje" na D-Rouzu, znaju se iz NCAA, Calmers uzeo titulu pored njega i te fore. U onom prvom mecu je dokazao da moze fino da ga cuva.Bibi tu nema sanse sa D-om.

2) Duel Bosh v Boozer. Mozda i kljucna stvar, 2 podjednako kvalitetne cetvorke, dobri napadaci, u odbrani ne postoje. Ocekujem da Cb1 proradi, jer Garnett mu nije dao da dise pa je ipak u 3 tekme ispucao po 14,17 i 20 poena, nadam se da ce ovde moci da belezi 20+ .

Naravno ucinak Lebrona,Vejda,Rouza,Buzera kao kljucnih igraca. Prangijasi Cikaga - Korver,Bogans,Bruer protiv prangijasa Majamija - Milera,Bibija,Dzejmsa Dzounsa. I naravno Noah vs J.Anthony...

Srecno i jednima i drugima i neka bolji(Majami) pobedi...

Naravno imamo duel pravog (LBJ) i laznog MVP-a...

LETS GO HEAT LETS GO HEAT

Comment

• Originally posted by delgado View Post

Naravno imamo duel pravog (LBJ) i laznog MVP-a...

LETS GO HEAT LETS GO HEAT

<3

Comment

• Sta smo zakljucili sinoc? OKC - KD = 0 > KD = OKC

Comment

• Originally posted by Kalu View Post
                Tacno tako..Ipak ima par njih koji su navijaci Majamija samo zbog Lebrona..Da Lebron npr predje u Minesotu,oni bi bili navijaci Minesote...
                Bas tako. Neko se vezuje za timove, neko za igrace. Ja ne bih navijao za Timberwolves-e da James predje tamo jer ne podnosim ni jedan tim sa Zapada ali da ode u bilo koji tim sa Istoka ja bih navijao za taj tim i ne vidim tu nista lose.
                Ko je navijao za Bulls-e dok se nije pojavio veliki MJ? Oni su osnovani 1966. i posto sam isuvise mator mogu da kazem da za njih nije navijao niko osim "lokalaca" dok nije dosao MJ. To je sasvim prirodno i normalno jer je MJ bio planetarni fenomen kao sto je i James. Da je MJ kojim slucajem presao u neki drugi tim koliko bi navijaca "poveo" sa sobom? Pa bar 50%!
                Ko je navijao za Cleveland do dolaska James-a? Niko!

I zato LET'S GO HEAT!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                sigpic
                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                - 4xMVP -

Comment

• GO GO Lazni MVP!

Comment

• rose lazni mvp?!

Comment

• Ala smoriste vise sa MVP-em, kao da je onaj ko je MVP najbolji igrac lige, sta smarate.

Covek je zasluzeno MVP, sta sada, vaznija je titula nego individualna nagrada, nemojte vise smarati k'o Boga vas molim.
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Voli covek da pise nebuloze, pa malo da mu se smejemo, nista lose. A titula jeste vaznija, to stoji.

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
                          Voli covek da pise nebuloze, pa malo da mu se smejemo, nista lose. A titula jeste vaznija, to stoji.
                          Kralj! Delgado imas pivo za onaj post pusti ti njih!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                            Ala smoriste vise sa MVP-em, kao da je onaj ko je MVP najbolji igrac lige, sta smarate.

Covek je zasluzeno MVP, sta sada, vaznija je titula nego individualna nagrada, nemojte vise smarati k'o Boga vas molim.
                            Potpisujem sve sto si rekao u ovom postu, stvarno su smorili sa pricom o laznom MVP-u... ajde da bace neke argumente, nego se sve svodi na prepucavanje... a onda ti isti ljudi kenjaju o tome ko je pravi navijac a ko ne...
                            Last edited by Ernesto; 14-05-11, 16:01.
                            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                            fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                              Potpisujem sve sto si rekao u ovom postu, stvarno su smorili sa pricom o laznom MVP-u... ajde da bace neke argumente, nego se sve svodi na prepucavanje... a onda ti isti ljudi kenjaju o tome ko je pravi navijac a ko ne...
                              Nije prepucavanje nego jednostavno razilazenje u misljenju i niko ne kenja ne mogu ja biti pravi navijac bilo cega drugog sem Partizana kog volim vise od sebe. Ali se mogu vezati za individuu kojoj cu da se divim i za koju cu da navijam i onda cu navijati ujedno i za tim u kojoj taj individualac igra. Ne vidim problem nikakav ljudi su navijali za Dzordana za Maradonu za velikog Ronalda i nije bio problem pustite nas da imamo misljenje i da navijamo za Dzejmsa. Nikada nijednog trenutka niko od nas nije kritikovao bilo koga ko navija za neki tim zasto vi nas kritikujete to je nas izbor. Kao sto je izbor religija kao sto je izbor klub vrsta muzike koju slusamo ili filmova koju gledamo. Isto tako imamo pravo da mislimo da je James MVP jer je statisticki bio najjaci, neki cete reci nije to presudno i ok to je vase misljenje. Ako svi Heat mogu zvati Cheatovci ako mogu pricati da je LeBron zapravo gubitnik da je LeChoke da je los closer da ide sve na snagu, neka nas da mi mislimo da je najjaci na svetu i da ga obozavamo. I kada obozavamo njega navijamo i za Heat jer ce taj tim pomoci nasem pulenu da dodje do uspeha i verujte da svi mi iskreno iz sve snage navijamo za Heat i za Flesha i sve te igrace upravo zato sto oni vode prvo Dzejmsa i taj tim do konacne pobede.

Dosta vise o tome kakvi smo navijaci takvi smo kakvi smo. Go Flash Go MVP Go Heat!

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                                ne bi bilo zanimljivo kad se ne bi prepucavali
                                @LBJmvpFORlife sa ovim zadnjim postom si objasnio

Comment

Working...
                                X