Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evo ja cu ti reci, Dallas je igrao bolje 2006. godine, bili su apsolutni favoriti protiv Miami-a, poveli su 2-0, fenomenalni bili, vodili 13 razlike na kraju trece cetvrtine protiv Heat-a na Floridi, a onda ih je Wade spalio. ;)
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• a nisam mislio baš toliko daleko...a i govorimo o Oklahomi i Memfisu....pusti ti sada Vejda i Šeka

Comment

• Samo ti kazem, igraju oni odlicno, nema sumnje, samo ne treba otpisati nikoga, jer su ruku na srce Lakers-i ocajni, ja sam rekao da ce da ih isprasi ko god da prođe iz serije Portland-Dallas, a svi su smejali, rekli kako niko ne moze da prođe "velike" Lakers-e. ( cast pojedincima koji nisu). Oklahoma i Memphis ne odgovaraju toliko Dallas-u, sto ne znaci da oni nece pobediti, ali ce biti dosta tesko, a ako Oklahoma pobedi Memphis, oni ce izbaciti Dallas. Kao sto ovi ne mogu da cuvaju Dirk-a, ovi ne mogu KD-a i Westbrook-a. ;)
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Sjajna utakmica za gledanje! Kakvo šutersko veče Jet-a i Pedje,i kakav timski duh ekipe,pa i navijača čak i vlasnika! Oduševljen sam. Lejkersi ne znaju časno da izgube,i to je ono što nije odlika šampiona. A što se tiče Miami - Boston serije,mislim da će Boston da prođe.I onda u finalu,naravno,Čikago
          This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
            Vidi ti koliko hater-a, zbog ovakvih stvari cu se smejati kada Wade, LBJ i Bosh budu drzali pehar u svojim rukama. Chicago igra ocajno, ne znam stvarno kako ce da pobede Miami ili Boston, da im nema Rose-a, ne bi prosli prvu rundu.
            Hater-a na sve strane! Draze im da Miami izgubi nego da tim za koji navijaju pobedi! Samo nece moci drugari. Mi smo se pretplatili na Titule samo vi to jos ne znate! ;)

Btw., citajte postove ljudi koji navijaju za Miami. Najvise cete da naucite o ligi i kosarci (ovde ne ubrajam sebe jer ja sam pre svega ostrasceni navijac)!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• da će biti čupavo,biće...ali eto mislim da će Dalas proći,a bilo bi mi drago zbog Dirka i Peđe
              a što se tiče Vejda čarobnjaka zavoleo sam ga odma od prve sezone,a dobro se sećam ove treće utakmice...vodio Dalas ubedljivo,a ja čekao Majami na tiketu i zaspim dvadesetak minuta kad vidim raduju se igrači Majamija,reko dal je moguće
              voleo sam i Lebrona do prošle sezone,nekako bilo mi ga je žao što nije uzo prsten sa Klivlendom...ali od kako je prešo u Majami više ga ne vidim kao lidera ekipe,a on treba da bude lider...već gledam na njega kao došljaka,što on to i jeste...ipak je Vejd tata u Majamiju i igrač koji im je doneo titulu

Comment

• Ta prica o "liderima" je po meni cista glupost u ovom slucaju. Wade i Lebron igraju odlicnu kosarku i njih zabole ona stvar ko ce biti lider. Oni su najbolji prijatelji u timu i citav tim je "prijateljski nastrojen" prema svima. Meni je to mnogo lepse i bolje i zanimljivije. Naravno, ovim ne kazem da ne treba biti lider nekog tima kao sto je bio MJ, Kobe, Wade, samo hocu da kazem da je tandem Wade-Lebron savrsen u svakom aspektu.
                Edit: Op, postadoh Senior Member castim pice sve!

Comment

• Originally posted by tipko1 View Post
                  voleo sam i Lebrona do prošle sezone,
                  I ja spadam u te. Ne volim izdajnike. + što mu ne sviraju korake,i što je povlašćen pri faulovima na šutu i pri ulazu. O Vejdu da ne pričam. Dobri su igrači,i poštujem ih ali ih sudije previše forsiraju,pa su mi odbojni. Nešto poput Barse u fudbalu
                  This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Kakva je to uzavrela atmosfera i ko to psuje posle debakla Lejkersa

Ne bih Heatovcima mojim da pokvarim raspolozenje, ali gerontoloski je jos tu, treba vam jos 2 pobede, daleko je sve to Shaq sve vise igra a BBD sve manje, rastu sanse Bostona

Sjajni Terry i Pedja 15/16 zajedno za 3, to je fascinantno

E sad sacekati CHI, mada mislim da cu samo prvo gledati.

Pozdrav novim clanovima

Comment

• ja ispijam moje
                      ne volim kada dva vrhunska igrača takvog kalibra budu u istom timu

Comment

• Wade i ostali su povlasceni zato sto ih tuku da to nije normalno, kako su Wade-a bacali na parket, da ti prosto bude zao coveka, pa da ga mrzis ne bi mu to pozeleo. Naravno da dobijaju faulove na ime, ali ih i treba zastiti, da ih skroz ne bi polomili.
                        sigpic

Comment

• Od kad postoji sport uvek su sudije respektovale najbolje igrace i timove to je jednostavno tako, nema neke zavere ili sta li, to je u podsvesti ljudi (sudija). Naravno da ce pre svirati faul nad Wade-om ili LBJ-om nego nad Ilgauskasom. I mislim da je sudjenje bilo sasvim korektno u PO, bar do sada.

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                            Ta prica o "liderima" je po meni cista glupost u ovom slucaju. Wade i Lebron igraju odlicnu kosarku i njih zabole ona stvar ko ce biti lider. Oni su najbolji prijatelji u timu i citav tim je "prijateljski nastrojen" prema svima. Meni je to mnogo lepse i bolje i zanimljivije. Naravno, ovim ne kazem da ne treba biti lider nekog tima kao sto je bio MJ, Kobe, Wade, samo hocu da kazem da je tandem Wade-Lebron savrsen u svakom aspektu.
                            Edit: Op, postadoh Senior Member castim pice sve!

Wade i James su bili prijatelji i pre njegovog dolaska u Miami. A James je prelaskom u Heat napravio najbolji moguci potez u svojoj karijeri. Batalio je one bitange koje nisu htele da mu dovedu nijednog valjanog saigraca, smanjio sebi platu, otisao iz rodnog grada, dosao u "Wade-ovu kucu", odrekao se liderske pozicije.....i na taj nacin pokazao da je svoju karijeru podredio osvajanju Titula sto treba da bude cilj svakog pravog sportiste! U tome je njegova velicina!
                            Last edited by Branislav; 09-05-11, 00:41.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                            sigpic
                            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                              Wade i ostali su povlasceni zato sto ih tuku da to nije normalno, kako su Wade-a bacali na parket, da ti prosto bude zao coveka, pa da ga mrzis ne bi mu to pozeleo. Naravno da dobijaju faulove na ime, ali ih i treba zastiti, da ih skroz ne bi polomili.
                              čiča zar nisi otišo da spavaš idi brate,još malo i počinje Čikago,da se ipsujemo ko ljudi ako krene loše

Comment

• James je dosao kod Wade-a kada je izgubio od Detroit-a 2006-e i rekao mu da ga osveti. A, kada je Miami gubio 2-0 od Dallas-a, on mu je rekao, "Znam da mozes da preokrenes ovu seriju, verujem u tebe !". To sam gledao na dokumentarcu kratkom o njihovom rivalstvu.

Znam da je off, ali opet..... oni su veoma dobri prijatelji.

@tipko
                                Slobodno vi, sada nema gostiju.....

Nemojte me zvati cica, jbt u 19 godini kao starac.....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X