Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Necu ja banovati nikoga, dok ne pretera. ;)

WhiteEagle, ponovice se mozda 2006, opet ce sanjati Wade-a navijaci Dallas-a.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ama ljudi pa zar vam vec nije jasno da je Miami novi sampion! Jednostavno smo nadmocni u odnosu na sve druge timove. I da ne volim James-a i da ne navijam za Heat opet bi se kladio na njih!
      Nema ko da nas zaustavi!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by WhiteEagle View Post
        Bolje Memphis nego OKC,mada nama je sad sve jedno.A za Miami se ne bih bas usudio da kazem da prolazi...
        Ne znam zasto svi misle da je Memphis laksi protivnik od Oklahome,kada to nije dokazano ni na jedan nacin.
        sigpic

Comment

• iz noči sreda-četvrtak biče prenos Miami:Boston tako sam cuo danas u prenosu!Super

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
            Ne znam zasto svi misle da je Memphis laksi protivnik od Oklahome,kada to nije dokazano ni na jedan nacin.
            Vise ih volim!A naravno ka u OKC Durent i Wess siluju...A i realno nema ko Dirka da brani,a i Dallas ima home court,tako da je sve jedno dobijamo u 5 maximalno!

Comment

• Samo me zanima, ko kaze da ce Miami odigrati onako ocajno i da ce Boston da pobedi ?

LBJ ce igrati sigurno na nivou, a uz to Wade i bice dosta.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Ne znam što pominjete sad Majami...ne kvarite trenutak..
                How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                  Ama ljudi pa zar vam vec nije jasno da je Miami novi sampion! Jednostavno smo nadmocni u odnosu na sve druge timove. I da ne volim James-a i da ne navijam za Heat opet bi se kladio na njih!
                  Nema ko da nas zaustavi!
                  slobodno se ti kladi na njih teško će oni da izađu i sa Bostonom na kraju...vrlo lako ta serija može da ode u 7 utakmica

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
                    Ne znam što pominjete sad Majami...ne kvarite trenutak..
                    Pa zavrsili su Lakersi

Comment

• Originally posted by tipko1 View Post
                      slobodno se ti kladi na njih teško će oni da izađu i sa Bostonom na kraju...vrlo lako ta serija može da ode u 7 utakmica
                      Ma ja sam se kladio cim su izbacene prve kvote i sada samo cekam isplatu! ;)

Btw. pricuvajte se Atlante!

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

• Hahahahahaha jeste culi Phila na kraj konferencije? "Amen"!
                        Nista, ode on u penziju.

Comment

• Ja ne znam ko je precizno rekao pre PO Miami-OKC 4:1...

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
                            Ne znam što pominjete sad Majami...ne kvarite trenutak..
                            Iz prostog razloga sto su clanovi foruma koji navijaju za Miami ujedno i najaktivniji pa kako god okrenes Miami Heat, Wade, James, Bosh...nikako ne mogu da te mimoidju! ;)

sigpic
                            - 4xMVP -

Comment

• Dalas dobija bilo ko da im se padne u finalu...imaju prednost domaćeg terena,izbacili šampione i to dva puta ih tukli u gostima,ali pre svega su ekipa koja ima najviše raspoloženih igrača od svih timova u plej ofu...

Comment

• Nema to veze, imao je i San Antonio prednost domaceg terena, pa nisu preziveli prvu rundu. Lakers-i su ruku na srce igrali ocajno, Dallas je to znalacki iskoristio. Nece im biti lako ni protiv Memphis-a ili Oklahome, garantujem. ;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X