Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    Bitno je da Miami osvoji titulu, a ko je MVP i nije toliko bitno.
    +1

Comment

• Btw, Derrick ima uganuce zgloba drugog stepena (nivoa, kategorije ili kako vec, ne razumem se u to, ako ima neko ko se razume u medicinu bilo bi lepo kad bi mogao da pomogne) i to vuce jos od Pacers-a, a sinoc je jos vise pogorsao povredu.
      Zato sinoc i nije sutnuo nijedno slobodno bacanje i nije napadao kos.

Jebem ti zivot, jedna lepa vest, al' mora da naidje jos gora odmah posle.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Nadam se da ce ono plakanje Derrick-a izaci na YT-u zato sto nisam to uspeo da vidim

Comment

• D Rose

Odusevio me je u svakom smislu, kako onom na parketu, tako i van njega. True NBA Superstar!

Comment

• Za pola sata cemo da vidimo kako ce da dere starce Onaj Koji Se Ne Sme Imenovati

Comment

• Kako sam ja primijetio, vidno je šepao prilikom odlaska sa "bine".

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                Za pola sata cemo da vidimo kako ce da dere starce Onaj Koji Se Ne Sme Imenovati
                D-Wade?

Comment

• Pa naravno da je sepao kad ima ozbiljno uganuce zgloba... ;)
                  I bas mi je bilo cudno sinoc sto nije izveo nijedno slobodno, stavise nije ni pokusavao da udje u kontakt sa centrima Hawks-a. Sad znamo i razlog...
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                    Pa naravno da je sepao kad ima ozbiljno uganuce zgloba... ;)
                    I bas mi je bilo cudno sinoc sto nije izveo nijedno slobodno, stavise nije ni pokusavao da udje u kontakt sa centrima Hawks-a. Sad znamo i razlog...
                    Htio sam da kažem, da mi nije jasno kako je tako siguran da će igrati, a jedva hoda

Comment

• Originally posted by voja92 View Post
                      D-Wade?
                      Paaaa

Comment

• Ako Rose ne bude mogao da igra Hawks-i postaju ozbiljni favoriti. Mislim garant ce igrati pod injekcijama play off se ne propusta, ali opet to nije to. Mada i sa zglobom manje brzi je od vecine PG u ligi

A za veceras bez staraca nema udaraca

Comment

• Ma igrace 100%, culi ste i sami, danas ga novinar pita kako je clanak, on odgovori "It's great" i posle 10 minuta odsepa do stolice kao da nosi gips.
                          sigpic

Comment

• Nadam se samo da nece imati potrebe da se trosi previse i da ce imati odmora

Comment

• Kakav je homo ovaj nas administrator salim se naravno...svako ko ima nesto protiv Derricka,treba da se leci

Covek je ljudina,tu nema sta da se prica i zasluzeno je dobio nagradu. Definitivno je najvredniji za svoj tim. Kako igrackim,tako i ljudskim kvalitetima.

E sad,ako ne bude bar 80% spreman,Bullsi ce vrlo tesko nesto uraditi protiv Atlante. Jer Deng je zver koja da 17 poena u prvom poluvremenu i onda kao da mu je zao da puni i u nastavku,pa sve manje suteva uzima. Noah nije kalibar igraca koji moze da donese prevagu,ali je od neverovatnog znacaja njegovo prisustvo na terenu. Booz za mene promasaj veliki,mislim da bi Gibson mogao da odigra po neku tekmu cak i bolje od njega

a jos malo krece spektakl,koji ce vecina nas da gleda i da pizdi od seckanja zbog glupih amera koji gledaju samo wade-a i lebrona!

Rey Rey dobrodosao na forum,vidim da si zbog komentara na mondu ovde. Drago mi je da uspevam

Comment

• i ja sam ovde dosao zbog reklame na b92.al bilo bi ti bolje kad bi napisao forum SPORT KLUB umesto samo SK zato sto sam ja prvo pomislio da nije svet kompjutera

Comment

Working...
                                X