Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Denzel80 View Post
    Meni sve mirise da necemo odgledati ni jednu utakmicu te serije na SK,i ne mogu da verujem da i dalje idu po 1 ili 2 utakmice nedeljno i u play-off...Pa za nedelju dana ce da se zavrsse serije a oni ce da prenose 1 od 30 meceva,strasno...Prosle godine je bilo makar na OBN ove godine samo na SK.Ne mogu da verujem da im se ne bi isplatio malo bolji paket ovako bolje da ne rade prenose...Ubise me ovi streamovi mnogo se nerviram...
    Izvini, mozes li me podsetiti sta sam jutros rekao?

Ja navijam da ispadnu i Boston i Lejkersi.Finale bez njih se ne sme propustiti.
    Ja samo zaboravljam ciji su bese navijaci potcenili Cikago i racunali poziciju vise zato sto ce Cicago sigurno da budu treci.Tipa kao nemaju iskustva i samo se oslanjaju na jednog igraca,nema sanse da budu prvi na Istoku i sigurno cemo ih dva put pobediti.

Po meni Boston ne moze da dobije Majami bez Seka.Ako bude igrao 15-20 minuta sigurno ce njegov doprinos da bude veliki na terenu koji moze bitno da utice ne samo na krajnji ishod utakmice, nego i cele serije.Vece sanse dajem Majamiju za prolaz.
    Lejkersi ce da pobede Dalas zato sto su im malte ne redovne musterije.Atlanta se jedva provukla protiv Orlanda i dajem im sanse da ce tek jednom pobediti Bulse.
    I nadam se duelu Memfis-Oklahoma.To bi po meni bila druga najzanimljivija serija, posle Majami-Boston.Al prvo veceras da mamuze padnu, pa da kazem sta mislim o tom potencijalnom duelu da nista sada ne ureknem.

Comment

• U velikom finalu ce ili OKC ili Dallas ili Memphis, Lejkersi nece

Comment

• Ja kazem da OKC nece sigurno!

Tek u 03:00 utakmica.
        sigpic

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
          Boston ako ne osvoji ove godine verovatno im se raspada njihova velika trojka.
          isto moze da se desi i Majamiju...
          http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Originally posted by Popaj77 View Post
            isto moze da se desi i Majamiju...
            Pa tu bi mozda samo Bosh mogao da ide ali neverujem

Comment

• Uff, tesko da cu docekati 03h, mozda odgledam prve 3 cetvrtine

Comment

• Da li postoje šanse da se R. Gay ikako pojavi u PO

Comment

• Ako vec San Antonio ispadne jacu da navijam da osvoji Chicago,najvise zasluzuju,sjajna sezona za njih.
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Ammare View Post
                    Da li postoje šanse da se R. Gay ikako pojavi u PO
                    Mislim da ne.;)

EDIT: Nema nikakve sanse,cak je upitan i start sledece sezone.
                    Last edited by Black Mamba 24; 29-04-11, 23:35.
                    sigpic

Comment

• Moje prognoze. U finalu zapada igraju Lakers i OKC, u finalu istoka Chicago i....tesko da mogu da prognoziram ishod drugog polufinala istoka, ali blagu prednost dajem Miamiju. Veliko finale OKC i bolji iz duela Miami Boston.
                      Inace sam veliki fan Lakersa i ne gotivim bas nesto Miami, ali sam se trudio da ostanem sto objektivniji u ovim predvidjanjima.
                      E da, i jedno veliko + za SK sto prenose u nedelju uvece Miami Boston G1.

Comment

• Zelim Lejkers-Dalas na SK......Bice to pravo uzivanje!Pohvale i za Majami-Boston

Comment

• Hinrich istegao zadnju lozu i izgleda da ce propustiti celu seriju.
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• hajnrih i da igra ne bi mogao zaustaviti rouza tako da i nije steta za atlantu
                            Last edited by .....; 30-04-11, 01:58.

Comment

• Gresis i to debelo... ;)
                              Upravo zbog Hinrich-ove odbrane na Rose-u su i dobili onaj mec protiv nas, a Captain Kirk je i inace jedan sjajan defanzivac tako da ce im faliti i to dosta.
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• ok svejedno ga crawford sigurno nece moci cuvati

Comment

Working...
                                X