Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da u toj seriji nece biti lakih meceva uopste i da ce svaki mec biti zavrsen sa maksimum 10 razlike za jednu ili drugu ekipu.
    Iskreno, gledao sam samo nekih petnaestak minuta prve utakmice tako da ne znam sta bi jedni ili drugi mogli da promene, ali LMA i Dirk ce imati jos jedan pucacki okrsaj.
    Ako Nowitzki i klupa odigraju na nivou mislim da pobeda ne bi trebala da dodje u pitanje, mada ako zagusti Dallas moze uvek da stane u zonu i unisti napad Portland-a.

P.S. Uzivajte momci veceras, idem ja da spavam, cujemo se.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Carter vreba iz pozadine,postavljaj NBA League Pass kada ga nadjes...nemoj kao prosli put na kraju utakmice.
      sigpic

Comment

• Pozdrav svima . Pratim i ja hoce li biti na ovom linku kao neki dan sa-mem http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html . Zasad me samo odvede na leaguepass stranicu , ali mozda je to tako dok ne pocne utakmica ... ne znam XD

Comment

• Boston-NY, pobeda Boston-a. Moze biti "gusto" ali mislim da NY nema tu sta puno da trazi. Ako se pogleda statistika medjusobnih susreta u zadnjih 5 sezona, NY je samo jednom uspeo da dobije u Boston-u. Uz to je Boston ove sezone drugi najbolji domacin Istoka odmah posle Chicago-a, dok je NY u gostima sa negativnim skorom.
          Dallas-Portland, pobeda Dallas-a. Verovatno tezak okrsaj ali mislim da Dallas pobedjuje. Takodje u zadnjih 5 sezona, Portland je samo jednom uspeo da dobije Dallas na strani i takodje ima u gostima negativan skor.
          Orlando-Atlanta, najneizvesnije. Atlanta ne lezi Orlandu nikako, znaju kako da igraju protiv njih, medjusobno su se pobedjivali i kod kuce i na strani, a zadnje 4 utakmice je dobila Atlanta. Voleo bih da pobedi Orlando.
          Last edited by Branislav; 19-04-11, 23:55.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
          sigpic
          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
          - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by shape_shifter View Post
            Pozdrav svima . Pratim i ja hoce li biti na ovom linku kao neki dan sa-mem http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html . Zasad me samo odvede na leaguepass stranicu , ali mozda je to tako dok ne pocne utakmica ... ne znam XD
            Sada sam proverio,bice na tom linku,nista se ne brinite.
            sigpic

Comment

• Bane da ispostujemo Bledog pa cijelu ovu seriju sa Knicksima da navijamo za Boston?

Comment

• Let's go Knicks!

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                  Bane da ispostujemo Bledog pa cijelu ovu seriju sa Knicksima da navijamo za Boston?
                  Pa kako, to se podrazumeva! Dali smo obecanje! Ako je on prisutan mi ga podrzavamo,a ako je odsutan onda ga menjamo! Go Celtics!

Ja sam inace rekao da ako, ne daj Boze Miami ispadne, navijam za Boston.

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                    Let's go Knicks!
                    Ti si moj covek...

Nema nam nesto Bledog, boji se poraza svoje ekipe...
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Kako ne voleti Knickse ja ne znam njih moras da volis

Comment

• Hajmo Niksi, hajmo Mello!

Comment

• E ljudi da se razumemo! Postoji samo GO HEAT, GO MVP! A oko ostalih timova, ja bar nemam nameru, da se sa vama trojicom "glozim" jer smo iovako mala grupa "odabranih"!
                          Neka navija ko za koga hoce.

sigpic
                          - 4xMVP -

Comment

• Sada za onaj NBA LP link pise da radi samo za one iz Nemacke,pa se onda javi jedan lik kaze da je iz Svedske i da mu radi...
                            sigpic

Comment

• Opusti se Lakse nam je sa Niksima nego sa Bostonom ;)

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                                Opusti se Lakse nam je sa Niksima nego sa Bostonom ;)
                                Ma znam ali...

sigpic
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X