Ja to ne vidim tako,niti sam ovdje da raspravljam o njihovim ljudskim kvalitetima,pratim Nadala,Federera i Djokovica vec godinama i njihovo me ponasanje apsolutno ne zanima,to je njihova stvar,mene zanimaju njihove igracke kvalitete.Da se razumijemo to su sve veliki humanitarci tako o ljudskim kvalitetima je suvisno pricati.Jel neko sarmantan,duhovit,prirodan,elokventan,karizmatican ,spontan to me ne zanima,necu ih zeniti.Ono sto se gleda je kvalitet igracki i Novak je tu trenutno najbolji,to se nekom svidjalo ili ne
Jeste li gledali meceve Novaka sa 17-18 godina,tada se i nije bas pristojno ponasao ali koga briga za to,sve je zaboravljeno zato sto u zaru borbe niti jedan covjek nije isti,a oni sazrijevaju i imaju svoje sujete,ali su one blazeg oblika kako stare
Federer ima pravo na svoje misljenje,ima pravo da mu nekad bude krivo,sujetan je kao i svi i ne vidim sto je to toliko lose
Ovo sa srcem je velika stvar,nije rezonska ali se cesto zbog te osobine osvajaju turniri,ili ne osvajaju,kako kada
Jeste li gledali meceve Novaka sa 17-18 godina,tada se i nije bas pristojno ponasao ali koga briga za to,sve je zaboravljeno zato sto u zaru borbe niti jedan covjek nije isti,a oni sazrijevaju i imaju svoje sujete,ali su one blazeg oblika kako stare
Federer ima pravo na svoje misljenje,ima pravo da mu nekad bude krivo,sujetan je kao i svi i ne vidim sto je to toliko lose
Ovo sa srcem je velika stvar,nije rezonska ali se cesto zbog te osobine osvajaju turniri,ili ne osvajaju,kako kada
Comment