Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Originally posted by Sandugp View Postsbb,kbb ... mislio sam da si ti iznad toga Bojana
Role je bio pobednik tog dana, ne samo da je osvojio turnir i posteno dobio istog tog Raonica, nego je uspeo da uradi nesto sto se ne desava bas svaki dan i ceremonija koja je usledila posle toga je bila sasvim normalna i pristojna.
Tako da i dalje stojim iza svojih reci, pokretanje price da je tu Milos nesto bio jadan, ugrozen, zapostavljen itd. je krajnje glupa.
I uvek se takve proslave spremaju ranije, ako sve prodje kako treba, onda se sprovedu u delo, a ako ne, onda nikom nista.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostMa prica je krajnje jednostavna, uvek se slave pobednici, svet je takav, tako funkcionise.
Role je bio pobednik tog dana, ne samo da je osvojio turnir i posteno dobio istog tog Raonica, nego je uspeo da uradi nesto sto se ne desava bas svaki dan i ceremonija koja je usledila posle toga je bila sasvim normalna i pristojna.
Tako da i dalje stojim iza svojih reci, pokretanje price da je tu Milos nesto bio jadan, ugrozen, zapostavljen itd. je krajnje glupa.
I uvek se takve proslave spremaju ranije, ako sve prodje kako treba, onda se sprovedu u delo, a ako ne, onda nikom nista.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostMa prica je krajnje jednostavna, uvek se slave pobednici, svet je takav, tako funkcionise.
I uvek se takve proslave spremaju ranije, ako sve prodje kako treba, onda se sprovedu u delo, a ako ne, onda nikom nista.
Tvog ljubimca nisam pomenuo osim u preneseno pozitivnom kontekstu. Zato cu te zamoliti da smanjis dozivljaj jer nemam zdravlja za trpljenje tvojih afektivnih nastupa.sigpic
Comment
-
Iskreno nemam nista protiv tenisa.Cak sta vise volim ponekad da ga pogledam.Ali ne mogu da verujem da Sport Klub prenosi svaki moguci turnir od onog najmanjeg to najveceg i to bukvalno svaki mec.Kada zaredja tenis ond zna da bude i vise od 12h zaredom non stop samo tenis.To me dovede do ludila ceo dan kad god prebacim samo tenis .Imam utisak da gledam Sport Tenis a ne Sport Klub .Smanjite malo tenis bar te manje turnire,a sto se tice ovako tenisa nema problema ima neko koga mnogo interesuje taj sport pa treba i njima omoguciti uzivanje,ali do odredjene mere.Pozdrav SK najbolji *ebes arenu sport kada prenose od vaznijih stvari koje bih ja licno gledao Liga Sampiona,Seria A i Jelen Superliga.A platis ih koliko i kablovsku SK za dz a ima solidan sportski program,samo malo profesionalnijih i iskusnijih sportskih novinara i komentatora.
Comment
-
Originally posted by M.Simovic View PostIskreno nemam nista protiv tenisa.Cak sta vise volim ponekad da ga pogledam.Ali ne mogu da verujem da Sport Klub prenosi svaki moguci turnir od onog najmanjeg to najveceg i to bukvalno svaki mec.Kada zaredja tenis ond zna da bude i vise od 12h zaredom non stop samo tenis.To me dovede do ludila ceo dan kad god prebacim samo tenis .Imam utisak da gledam Sport Tenis a ne Sport Klub .Smanjite malo tenis bar te manje turnire,a sto se tice ovako tenisa nema problema ima neko koga mnogo interesuje taj sport pa treba i njima omoguciti uzivanje,ali do odredjene mere.Pozdrav SK najbolji *ebes arenu sport kada prenose od vaznijih stvari koje bih ja licno gledao Liga Sampiona,Seria A i Jelen Superliga.A platis ih koliko i kablovsku SK za dz a ima solidan sportski program,samo malo profesionalnijih i iskusnijih sportskih novinara i komentatora.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by M.Simovic View PostIskreno nemam nista protiv tenisa.Cak sta vise volim ponekad da ga pogledam.Ali ne mogu da verujem da Sport Klub prenosi svaki moguci turnir od onog najmanjeg to najveceg i to bukvalno svaki mec.Kada zaredja tenis ond zna da bude i vise od 12h zaredom non stop samo tenis.To me dovede do ludila ceo dan kad god prebacim samo tenis .Imam utisak da gledam Sport Tenis a ne Sport Klub .Smanjite malo tenis bar te manje turnire,a sto se tice ovako tenisa nema problema ima neko koga mnogo interesuje taj sport pa treba i njima omoguciti uzivanje,ali do odredjene mere.Pozdrav SK najbolji *ebes arenu sport kada prenose od vaznijih stvari koje bih ja licno gledao Liga Sampiona,Seria A i Jelen Superliga.A platis ih koliko i kablovsku SK za dz a ima solidan sportski program,samo malo profesionalnijih i iskusnijih sportskih novinara i komentatora.Last edited by Srkisa; 20-01-15, 21:51.
Comment
-
Originally posted by M.Simovic View PostIskreno nemam nista protiv tenisa.Cak sta vise volim ponekad da ga pogledam.Ali ne mogu da verujem da Sport Klub prenosi svaki moguci turnir od onog najmanjeg to najveceg i to bukvalno svaki mec.Kada zaredja tenis ond zna da bude i vise od 12h zaredom non stop samo tenis.To me dovede do ludila ceo dan kad god prebacim samo tenis .Imam utisak da gledam Sport Tenis a ne Sport Klub .Smanjite malo tenis bar te manje turnire,a sto se tice ovako tenisa nema problema ima neko koga mnogo interesuje taj sport pa treba i njima omoguciti uzivanje,ali do odredjene mere.Pozdrav SK najbolji *ebes arenu sport kada prenose od vaznijih stvari koje bih ja licno gledao Liga Sampiona,Seria A i Jelen Superliga.A platis ih koliko i kablovsku SK za dz a ima solidan sportski program,samo malo profesionalnijih i iskusnijih sportskih novinara i komentatora.
Comment
-
Receno mu je da je omasio temu, nemojte da nastavljate sa ovom pricom.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Fish se vraca i igrace IW, a pre toga ce ja mislim igrati neke celendzere
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Hjuitovi planovi za buducnost, igrace do AO 2016. i posle toga postaje selektor DC tima
Lleyton Hewitt to retire from tennis after 2016 Australian Open, Pat Rafter stands down as Davis Cup captainhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment