Nigde nepise da srednjoskolcki ili mladji nemogu da budu na forumu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Boda View PostNigde nepise da srednjoskolcki ili mladji nemogu da budu na forumu.
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostTi u to vreme nisi imao ni 10 godina, ne znam zasto se uopste petljas
deca se zaigrala,strasti se razbuktale..
masovnost foruma donela je dosta istinskih ljubitelja i poznavalaca tenisa,ali i nekolicinu onih koji nisu u stanju da prihvate da neko misli drugačije od njih..
omalovažavanje nečijih rezultata i nepoštovanje drugih članova nisu dobar manir..
jednom je rekao Sojic,pravi navijači navijaju za svoj tim(tenisera),a ne protiv drugog..
meni je drago da je Nadal prošao i da je popravio igru,pa da takvog Nadala Nole pobedi ako prođe Rogera..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Ne bih ja jagodice o tome sta nam je donela masovnost na forumu, osim fiktivnih Slemova Novaku Djokovicu (8 ali idemo i na deveti)
Tacno, nisam mogao da gledam ali sam zato citao kao manijak i jurio svaki moguci mec koji se mogao naci. Iz njegovih postova jasno se vidi koliko je on gledao meceva iz perioda koji pominje ali opet bez ikakvih zdravih argumenata tera vodu na vodenicu svog miljenika. Ako on nama u jednom ozbiljnom postu objasni zasto je danasnja era jaca od one u kojoj je dominirao Federer ja dam glavuPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostNe bih ja jagodice o tome sta nam je donela masovnost na forumu, osim fiktivnih Slemova Novaku Djokovicu (8 ali idemo i na deveti)
Tacno, nisam mogao da gledam ali sam zato citao kao manijak i jurio svaki moguci mec koji se mogao naci. Iz njegovih postova jasno se vidi koliko je on gledao meceva iz perioda koji pominje ali opet bez ikakvih zdravih argumenata tera vodu na vodenicu svog miljenika. Ako on nama u jednom ozbiljnom postu objasni zasto je danasnja era jaca od one u kojoj je dominirao Federer ja dam glavu
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostPa nisam pratio kada je Roger dominirao tj pratim tenis od 2006 godine i nema veze sto nisam pratio tu eru ,ali po svim sajtovima i forumima i mnogi strucnajci to tvrde , da je Novakova konkurencija jaca i kraj ;)
Ja tebi savetujem da pogledas neki njegov mec i da vidis kako je Fed tada igrao, pa ce ti mozda neke stvari biti jasnije.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostInace ono sto pise na forumima mora da bude tacno
Ja tebi savetujem da pogledas neki njegov mec i da vidis kako je Fed tada igrao, pa ce ti mozda neke stvari biti jasnije.
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostMa to je uredu Roger je igrao vanserisjki tenis znam mozda nisam gledao tada tj meceve iza 2006 godine ali sam video dosta meceva na youtube , i znam da je jedan od najvecih ali samo kazem da je tada bila slabija konurencija a strucnjacima isto ne treba da verujemhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostPa nisam pratio kada je Roger dominirao tj pratim tenis od 2006 godine i nema veze sto nisam pratio tu eru ,ali po svim sajtovima i forumima i mnogi strucnajci to tvrde , da je Novakova konkurencija jaca i kraj ;)http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostA koji strucnjaci su to rekli?
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostPa ne znam koji ali tako je pisalo i na sajtu rts i blica ;)http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostPa ne znam koji ali tako je pisalo i na sajtu rts i blica ;)http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Postne znas koji, ali znas da su strucnjaci...Last edited by Adin; 01-06-11, 21:04.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Comment
Comment