Pa bas suprotno...da im nije nikakav problem nastimati zrijeb kako hoce, ne bi se zezali oko mijenjanja pravila...nego bi ga jednostavno sastavili kako im volja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by shminka View PostPa bas suprotno...da im nije nikakav problem nastimati zrijeb kako hoce, ne bi se zezali oko mijenjanja pravila...nego bi ga jednostavno sastavili kako im voljaIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostDa ali ranije nisu morali ovako javno, nisu morali da se cimaju i prave fijasko nego lepo sve odgovore da se ne zna, al sad kad nemaju sta da rade jer je ovaj 5i pa moraju drasticne mere da koriste. Ne kazem da postoji zavera, samo da ti je logika losaOVAKO
Comment
-
Originally posted by shminka View PostSto mi je logika losa?
Pa ako su inace stimali zrijebove...ne vidim razlog sto to opet ne mogu uraditi
nemoj te pomisliti da pricam o teorije zavere. Sto kaze @prskaj sada posto je Rafa 5-i moraju onako "zvanicno
i na glas" da se sete da imaju diskreciono pravo.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
@shminka nema veze,kako god odluce tako ce i biti.
Nego sinoc sam posle AO gledao zenski tenis i Masha me bas razocarala. Nisam znao da moze biti takva "djubrida".
Ono sto je juce uradila Ani stvarno nije fer al` cestitam joj pobedu i tenisku radinost.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by shminka View PostDa, ali kakav god zrijeb bio...bit ce namjesten
Comment
-
-
Originally posted by shminka View PostNe mora Andy biti 2. nosilac
A u to da ce turnir biti bolji ili losiji u zavisnosti od toga kad ce se njih dvojica sastati necu ulaziti...RG je RG...i sa i bez njihovog duela
RG je RG ali samo zato sto moze uvijek privuci najbolje igrace na turniru. I naravno zele da ti igraci igraju u finalu, jer zele najbolji moguci turnir. Ako ove godine u finalu RG ne budu igrali Nadal i Novak, bice to osakaceni RG. Sto se danas pamti od RG 2009? Rafa je izgubio od Sederlinga.
Jedina druga kombinacija bi, koliko toliko, bila za pamcenje, ako Novak pobijedi Nadala a onda u finalu izgubi od Federera. Mec Novak-Rafa mora svakako biti za pamcenje.Last edited by NI; 27-04-13, 19:43.
Comment
-
Da je Roger pokazao bolju formu u 2013, pretpostavljam da bi bilo manje zanimljivo za sam RG da se on i Rafa nadju u cetvrtini, bez obzira na njihovu raniju istoriju na RG. No sve je to jos u domenu spekulacija, i zelja.
Kada nisu vec do sada izmenili pravila-sada je kasno, uvodjenjem formule kao na W, s tim sto je i to diskutabilno, mnogo vise meceva i turnira se igra na sljaci, pa bi se tako favorizovali i neki drugi igraci ciji renking je nizi, ostaje da stari dobri zreb odradi svoj posao, pa cemo onda o teorijamaVremena za to ce biti na pretek, a tu su i Madrid i Rim da potvrde/opovrgnu vidjenje trenutnog stanja snaga na sljaciLast edited by Maxx-a; 27-04-13, 20:23.Similis simili gaudet
Comment
Comment