Originally posted by retro
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dinara Safina završila karijeru
Brat Marat obelodanio da je Dinara Safina otišla u penziju u 25. godini.
Dinara Safina odlučila je da prestane sa profesionalnim bavljenjem tenisom. Pre dve godine bila je prva na WTA listi, a onda je usledio pad kao posledica brojnih povreda.
Ruskinja je sada odlučila da se definitivno penzioniše.
"Dinara je odlučila da završi karijeru", rekao je njen brat Marat, koji je prestao da igra pre dve godine.
"Odlučila je da stavi tačku na taj period života", dodao je Marat Safin.
Prema njegovim rečima, 25-godišnja Dinara je zdrava.
"Sve je u redu sa njenim zdravljem, oseća se dobro u svakodnevnom životu, ali zbog povreda ne može profesionalno da igra", zaključio je Marat Safin.http://www.mondo.rs/s219982/Sport/Te..._karijeru.html
Comment
-
Originally posted by unagi View PostTo vam je jedina nada da se Novak sam smoubije, treba malo i sami da poradite na tome a ne da vam Federer donosi nove slemove.
Skupljajte vi bodove dok ne igramo to vam je bolja sansa jer sledece godine ni vi nemate lako posao sto se tice poena, sve sama finala i po neke titule na turnirima na kojima nismo ucestvovali.”Stanujem u svom imenu,iz svog sam prezimena,nemam druge otadžbine sem svojih ideja i jedino se istinski osećam kod svoje kuće u okviru duhovnih porodica koje sam sam izabrao”...Saint-John Perse
Comment
-
Originally posted by natašadal View Posthvala na besplatnim savetima i brizi za nas,to je zaista dirljivo
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Marej: Nole, hvala ti!
Đoković je podigao tenis na toliki nivo, da sam i ja počeo da igram bolje – istakao je Britanac Novakove zasluge posle osvajanja turnira u Pekingu
PRVA zvezda na turnirima u Aziji je Novak Đoković, iako naš as ne igra u Pekingu i Šangaju zbog povrede međurebarnog mišića. Naime, posle navijača, medija, sponzora i organizatora, šampion iz Beograda kao da je počeo da nedostaje i rivalima, jer su Rafael Nadal i Endi Marej na sav glas pričali o Srbinu tokom ceremonije dodele pehara na takmičenju u japanskoj prestonici.
Doduše, sve je to bilo u šaljivom i dobro raspoloženom tonu, u čemu je prednjačio Škot, koji se zahvalio Noletu na najnovijem uspehu.
- Samo je Đoković uspeo da odigra neki meč protiv mene ove sezone, kao što je to sada uradio Marej. Svaka čast Britancu na tome - rekao je Rafa.
Endi, koji je dobio 21. meč u poslednja 22 duela, bio je znatno konkretniji:
- Hvala Novaku na tome što sam osvojio ovaj turnir. Podigao je stepen tenisa na tako visok stepen, da me je naterao da izvlačim maksimum iz sebe kako bih osvajao takmičenja poput ovoga i da ostanem ravnopravan u odmeravanju snaga sa njim i ostalim momcima iz vrha.
Tek, iako je propustio pretposlednji masters sezone, zbog čega mu preti druga kaznena nula usled nedovoljno odigranih turnira iz ove serije u 2011. Novak mirno provodi svoje dane kao broj jedan.http://www.novosti.rs/vesti/sport.72...-Nole-hvala-ti
Comment
-
Jedno pitanje: Ovo sto sam sad postavio u teniske vesti,zadnja recenica,jer ce Nole dobiti kaznenu nulu i za masters turnire ili ako odigra Pariz nece ?
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostNema kazne kad imas dokaz da si povredjen (sto je najboljim igracima formalnost i kad ga nemaju)
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostMa ne kazem ja nista za njega nego generalno, on ne laze
Comment
-
-
Originally posted by MiljanVR View PostOk hvala ti CW,jeste da im je formalnost ali sada je Nole zaista povredjen tj. oporavlja se ali nece nista da rizikuje i kada je isao na magnetnu rezonancu to nije bilo spremno za igranje tenisasigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAj da se kladimo da mu nije nista i da bi mogao da igra,jednostavno mu je bolje da propusti posle ovakve sezone
Comment
Comment