znaci da se pred taj us open klajsters nije vratila u tenis,voznjacki bi uzela taj GS i onda bi sve bilo opravdano :/ to je jedan mec.imala je ona ovde i polufinale i finale.ne mozes tako da postavljas stvari,ti koji si fan igraca koji nema ni jednu atp titulu.ali za njega ces naci argumente a druge znas da omalovazavas.bas sam citao neki dan,rekao si da za tipsarevica ima jos vremena a za voznjacki nema :/ gde je tu logika prijatelju ? zasto je nemoguce da od sledece godine,svake godine voznjacki uzme jedan gs ? verovatno nece,ali ja mislim da ce da ce do kraja karijere voznjacki imati u svojoj kolekciji 5 gs.ne tvrdim ali smatram da je vrlo moguce
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by asprilja View Postznaci da se pred taj us open klajsters nije vratila u tenis,voznjacki bi uzela taj GS i onda bi sve bilo opravdano :/ to je jedan mec.imala je ona ovde i polufinale i finale.ne mozes tako da postavljas stvari,ti koji si fan igraca koji nema ni jednu atp titulu.ali za njega ces naci argumente a druge znas da omalovazavas.bas sam citao neki dan,rekao si da za tipsarevica ima jos vremena a za voznjacki nema :/ gde je tu logika prijatelju ? zasto je nemoguce da od sledece godine,svake godine voznjacki uzme jedan gs ? verovatno nece,ali ja mislim da ce da ce do kraja karijere voznjacki imati u svojoj kolekciji 5 gs.ne tvrdim ali smatram da je vrlo moguce
Comment
-
pa ok cak i da je ona marej zenskog tenisa,ali nema rafu,rodzera i novaka kao sto kazes.pa marej bi imao isto 4,5 gs-ova da nema njih.zasto onda karolina ne bi mogla da ih uzme toliko ? a i mnogo je lakse biti defanzivac u zenskom tenisu,gde udarci nisu toliko razorni i gde udaracice dosta stvari promasaju i nisu toliko konstantne kao muski udaraci.uostalom zato karolina ima i toliko titula.marejova razlika izmedju gs i obicnih turnira je prvenstveno njegova glava a i u tome sto se igra u 3 dobijena seta,pa je mnogo teze da protivnika ne sluzi udarac sva tri seta.voznjacki je sve te igracice dobijala na turnirima pa sto ih ne bi dobila i na gs ?ocigledno je da nema problem sa glavom,cim ima toliko titula.
edit: da me ne bi preduhitrio,znam i da marej ima mnogo titula ali marej zna svojim greskama da izgubi od andersona,bogomolova,janga a karolina gubi samo kad protivnik da sto posto sebe.Last edited by asprilja; 31-08-11, 20:39.Cuj prvi maj
Comment
-
asprilja ,kad sam spomenuo Mareja mislio sam prvenstveno na defanzivni stil igre,a veoma sam skeptican da ce moci osvojiti GS, a mozda je Karolinu bolje uporediti sa Jelenom Jankovic ciji stil je veoma slican Karolininom a ona je duze na turu takodje bez GS titule iako ima finale USO i da ti nije bila Serena i ona bi imala GS i takva prica ce se ponavljati protiv defanzivnih igraca jer se vrlo tesko osvajaju GS takvom igrom koja pre svega fizicki razori igraca nakon 5-6 teskih meceva u nizu
Comment
-
Ovde se vodila diskusija o brzini podloga na najvecim turnirima i sve vecoj fizickoj snazi igraca koja ubija lepotu. Ne mislite li da dobre cike i usporavaju podlogu zato sto se sve jace udara, reketi su sve bolji. Kaze Nole da su udarci na AO ove godine bili 10-15 km/h brzi nego kad je pobedio 2008. Da ne usporavaju podloge ne bi bilo nista od tenisa, niko ne bi stigao da vrati servis ili ove ludacke FH.
Comment
-
Ili čak možemo da je uporedimo sa Radwanskom koja isto ima taj stil.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
wozniacki ima 6 titula vise od jankovic a 5 godina je mladja,5 godina.to je velika razlika i ako wozniacki za 5 godina ne uzme gs,onda cu je moci uporediti sa jelenom.samo kazem da ima jos mnogo vremena za nju i ne treba je nikako potcenjivati.pa ima i ana RG,jel je to cini boljom igracicom od wozniacki ? po meni ne,po meni je i jankovic bolja od ane.ima i iva majoli gs,oce li mozda ona ostaviti veci trag od wozniacki u zenskom tenisu,cak i ako ova ne uzme nikada gs ? oce li gaston gaudio ostaviti veci trag od mareja u tenisu ?slazem se da je gs,jedno od glavnih merila ali nije i jedino i sto je jos bitnije,ne moze se neko otpisati zato sto ti se ne svidja njegov stil igre,pogotovo sto je buducnost tenisa u igri sa osnovne linije i dobroj defanzivi.to je neko moje misljenjeCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View Postwozniacki ima 6 titula vise od jankovic a 5 godina je mladja,5 godina.to je velika razlika i ako wozniacki za 5 godina ne uzme gs,onda cu je moci uporediti sa jelenom.samo kazem da ima jos mnogo vremena za nju i ne treba je nikako potcenjivati.pa ima i ana RG,jel je to cini boljom igracicom od wozniacki ? po meni ne,po meni je i jankovic bolja od ane.ima i iva majoli gs,oce li mozda ona ostaviti veci trag od wozniacki u zenskom tenisu,cak i ako ova ne uzme nikada gs ? oce li gaston gaudio ostaviti veci trag od mareja u tenisu ?slazem se da je gs,jedno od glavnih merila ali nije i jedino i sto je jos bitnije,ne moze se neko otpisati zato sto ti se ne svidja njegov stil igre,pogotovo sto je buducnost tenisa u igri sa osnovne linije i dobroj defanzivi.to je neko moje misljenjeLast edited by Adin; 31-08-11, 22:00.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Comment
-
Originally posted by asprilja View Postpa mozes i federerov stil uporediti sa dimitrovom ali nije stil merilo kvaliteta
Comment
-
Originally posted by BOKI1969 View PostPre ce biti da je obrnuto;)a svakako da je napadacki stil uvek davao bolje rezultate u proslosti pa ce verovatno teko biti i dalje tesko se probijaju defanzivci sa stilom igra kakav imaju Karolina. JJ,ili Radvanska kako neko spomenu to je prosto cinjenica a ne omalovazavanje Karoline kao igracice defanzivnog stila ona je zasluzeno na mestu br.1 trenutno zbog svoje konstantnosti koji ostale igracice trenutno nemogu pratitihttp://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Comment
-
ja bas mislim da nesto opreznija igra i vece baziranje na defanzivu sada daje bolje rezultate nego u proslosti a verujem da ce tako biti u buducnosti.prve dve igracice na svetu se vise baziraju na defanzivu i prva 3 od 4 igraca sveta.sto ne znaci da su nadal i novak defanzivci kao andy ali se vise baziraju na defanzivu i prelaze iz nje u ofanzivu,isto kao i vera zvonareva.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View Postja bas mislim da nesto opreznija igra i vece baziranje na defanzivu sada daje bolje rezultate nego u proslosti a verujem da ce tako biti u buducnosti.prve dve igracice na svetu se vise baziraju na defanzivu i prva 3 od 4 igraca sveta.sto ne znaci da su nadal i novak defanzivci kao andy ali se vise baziraju na defanzivu i prelaze iz nje u ofanzivu,isto kao i vera zvonareva.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Comment
Comment