Odličan je Mardi, ima sve što treba za top 10 .. a bogme i više, kako sada igra ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Možda je ovo netko napisao i prije mene ... Fish je na svom Twiter profilu napisao: "Thanks for the messages guys! So cool to win the US Open Series!" (8:16:45 pm ET Aug 19th). Znači, plasmanom u polufinale Cincinnatija osigurao je i pobjedu na US Open Series ?!
http://www.tennistweets.com/go/154/mardyfish
Comment
-
Originally posted by Lee Parsonss View PostMožda je ovo netko napisao i prije mene ... Fish je na svom Twiter profilu napisao: "Thanks for the messages guys! So cool to win the US Open Series!" (8:16:45 pm ET Aug 19th). Znači, plasmanom u polufinale Cincinnatija osigurao je i pobjedu na US Open Series ?!
Comment
-
Originally posted by Lee Parsonss View PostMožda je ovo netko napisao i prije mene ... Fish je na svom Twiter profilu napisao: "Thanks for the messages guys! So cool to win the US Open Series!" (8:16:45 pm ET Aug 19th). Znači, plasmanom u polufinale Cincinnatija osigurao je i pobjedu na US Open Series ?!
Comment
-
kakav li im je onda sistem bodovanja kada jo pre US opena on osvoji tu seriju... Mozda ovo nije mesto za to ali moze li neko malo podobnije da mi pojasni to jer teoretski je moguce da djokovic osvoji ova dva poslednja turnira serije i opet ne moze da stigne Panja ,... kako ?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Evo ;)
Originally posted by unagiNece, jer se US open ne racuna bodovno u US open seriju. Us open serija je bitna zbog bonusa ali se bonus dobija na osnovu rezultata na US Openu.
Evo tabele sa bonusima:
Tabela za bodovanje:
Fish kao pobednik US serije ako ispadne u 3.kolu US opena ce dobiti samo 40.000$. Ako osvoji US Open dobice milion.
Djokovic sa jednim kolom vise od Fish-a na US openu dobija isti ili priblizno isti bonus i ako je ovaj pobdnik US serije.
Djokovic kao drugi u US seriji ako osvoji US open dobice 500.000$ bonusa.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View Postkakav li im je onda sistem bodovanja kada jo pre US opena on osvoji tu seriju... Mozda ovo nije mesto za to ali moze li neko malo podobnije da mi pojasni to jer teoretski je moguce da djokovic osvoji ova dva poslednja turnira serije i opet ne moze da stigne Panja ,... kako ?
Comment
-
Originally posted by drazaMislim da ce mec biti otvoren za obojicu...bas kao u Rimu.Ipak ce Novak napokon imati prekoputa nekog ozbiljnijeg protivnika i to ce tako shvatiti i igrati na visokom nivou,a Marey-u se napokon smesi malo bitnija titula ove godine i nece to dati lako.Ocekujem odlican mec...;)
Comment
-
-
Originally posted by ClayWarrior View PostMa stavi ponovo tabele sa njegovog ATP profila da vidimo brojeve pored igraca koje je pobedijvao na Slemovima.. mozda nisu svi citali
Comment
-
Originally posted by BOKI1969 View PostNisam mislio da cu morati da potezem za ovim argumentom kao sam u opstim diskusijama pisao o vremenu Federerove dominacije i na koji nacin je on dolazio do titula svakako zasluzeno ali tekodje nije imao nekog ozbiljnog protivnika(kao ni Novak sada)pa se moze konstaovati da se istorija ponavlja na radost nas Novakovih navijaca, kad nam je Marej sada najozbiljniji protivnik naosvajace se Novak titula
Comment
Comment