Originally posted by Ivan bg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
ja sam i dalje iznenađena Pilićevim komentarima jer ga smatram velikim teniskim stručnjakom.Kao što reče Vladan,kako može reći da Karlović ima najbolji servis,pa šta je problem Ivi,Raoniću i ostalim dvometrašima da zabijaju asove?
i kako ne pomenuti Lodru kod voleja,pa to je apsolutno savršenstvo kad ih on izvodi..
mozda je pristrasno Novaka pomenuo u više kategorija,istina je da on ima sve udarce vrlo dobre ali ne i najbolje..i zasto niko ne pominje Rogerov BH,meni je on savršen..
a u kategoriji izgled Oscar goes toooooo James Blake..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by jagodica View Postja sam i dalje iznenađena Pilićevim komentarima jer ga smatram velikim teniskim stručnjakom.Kao što reče Vladan,kako može reći da Karlović ima najbolji servis,pa šta je problem Ivi,Raoniću i ostalim dvometrašima da zabijaju asove?
i kako ne pomenuti Lodru kod voleja,pa to je apsolutno savršenstvo kad ih on izvodi..
mozda je pristrasno Novaka pomenuo u više kategorija,istina je da on ima sve udarce vrlo dobre ali ne i najbolje..i zasto niko ne pominje Rogerov BH,meni je on savršen..
a u kategoriji izgled Oscar goes toooooo James Blake..
Originally posted by Virtu4L View PostMeni drugarice kažu da je Fognini najveća faca među teniserima. Obzirom da se slabo razumijem u muški dio populacije, mogu li im vjerovatisigpic
Comment
-
Cak ni ja ne tvrdim da je Rogerov BH medju najboljima meni licno jeste najlepsi, ali to je krajnje subjektivno, medjutim najbolji definitivno nije ;)
sto se tice izgleda ima par tenisera, ali ponovo se zna ko je na prvom mestuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Virtu4L View PostMeni drugarice kažu da je Fognini najveća faca među teniserima. Obzirom da se slabo razumijem u muški dio populacije, mogu li im vjerovati
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ma kakvi, klasican onaj Italijan, misli da je faca, ne volim takvehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment