koji odvratan izraz sede i smrde
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NI View PostTo sto radi Novak je ludost.
ako nista ne radi,sto ne radi.,ako nesti radi,sto radi...
ja i dalje ne razumem tacno i potpuno STA TO TAKO JEBENO RADI,ali je sigurno da on zna bolje od svakog forumasa sta se desava iza zatvorenih vrata...
i zivotom garantujem da ne radi zato sto nema druga posla,vec zato sto je na svojoj lozi osetio nepravdu-na koncu,imas i pismo,koje si sigurno procitao...
dakle,sto je ludost...?Wizard
Comment
-
Originally posted by Uthred View Postziv nisam da cujem pojasnjenje od 9:34 kad je post napisan-mislio sam da ce neko drugi napisati...
ako nista ne radi,sto ne radi.,ako nesti radi,sto radi...
ja i dalje ne razumem tacno i potpuno STA TO TAKO JEBENO RADI,ali je sigurno da on zna bolje od svakog forumasa sta se desava iza zatvorenih vrata...
i zivotom garantujem da ne radi zato sto nema druga posla,vec zato sto je na svojoj lozi osetio nepravdu-na koncu,imas i pismo,koje si sigurno procitao...
dakle,sto je ludost...?
Comment
-
ali sto bi bila ludost ako smatras da je pravicno i humano...?a meni se cini da jeste kolovodja,jer je i najpoznatiji i najcitiraniji...
ali ce uraditi nesto,neka se stvari poprave za promil,pa je opet plus...
nikad ga mnisu ni stedeli,sto bi im sad isao pod dlaku?sad sam citao neka imena,posto slabo razaznajem,ima tu faca...
ne treba da sedi i smrdi!Wizard
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostCilj je ispravan i kao uvek pravičan i human, sa njegove strane. A ludost je jer on iako nije na čelu svega kroz medije će biti istaknut kao kolovođa pobune. Ako je u pitanju bitka oko love sa moćnicima, bojim se da može jako loše da se provede... To je mafija.
Kako nije na celu kad je on poslao pismo?
A Dino, procitaj lepo sta sam juce pisala, vezano za to da sede u savetu, pa kad konacno shvatis, onda da nastavimo da pricamo.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostKako nije na celu kad su on i Pospisil predsednici?
A Dino, procitaj lepo sta sam juce pisala, vezano za to da sede u savetu, pa kad konacno shvatis, onda da nastavimo da pricamo.
A sta si uopste mislila kad si rekla ako ne budu imali dovoljnu podrsku onda ce se vratit u savjet da smrde? Oni su skupili dovoljnu podrsku da pokrenu i logicno da nije bilo povratka, osim ako si mislila da je dovoljna podrska Fedo i Rafo i javno mnijenje. Nisi uopste ni ocekivala da ce pokrenuti ovo sve sinoc.Last edited by DinoFC; 30-08-20, 10:42.
Comment
-
Originally posted by Uthred View Postali sto bi bila ludost ako smatras da je pravicno i humano...?a meni se cini da jeste kolovodja,jer je i najpoznatiji i najcitiraniji...
ali ce uraditi nesto,neka se stvari poprave za promil,pa je opet plus...
nikad ga mnisu ni stedeli,sto bi im sad isao pod dlaku?sad sam citao neka imena,posto slabo razaznajem,ima tu faca...
ne treba da sedi i smrdi!
Ludost je smislu da se zamera mafiji. Plašim se da ga ne nameste za neku aferu, ne daj Bože doping itd. Nikad ne diraj kriminalcima pare, za to se gubi glava. Na to sam mislio.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostSad ce samo Fed i Nadal da cute i smrde u savetu, to je jedini zakljucak. Dobro, mozda se malo potrude da podmetnu sta ovoj drugoj organizaciji lobirajuci, na tom planu nece mirno sjedit
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostLično ne mislim da je ludost. Podržavam borbu i ista je situacija kao i svima na svetu. Drago mi je da ni njima nije med i mleko a ne samo običnom čoveku.
Ludost je smislu da se zamera mafiji. Plašim se da ga ne nameste za neku aferu, ne daj Bože doping itd. Nikad ne diraj kriminalcima pare, za to se gubi glava. Na to sam mislio.
pa mislis da novak nije o tom mislio i sta sve moze da bude?
nije toliko lud,pa ako sam dobro razumeo,uzeli su i advokatsku kucu,i ne bi masa tenisera krenula tek tako...
na koncu,gotovo je,krenulo je i treba ga podrzati,a ne barila da odredjuje usloveWizard
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostKako nije na celu kad su on i Pospisil predsednici?
A Dino, procitaj lepo sta sam juce pisala, vezano za to da sede u savetu, pa kad konacno shvatis, onda da nastavimo da pricamo.
Tebe su svi shvatili jako dobro odavno, ljubiš zemlju po kojoj Deda hoda, jednostavno potpuno odsustvo kritičkog stava kad je on u pitanju.
Što se tiče inicijative koju je Novak pokrenuo (što treba jasno reći i ne bežati od toga, naprotiv), pokazalo se da može biti delotvorna u nekim drugim sportovima (NBA, na primer), i ispravan je način da igrači dobiju bolji tretman, pre svega oni izvan top 200.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostSad ce samo Fed i Nadal da cute i smrde u savetu, to je jedini zakljucak. Dobro, mozda se malo potrude da podmetnu sta ovoj drugoj organizaciji lobirajuci, na tom planu nece mirno sjedit
A sta si uopste mislila kad si rekla ako ne budu imali dovoljnu podrsku onda ce se vratit u savjet da smrde? Oni su skupili dovoljnu podrsku da pokrenu i logicno da nije bilo povratka, osim ako si mislila da je dovoljna podrska Fedo i Rafo i javno mnijenje. Nisi uopste ni ocekivala da ce pokrenuti ovo sve sinoc.
Lepo pise, originapno su Djokovic i Pospisil hteli da vide koliku podrsku imaju, pa tek onda da napuste savet, a ovi su im rekli, ne moze, morste da "skocite".
Ja se samo nadam da nece nastati haos, da nece praviti paralelne tourove, organizacije, da se ne vratimo u 60-te i 70-te, a kako ce pare da distribuiraju, to je za nas navijace najmanje bitno pitanje.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment