Da on place zato sto drugi uzimaju titule nikada ne bi bio sampion kakav jeste,gluposti za narod.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Osvoji Man City ligu sampiona a navijac Man Utd izjavi:
Kako mi je drago sto ste uzeli taj trofej koji vam je falio, plakao sam od srece nakon pobede u finaluThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Pa u ovo ne bi povjerovalo ni dijete od 5 godina. Al jos mi je gore kako ozbiljna osoba ovo moze izgovoriti. Nadal koji je tad izgubio 1.put na RG, pa potom propustio Wimbledon zbog povrede i lose odigrao ostatak sezone zbog povrede , PLAKAO(od srece) ZATO STO JE NJEGOV NAJVECI RIVAL OSVOJIO RG, sick dude.
Nadam se da je Rafa dobro procackao pakšu prije nego ga je zagrlio na mreziLast edited by DinoFC; 08-02-20, 00:50.
Comment
-
Ja sam cuo da je i Novak plakao, pa ga je uhvatio Srdjan i lupio tri samara. To je bio prelomni trenutak u Novakovoj karijeri, oznacio je pocetak stvaranja Novaka 2.0Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View Post
Davno je on to rekao.
Al ajd...
Plako i Rodzer kad ovaj osvojio AO pre toga, to mu se revansirao ;)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Dobro ljudi, mozda nije plakanje to na koje vi mislite, vec verovatno mu samo zasuzile oci, drago mu bilo.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
A sad i ti, pa nadam se da nije ridao bas
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pa iz ovih vasih postovo ispada da je to nesto toliko neverovatno Uzimajuci u obzir da su oni oduvek u odlicnim odnosima i da Rafa najbolje zna koliko je puta Rodzer bio na korak do RG i koliko mu je znacilo da osvoji taj turnir, itd, itd...ovo ne zvuci uopste toliko nerealno.
A nekima smeta samo zato sto je Rodzer u pitanjuDayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostPa iz ovih vasih postovo ispada da je to nesto toliko neverovatno Uzimajuci u obzir da su oni oduvek u odlicnim odnosima i da Rafa najbolje zna koliko je puta Rodzer bio na korak do RG i koliko mu je znacilo da osvoji taj turnir, itd, itd...ovo ne zvuci uopste toliko nerealno.
A nekima smeta samo zato sto je Rodzer u pitanju
Samo Federer zna kakvo misljenje je imao o Nadalu vecim djelom njegove karijere dok je ovaj cackao dupe i trosio minutu prije servisa pobjedjuci ga na sljaci pa potom i na ostalim podlogama forsirajuci jednu te istu strategiju, dok ovaj nije naucio igrati BH hahahhaha. Pa to je bila iskonska mrznja, pretpostavljam.Last edited by DinoFC; 08-02-20, 01:13.
Comment
Comment