Je l' jos nije otkazao glupi Lejver Kup?.. Dobra bi fora bila da na kraju godine zavrsi iza Nadala za jedno 300-400 poena.. Opravdanje ce vrv biti "jbg nisam mogao da odbijem kuma Roda"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Fića View PostJe l' jos nije otkazao glupi Lejver Kup?.. Dobra bi fora bila da na kraju godine zavrsi iza Nadala za jedno 300-400 poena.. Opravdanje ce vrv biti "jbg nisam mogao da odbijem kuma Roda"
Verovatno ima dobar razlog...
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Kako da otkaze LC kada je skoro prihvatio ucesce I to nema veze sa ovom pricom.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPrijavio je zvanično samo Šangaj još i Pariz, videćemo, ali mislim da neće ići na neku od ove dve 500-ce i ne treba mu to ove godine, iako ima u Pekingu/Kini mnogo navijača
Je l' od ove godine za njega važi da može da izbaci po neki turnir zbog godina?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Igrao je već dva turnira iz serije 500, ne mora više, ima 30+ god.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostIgrao je već dva turnira iz serije 500, ne mora .
Možda je i pametnije da propusti i da se odmori...Mada verujem da će planirati kinesku turneju u zavisnosti od toga kako prođe na USO...
Ako stigne do finala ne bih se iznenadila da propusti i Šangaj.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKako da otkaze LC kada je skoro prihvatio ucesce I to nema veze sa ovom pricom.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostZanimljivo ni na jednoj nema Novaka
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Fića View Post'De znam nek izmisli neku povredu. Mogao bi Bec ili Bazel..Ako osvoji Uso br1 ce biti nadomak ruke tako da ce morati vrv da odigra jednu 500icu.. Jedino ako ne osvoji Sangaj i Pariz
Nema potrebe da forsira ove godine, biće No1 sledeće.
LC je inače egzibicija, malo markenting, malo više lova, i to je to
sigpic
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostDaj listu za Tokio
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Mnogo jaci Peking
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNisam sigurna, mislim da je odgovor -niko.
Nemam ni ja kuglu,samo sam uporedila igrače koji trenutno pokazuju najviše potencijala/talenta u toj generaciji.
Sve ovo pišem da je sad situacija bolja jer imamo nešto potencijalno u najavi, a nijesmo imali ni nadu.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
I zvanično Lendl je kod Zvereva u timu
alexzverev123Welcome to the team Ivan LendlLast edited by Marija81; 21-08-18, 21:36.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by notorious View Postjedan Krajinović došao na 25-26, Džumhur i slični
Period u kojem je Federer dominirao se ismijavao godinama, a sad odjednom postade period u kojem je bilo dosta teže doći do vrhaLast edited by shminka; 22-08-18, 00:04.
Comment
Comment