Hakkinen, moze, jedva cekam... Jedan od mojih omiljenih vozaca i veoma zanimljiv lik. Ako imas vremena, bilo bi lepo...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Legende Formule 1
Collapse
X
-
Originally posted by bice View PostOdlicno,taman da cujem nesto i o njemu...Stize vec sutra text ali nec da vam kazem ko je,neka bude iznenadjenje....Posle ove postove prebaci u zasbnu temu,da ljudi vide i nauce nesto o F1Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Eto moze a treba da postavljam samo tekstove tako?posto vidim da pricate o klipovima nekim?<3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
*93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
*CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3
sigpic
Comment
-
MA klipove smo onako stavili preticanja najbolja Sumijeva,Sennina itd...neke slicice i to..Ali kao neces ne morasDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
OK Bas mi je drago za Hakinena ....razmisljala sam da li njega ili Montoju posto su mi oni jedni od omiljenih vozaca i ljudi,oboje su zanimljivi mogla bih o obojici do sutra da trazim xD Ali posto mi je Kimi omiljeni vozac a Hakinen je finac kao i on...<3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
sigpic
Comment
-
E super bice<3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
sigpic
Comment
-
Da htedoh da postavim bas,ali ne mogu da nadjem to sa papiricem...Inace 2002. godine Adrian Newey je bio u McLarenu a Ross u Ferrariju, i sada su u suparnickom taboru,neverovatno..Ali mislim da se njih dvojica ne podnoseDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment