Announcement

Collapse
No announcement yet.

Legende Formule 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imas papiric u snimku u mom postu na prethodnoj strani, ono na 3:40 ;)
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Prva sam glasala u anketi Brzo bi trebao Alain da bude gotov, ja se izvinjavam sto kasnim, ali danas stvarno nisam stigla
      Mistakes make us who we are.

Comment

Ne kasnis, nema roka. Bilo bi svakako dobro da svi uradimo jos koju rundu tekstova, da to stvarno bude ozbiljno.

Comment

Ja stvarno nemam vremena,cim bude imao,a to ce biti posle nedelje najvjerovatnije spremicu Emersona ;)
          sigpic

Comment

Glasala i ja i sada vidim pored da za to sto sam glasala ima 2 glasa a sve ostalo 0 znaci Miss opet nas 2 xD <333
            <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
            *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
            *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
            LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
            Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
            JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Ljudi, opusteno, duga je sezona ;) Polako ce se to puniti, bolje okaciti par dana kasnije i da bude stvarno dobar text, nego zuriti pa napraviti bezveze. Sad cu da zvucim mozda napadno, ali ja bih zeleo da taj zakljucani thread bude remek delo i jedan od najboljih delova foruma. Ovi textovi koje je okacio bice su dobri, i ako svi budu takvi ja sam zadovoljan (svoj nisam objektivan da ocenim). Zato nema zurbe, ovi ljudi o kojima cemo pisati bice velicine i sutra i za 10, 20 godina. A i nadam se da cemo svi ponesto nauciti. Drago mi je da svi imate entuzijazma, divni ste

Comment

Znam video sam za papiric
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ross Brawn, Michael Schumacher, Flavio Briatore u mladjim danima

Comment

Gledaj Rossa
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Veceras ako stignem napisacu jos jedan post o nekome,videcu ko ce to biti...
                      Dreams are coming true.

Comment

Aj ako pises molim te uzmi nekog od vozaca (bilo koga sem Gillesa Villenuevea, to je vec poluspremno umojoj glavi), napravismo presing sa konstruktorima... Adrian stize veceras najkasnije sutra ujutru, Gilles sutra uvece.

Comment

Videcu nekog od poznatih vozaca,a RRV ti bi mogla nesto o Kimiju posto ga obozavas
                          Dreams are coming true.

Comment

Ahahahaha Ros ... Postavicu i ja nesto uskoro
                            <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                            *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                            *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                            LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                            Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                            JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Zelim posao onog lika u drugom klipu oko cetvrtog minuta

Comment

Odlicno je ovo,svaka cast,ja mislim da je oba,jer je napravio sjajan auto,a videli smo da je i prevarant sa spustenim prednjim krilom koji daje bolje rezultate od normalnog
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X