Originally posted by Sweetgirl
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Legende Formule 1
Collapse
X
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
-
Originally posted by NebojsaNS View PostHvala. Dobrodosla na forum. Liverpool, Novi Sad, pratis Formulu, sve sami plusevi. Jos da navijas za Zvezdu, ali dobro niko nije savrsen Zelis li da se pridruzis projektu sa nekim tekstom? Mislim nije obavezno, dobra volja, demokratija.
Ne verujem da cu ja pisati neke ozbiljnije tekstove,ja F1 pratim od pre 3 godine a moj brat ce sigurno,on je zaludjenik za svim zivim sportovima,sve je krenuo sa 5 godina da prati.
EDIT:Eto kad se koriste 2 profila na jednom kompu sta se desi.sigpic
Comment
-
hahahhaha ja se cudim jbt pise Nashova sestra na njegovom profilu,pomislicu jos da je Nash presao u g*j populacijuDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Hvala,valjda ce biti,nisam znao da ce ovaj biti ovako dugacak
Za Rossa malo krace jbg,ali ipak ce biti sutra,veceras ne mogu 2 sata sam ovaj pisao.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ima SPA sa 16. mesta,morao sam nesto da isecem jbg,Vlatko nije sve stalo morao sam zadnji deo i dosta pre toga,sta cuDreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDobro bice dje su informacija da je vozio u zaglavljenoj 4. brzini 40-ak krugova i zavrsio 2.?
Da je pobijedio kroz pit,da je sa 16. mjesta na Spa kad je pocela kisa dosao do pobjede?
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment