Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 21 (14. March - 20. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 21 (14. March - 20. March)

Ja sam gledao Boston-Indiana, dobise matorci mada je vidljiv njihov pad u igri, bar u sutu malo. Rondo je i dalje u out-u, doduse nije ni sutao sinoc 0-2, ali je ipak nedopustio da plej ima nula poena a igrao 30 minuta (a pritom spada u top5 plejeva lige, doduse na petom mestu). U pocetku za moj pojam losa igra i jednih i drugih, kasnije se Boston malo trgao. Posle je odrzavao razliku od devet do petnaest poena do kraja utakmice. Green je bio odlican u prvom poluvremenu (17poena), Baby Davis nekad preteruje sa egzibicijama, nije Wade majku mu, mada je borben za medalju, Krstic solidan, Rivers deli minutazu svi su igrali oko 25 minuta, Rondo najvise 30. Hansbrough sinoc los u odnosu kad puni Knikcse $#^%RT, a vratio se i Delonte West i odigrao sasvim korektno, imao je i jednu lepu blokadu. Indiana nadskakala Boston i opravdala zvanje jedne od najboljih skakackih ekipa u ligi. U sustini rutinska pobeda, mada ima pada u igri, nadam se da je to smanjivanje gasa pred pocetak playoffa, a ima i do zamora materijala ipak su dobrano preko 30 godina. h5g6k8

Comment

Blake pao sa formom . Mislim da to nije slucaj umora, vec posledica trejda . Ali na svu srecu, Bledsoe je proradio i Kaman je veoma blizu All Star forme .

Comment

Secas se da sam rekao kako je trejdovanje Baron-a greska?
        On je plejmejker kakav je potreban Blake-u, a ne Mo "daj mi da zapalim trojku" Williams.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3377.msg270322#msg270322 date=1300376676]
          Miami se mnogo muci u pozicionom napadu. Kada je to tranzicija i trcanje nema bolje ekipe, ali kada se dodje do halfcourt 5 vs 5 igre nastaju veliki problemi... Bas zato i mislim da ove sezone ne mogu do titule, poznato je da se tamo igra sporija kosarka i da je mnogo manje prilike za kontre.
          [/quote]

Sve su to posledice napadackih setova onog zalizanog majmuna.

Comment

[quote author=bledi link=topic=3377.msg270342#msg270342 date=1300379460]
            Ja sam gledao Boston-Indiana, dobise matorci mada je vidljiv njihov pad u igri, bar u sutu malo. Rondo je i dalje u out-u, doduse nije ni sutao sinoc 0-2, ali je ipak nedopustio da plej ima nula poena a igrao 30 minuta (a pritom spada u top5 plejeva lige, doduse na petom mestu). U pocetku za moj pojam losa igra i jednih i drugih, kasnije se Boston malo trgao. Posle je odrzavao razliku od devet do petnaest poena do kraja utakmice. Green je bio odlican u prvom poluvremenu (17poena), Baby Davis nekad preteruje sa egzibicijama, nije Wade majku mu, mada je borben za medalju, Krstic solidan, Rivers deli minutazu svi su igrali oko 25 minuta, Rondo najvise 30. Hansbrough sinoc los u odnosu kad puni Knikcse $#^%RT , a vratio se i Delonte West i odigrao sasvim korektno, imao je i jednu lepu blokadu. Indiana nadskakala Boston i opravdala zvanje jedne od najboljih skakackih ekipa u ligi. U sustini rutinska pobeda, mada ima pada u igri, nadam se da je to smanjivanje gasa pred pocetak playoffa, a ima i do zamora materijala ipak su dobrano preko 30 godina. h5g6k8
            [/quote]

Realan Celtic,to mi se svidja. @R&}* $8#a
            sigpic

Comment

Pitam se sta ce Ronda da radi kada Garnet,Pirs i Alen odu u penziju (%fsd%&j Tesko da ce Boston naci igrace koji su slicnog kvaliteta...morace Ronda da nauci da sutira ili je donji.

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=3377.msg270359#msg270359 date=1300381255]
                Pitam se sta ce Ronda da radi kada Garnet,Pirs i Alen odu u penziju (%fsd%&j Tesko da ce Boston naci igrace koji su slicnog kvaliteta...morace Ronda da nauci da sutira ili je donji.

Edit : kako Jerai Grant dobro pravi sebi prostor u reketu...
                [/quote]

Da nisi malo topic pomesao? &*#GI(] $#^%RT
                sigpic

Comment

[quote author=LBJmvpFORlife link=topic=3377.msg270350#msg270350 date=1300380318]
                  Sve su to posledice napadackih setova onog zalizanog majmuna.
                  [/quote]
                  Oduvek sam govorio da covek koji lici na Jim-a Carrey-a ne moze biti dobar kosarkaski strucnjak!
                  Zalizan i mlad! Pa nema gore varijante! &*(@W6

@Ljuba90
                  OKC sinoc nije pobedio ubedljivije jer njihova igra nije bila nista specijalno, kako si to i sam primetio. Mi smo nocas vise pobedili sami sebe nego sto nas je OKC nadigrao!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                  sigpic
                  RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                  - 4xMVP -

Comment

Uvatilo me MM ludilo $#^%RT

@Bane,nisu bili nista specialno,ali Majami je bio katastrofalan @(*6sd$%

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=3377.msg270367#msg270367 date=1300381759]
                      @Bane,nisu bili nista specialno,ali Majami je bio katastrofalan @(*6sd$%
                      [/quote]
                      To i pricam. Lose smo igrali u odbrani, u reketu, pozicioni napad, James je lose cuvao Durant-a, trener nam je pravio neke rotacije koje su samo njemu jasne... S druge strane ove je isao sut kao blesave, a igra im nije bila nista posebno.

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

Stvarno su rotacije bile cudne $%&5qw7

Comment

[quote author=Branislav link=topic=3377.msg270372#msg270372 date=1300382101]
                          S druge strane ove je isao sut kao blesave, a igra im nije bila nista posebno.
                          [/quote]

e pa vidis, i sut je deo igre @(*6sd$%
                          http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

[quote author=Popaj77 link=topic=3377.msg270376#msg270376 date=1300382206]
                            e pa vidis, i sut je deo igre @(*6sd$%
                            [/quote]
                            Tacno. Ali ono sinoc je bilo bolesno. Bukvalno sve sto su bacili je uslo!

Mi smo taj isti OKC dobili u Oklahomi. Ako se secas te utakmice, kada smo mi igrali "nasu igru", OKC je bio nadigran!

Da smo sinoc igrali "svoju igru" oduvali bi ih. Hocu da kazem samo da OKC nije prikazao nista posebno vec smo mi bili "van stroja"! I zato nismo nadigrani vec smo glupavo izgubili!

sigpic
                            - 4xMVP -

Comment

Ljudi OKC je pokidao odbranu nije bas da nisu nista spec. odigrali mozda su lose igrali malo napad i kretali loptu ali odbranu su sabili...

Comment

[quote author=LBJmvpFORlife link=topic=3377.msg270380#msg270380 date=1300382590]
                                Ljudi OKC je pokidao odbranu nije bas da nisu nista spec. odigrali mozda su lose igrali malo napad i kretali loptu ali odbranu su sabili...
                                [/quote]
                                Reket su nam sabili zbog jace centarske linije. Ali oni sutevi s polja su ih nenormalno srali.

sigpic
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X