Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 21 (14. March - 20. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 21 (14. March - 20. March)

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=3377.msg270363#msg270363 date=1300381595]

Da nisi malo topic pomesao? &*#GI(] $#^%RT
    [/quote][quote author=Ljuba90 link=topic=3377.msg270359#msg270359 date=1300381255]
    Pitam se sta ce Ronda da radi kada Garnet,Pirs i Alen odu u penziju (%fsd%&j Tesko da ce Boston naci igrace koji su slicnog kvaliteta...morace Ronda da nauci da sutira ili je donji.
    [/quote]

Pa zato su doveli Green-a da oko njega i ROnda grade tim. Jos jednog dobrog igraca moraju naci, da naprave neku trojku. A Rondo nikad nije bio neki suter, ali je bolje sutirao prosle sezone pred kraj. Secam se da je i neku trojku ubo Lakersima &*#GI(] *E8$ Morao bi malo da poradi na tom segmentu, pogotovu sto ima ruke ko lopate, pa mu to otezava sut. MAda je to dobro sa aspekta odbrane. $#^%RT

A OKC je jako nezgodan tim, sad su jaki i na centru. Westbrook, Harden, Durant, Ibaka i Perkins. Petorka za respekt, mada ovaj drugi je sesti igrac. h5g6k8 A Ibaka i Perkins su jaki defanzivno. Tako da bice cupavo Lakersima, ustvari San Antoniu, mada i trenutno najrealniji duel OKC-DEN bi trebalo da bude jedan od zanimljivijih duela prve runde. +*@WT*48*

Comment

Ako ce Green da cini neciju veliku trojku,ti nemaju sta da traze Dobar je on igrac,da ne bude zabune...ali nije mi nista specijalno $%&5qw7

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=3377.msg270401#msg270401 date=1300383949]
        Ako ce Green da cini neciju veliku trojku,ti nemaju sta da traze Dobar je on igrac,da ne bude zabune...ali nije mi nista specijalno $%&5qw7
        [/quote]

Sta ces, ne radja se Allen i Garnet svaki dan. $#^%RT Moraju malo da padnu, pa da se vrate. Nadam se da nece bas mnogo pasti ko pre par godina. h5g6k8

Comment

39,8% iz igre OKC. Sta bi bilo da ih nije sralo imali bi 15% iz igre *E8$

Comment

[quote author=bledi link=topic=3377.msg270404#msg270404 date=1300384125]
            Sta ces, ne radja se Allen i Garnet svaki dan. $#^%RT Moraju malo da padnu, pa da se vrate. Nadam se da nece bas mnogo pasti ko pre par godina. h5g6k8
            [/quote]

Ma ja i dalje mislim da ce Boston da osvoji ove sezone prsten,ali to je to u narednih par godina,ali verovatno gresim...los sam ja strucnjak $#^%RT

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3377.msg270310#msg270310 date=1300375830]
              Evo sad bas citam da je Battie imao jedan bolestan nameran faul na Blake-u i da se ovaj po prvi put ove sezone bas jako iznervirao i da je hteo da ga udari, ali Foye je na svu srecu bio blizu da ga odvuce...
              Moram probati da nadjem snimak na YT-u...

Evo ga %QWT&W

Blake Griffin Ready To Fight Tony Battie For Alleged Flagrant Foul. Sixers Coach Ejected 3/16/2011
              [/quote]
              Cini mi se da ga je i ovaj prvi dokacio po glavi, po meni normalna reakcija.
              Pisao si cesto kako ne bi voleo NY u play-offu, ali ja bih mnogo vise voleo njih nego Filadelfiju...NY ne igra odbranu, svaki put primaju 100+, a nama toliko sigurno ubacivati nece, dok je Filadelfija bas OK ekipa , ja ih licno gotivim i cenim, ali sve cemo videti. %QWT&W
              <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=3377.msg270409#msg270409 date=1300384385]

Ma ja i dalje mislim da ce Boston da osvoji ove sezone prsten,ali to je to u narednih par godina,ali verovatno gresim...los sam ja strucnjak $#^%RT
                [/quote]

I ja se slazem. Mnogi su rekli da im je prosla godina zadnja sansa, a oni igraju i ove sezone dobro, uprkos nekim povredama visokih igraca. Ali sam misljenja da im je ovo ipak poslednja sansa za prsten, tesko i da sledece godine mogu da budu konkurentni, previse bi bilo, jer do tada ce ekipe poput Miamija i Chicaga jos vise da napreduju i prestici ce Boston, mada su ovi drugi po rezultatima vec tu, pa na kraju cak i Portland i Oklahoma mogu upasti tu.

Comment

[quote author=Branislav link=topic=3377.msg270379#msg270379 date=1300382547]
                  Tacno. Ali ono sinoc je bilo bolesno. Bukvalno sve sto su bacili je uslo!

Mi smo taj isti OKC dobili u Oklahomi. Ako se secas te utakmice, kada smo mi igrali &quot;nasu igru&quot;, OKC je bio nadigran!

Da smo sinoc igrali &quot;svoju igru&quot; oduvali bi ih. Hocu da kazem samo da OKC nije prikazao nista posebno vec smo mi bili &quot;van stroja&quot;! I zato nismo nadigrani vec smo glupavo izgubili!
                  [/quote]

kako to mislis &#039;&#039;svoju igru&quot; koju to igru ima Majami ,meni to neka dosta individualna kosarka nema meni tu
                  nesto puno da se vidi sem sto ce ova dvojica napraviti neki lep individualni potez , zato Boston &amp;8@^J
                  GIFSoup

Comment

[quote author=NIK link=topic=3377.msg270406#msg270406 date=1300384219]
                    [/quote]

mnogo su gluposti pogodili u tom smislu ih je sralo...

Comment

[quote author=Bokirivaldo link=topic=3377.msg270426#msg270426 date=1300385188]

kako to mislis &#039;&#039;svoju igru&quot; koju to igru ima Majami ,meni to neka dosta individualna kosarka nema meni tu
                      nesto puno da se vidi sem sto ce ova dvojica napraviti neki lep individualni potez , zato Boston &amp;8@^J
                      [/quote]

Pitaj LA kakvu igru @(*6sd$% a mozes i SAS %QWT&amp;W

Comment

[quote author=LBJmvpFORlife link=topic=3377.msg270432#msg270432 date=1300385275]
                        Pitaj LA kakvu igru @(*6sd$% a mozes i SAS %QWT&amp;W
                        [/quote]
                        Uze mi post iz ruke! &lt;thumbsup&gt; &lt;thumbsup&gt; &lt;thumbsup&gt;

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                        sigpic
                        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                        - 4xMVP -

Comment

A mozes i Chicago @(*6sd$%
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

[quote author=NIK link=topic=3377.msg270406#msg270406 date=1300384219]
                            [/quote]

Comment

Nekim igracima je zelja,da osvajaju titule a nekim igracima je bitnija statistika... @(*6sd$%

Comment

Miami-u treba jedan solidan centar i povratak Haslem-a. Nista vise. Posle toga ce moci svi samo da nam &quot;pljunu pod prozor&quot; s obzirom da je ovo tek prva sezona da ovi momci igraju zajedno.

Ovi iz Bostona, SAS-a, Lakers-a...ostarise zajedno!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                                sigpic
                                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X